Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Vzhůru kořenama-Jde to a nebo ne?Přímé srovnání s normálním růstem - Pokus s řízky 2
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Tak jak na vás působí tento thread(pokus)?
Zajímavej pokus,určitě svůj smysl tento thread má.
Zase jedna píčovina..Hmmmm
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2000  

Nápad Co to všechno přineslo? Příspěvek č. 113

Poznatky z pokusu,přínos pro další growing


Co že to celé přineslo a jaký že je tedy závěr?


Takze jsem tady s jednim z poslednich prispevku v tomto threadu.Urcite by vas zajimal smysl toho vseho - co to prineslo a jakej skutecnej prinos tohle vsechno melo pro growing.Mozna si nekteri z vas mysleli,ze tohle cele je k nicemu a ze je to jen takova sranda kam az se da zajit a nebo ze je to proste blbost.Zpocatku jsem to tak i castecne bral,ale prineslo to mnoho zajimaveho a dost jsem se z tohoto pokusu naucil.Takze ted to trosku shrnu aby bylo pekne pohromade to,co tenhle pokus prinesl pro me a mozna i pro nektere z vas.




-V prvni rade jsem timto pokusem zvysil vynos v growroomu.Uz je zvazeno a musim rict,ze vynos spatny vubec nebyl.Nebudu zatim psat kolik z ceho bylo,ale ja jsem spokojen.Vynos ktery byl z tohoto pokusu navic,byl prakticky zadarmo,protoze pokus probihal v bezne nevyuzite casti skrine.Toto vyuziju v pristim growpokusu.

-Prokazal jsem,ze je mozne aby kytky rostly v opacne poloze (koreny vzhuru).To asi pro vetsinu z vas nema prinos zadny,ale zuzitkovat by se to eventuelne take dalo a premyslim o tom v pristim projektu.Docela byl problem se zavlazovanim,ale to by se dalo pomerne snadno resit pomoci samozavlazovacich koliku.Pak by ubylo hodne neprijemne prace.

-Zjistil jsem,ze lze pestovat v malych objemech substratu (0,1L) a vynos z takovych objemu je dostatecny.Je to velka vyhoda,protoze kyticky moc nevyrostou a z hliny rostou vlastne jen palice.Vyhoda techto malych objemu je i v tom,ze se clovek nemusi bat ze to preroste a vsechny modely vam vyrostou prakticky do stejne vysky.Tento poznatek hodlam vyuzit v dalsim growpokusu.Pojedu na plose 85x60 cca 60ks rizku ktere pujdou rovnou na kvet.Bude to kontinualni SOG.Usetrim si dobu rustu a budu moct pestovat ruzne modely najednou.Vsechny dosrostou priblizne do stejne vysky.O vyuziti tohoto zpusobu pestovani v malych boxech neni treba mluvit.

-Prisel jsem na to,ze svetlo dela velke palice.Hustota,velikost a vetsi pocet rostlin na plochu naopak vynos snizuje.Na tohle jsem prisel velice snadno po tom,co jsem prevazil vynos na rizkach visicich v kelimkach ve skrini a porovnal to s 6ks rostlin ktere rostly dole pod nimi.Docela jsem se zhrozil,kdyz jsem videl rozdily.Rozdily byly take v odpadu (nevyuzite spodky a ridke palice).Odpadu z rizku v tomto pokusu bylo minimum.Jednalo se prakticky jen o velke listy,ale zato odpad z velkych rostlin ve skrini byl primo katastrofalni.Slo o destitky procent.Z toho tedy vyplyva,ze se rozhodne vyplati min rostlin a mit dokonale prosviceny growroom,nez tam mit hroznou bush kterou neprosviti vubec nic.Tento poznatek taky samozrejme zuzitkuju v dalsim growexperimentu.Jak jsem jiz psal,bude to SOG a mam v planu ho postavit do V a lampa bude uprostred.Kyticky v takto malych objemech nevyrostou vice jak 30cm a budou mit vsechny svetla dost.Nechte se prekvapit.Myslim si,ze dosahnu tomto zpusobem hodne velkeho vynosu na W.

-Prokazalo se i to,ze lze vypestovat vetsi kytku nez je objem kvetinace.Proste palice co jsem vypestoval,dosahovaly priblizne velikosti kvetinacku z ktereho vyrustaly.Kdyz bych spocital kompletni objem vypestovaneho produktu,tak za mokra byl urcite vetsi nez byla velikost kvetinace.Pravidlo tvrdici to,ze nemuze vyrust vic nez je objem kvetinace tedy neni pravdive.Me se to povedlo coz muzete videt i na fotkach.

-Dokazal jsem,ze narust palic pokracuje i po prekroceni doby kvetu kterou doporucuji seedbanky (okolo 65dni).Sice byl asi tak o 10 procent,ale i to je dobre ne?Jestli se to vyplati mit o 15 dni na kvetu dele a mit o 10 procent vetsi vynos to nevim.Muselo by se spocitat o kolik se delsi dobou kvetu zvysi naklady a jestli by se nevyplatilo spis o 15 dni driv rozjet novy grow a nebo to nechat o 15 dni dele na kvetu.Kazdopadne ja zustavam u 80 dnu kvetu.

-Zjistil jsem,ze koreny jsou schopne rust i smerem nahoru.Proste rostou tam,kde je voda.Na gravitaci se neohlizi.Pokavad je voda nahore,tak tam rostou bez ohledu na gravitaci.

-Prisel jsem na to,ze rostlinky nerostou za svetlem a vzdycky maji snahu se stacet zpatky nahoru a to i po odstraneni vsech vazacich prvku kterymi byly svazane 100dni.Za to se za svetlem vzdy nataci vrsky listu.Znamena to tedy,ze vrsky listu se vzdy natoci tam kde je nejvice svetla.Nekdy to vypada az komicky a vypada to jako by byly listy naruby.

-Zjistil jsem,ze je mozne kyticky udrzet krasne zeleny az do doby flushingu (u me cca 70den kvetu).Kyticky zloutnou v pozdejsi fazi kvetu z nedostatku dusiku,proto se vyplati i v plnem kvetu a nebo v pripade zloutnuti pridavat obcas rustovou slozku.Kdyz se hnoji jen na kvet (prevazne P) kyticky hodne zloutnou.

-Dokazal jsem,ze rozdilna vaha zavazi na kytickach rostoucich koreny vzhuru nemela zadny vliv.Oba ucastnici pokusu rostly priblizne stejne a dorostly priblizne stejne velikosti bez ohledu na pouzitou zatez.



Tak shrnuti je u konce,uz me momentalne nic nenapada.Na uplnej zaver napisu kolik z ceho bylo a jaka byla celkova bilance.



Ať to roste

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Naposledy upravil Jahudka! 26-05-2006 v 01:44 AM

Old Post 26-05-2006 v 00:31 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sqott
Stálý Člen

Karma uživatele sqott - 93% PěstitelskáKarma uživatele sqott - 93% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 282  

Příspěvek č. 114

tak docela dost zajimawich weci...sem zas o neco chytrejsi...asi to skusim taky akorat si stim budu wic hrat....skusim naky kericky...

-->TADY JE MOJE KITI POD 400w..for grower 2.<-- OSVĚTLOVÁNÍ ROSTLIN 2
-->TADY JE MOJE KITI POD 400w..for grower 1. <-- OSVĚTLOVÁNÍ ROSTLIN 1
WOKO ZA WOKO A NAKONEC BUDEME WŠICI SLEPÝ....
... A ŘEKL:..BUDIŽ SWĚTLO...A ZAČALO SE SWÍTIT KYTKÁM....
...SEX DROGY DRUM IN BASS... ... //...// ...DEJ TOMU ČAS A UWIDÍŠ CO SE STANE......
Co je osmý diw swěta????--->GANJA .../// ... .....A KOUKNI SE SEM..

Old Post 26-05-2006 v 17:18 PM
sqott je offline   Profil uživatele sqott   Find more posts by sqott   Foto galerie člena sqott   Click here to Send sqott a Private Message   Add sqott to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2000  

Pohodička Něco málo ze sklizně Příspěvek č. 115









Sklizeň


Je usušeno,zváženo


Tak,jsme temer u sameho konce.Vsechno je nasusene a prevazene,ja jsem byl s vynosem spokojen.Kyticky jsem susil cele i s listy jak jsem jiz psal o prispevek vyse.Tezko rict jestli je to lepsi zpusob nez hned po setnuti otrihat jednotlive palicky a ty pak susit zvlast.Kyticky z pokusu byly vlastne skoro cele jedna velka palice,takze by byly v pohode oba zpusoby sklizne a suseni.Zpusob co jsem pouzil neni spatny,palicky a zbyvajici velke listy jsem jenom olamal,nebyl jsem tak olepenej jako kdyz jsem sklizel za mokra.Asi to je lepsi,protoze kdyz se to dela za mokra tak na prstech ulpi hromada pryskyrice kterou tim ubiram vyslednemu produktu a navic se pak spatne z rukou odstranuje.Sice se da pak z rukou odrolit a zhulit,ale ja si radsi pryskyrici odelim az pak podle vlastniho uvazeni a potreby.Napriklad drtickou se sitkem,pripadne mrazakovou metodou.Na palickach jsou pekne videt krystalky lahodne pryskyrice a tak to ma byt.Proste spokojenost


Fotky

1 Tady muzete videt jak to vypadalo po ususeni.Uprostred visi vzhuru korenama,po stranach referencni rizky co rostly v normalni poloze.


2 Opet vsichni pohromade,muzete porovnavat.Meritek tam mate celkem dost.Horni dva rizky na fotce jsou ty co rostly v normalni poloze,spodni dva jsou ty co rostly vzhuru korenama.


3 Tady muzete videt z detailu kyticky co rostly v normalni (klasicke poloze).Na fotkach si muzete vsimnout,ze porad maji velke listy.


4 Na tehle fotce jsou jejich konkurenti rostouci vzhuru korenama.Vidite,ze maji pekne palicky a odpad z nich neni prakticky zadny,az na velke listy kterych bylo minimalne.


5 Tady vidite vysledny produkt z rizku visiciho vzhuru koreny.Je to ten vpravo na fotce čislo 4 .Je to z rizku ktery nesl zavazi o hmotnosti 18g.


6 Vysledny produkt z rizku visiciho vzhuru koreny.Rizek muzete videt na fotce č 4 vlevo.Je to ten co nesl zavazi o hmotnosti 14g.


7 Vysledny produkt z rizku rostouciho v normalni klasicke poloze.Je to z toho rizku ktery mel jen jedinou centralni palici ktera byla velka asi tak jako kelimek v kterem kyticka vyrustala.Rizek muzete videt na fotce č 3.Je to ten nalevo.


8 Nakonec opet vysledny produkt z rizku rostouciho v normalni poloze,ale z toho co mel 2 hlavni vetve.Byly to takovy 2 pekny salamky.Muzete ho videt na fotce č 3.Je to ten vpravo.







Tak ať to roste

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Naposledy upravil Jahudka! 27-05-2006 v 12:40 PM

Old Post 27-05-2006 v 12:28 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2000  

Upozornění Vyhlášení soutěže Příspěvek č. 116




Vyhlášení soutěže


Tak kolik toho bylo?

Docela dlouho jsem premyslel co na vas protentokrat vymyslet,ale nakonec jsem dospel k zaveru,ze nejlepsi bude kdyz zustanu u klasiky.Puvodne jsem chtel aby se tipovalo zvlast pro koreny vzhuru a zvlast pro kyticky co rostly normalne.Zdalo se mi to prilis slozite,protoze plno lidi si to ani poradne neprecte,takze bude klasika.

Soutezni otazka tedy je : Kolik bylo gramů sušeného ze všech účastníků pokusu?

Kdo bude chtit muze si pro zajimavost mimo soutez tipnout zda jsou vitezove koreny vzhuru a nebo kyticky rostouci v normalni poloze.Soutezit muze kazdy clen pouze 1x.Upravovat tipy muzete libovolne az do konce souteze.Tipovat muzete do 9.6 2006 az do pulnoci.Tipy po tomto datu uz nebudou platne,ale do vyhlaseni vysledku je zaradim.Vitez bude pouze jeden,znamena to tedy,ze vyhru dostane pouze nejlepsi tip.V pripade dvou shodnych viteznych tipu dostanou vyhru oba vyherci a to i v pripade ze vas bude vic,ovsem maximalne 3.


Výhra bude výbojka SHC 150w+zapalovač 150-400w EZ400T3B+speciální bonus

-Vybojka a zapalovac nejsou nove,nikdy jsem je svitit nevidel,dostal jsem je od kamarada,doufam ze to je funkcni.(to jen pro poradek aby jste mi pak nenadavali)

-Vyhru poslu jedine poštou,takze s tim pocitejte.Kdo neda v pripade vyhry nejakou adresu ma proste smulu a vyhru ziska clen na 2 poradi.Vyherci poslu PM s tim ze vyhral a budu cekat 14 dni jestli mi da adresu.Pokavad se neozve nebo adresu neda,vyhru ziska automaticky clen na 2 poradi.Vyhru poslu i kamkoliv do ciziny (slovensko atd).Takze sanci mate opravdu vsichni.Tak to by bylo asi vsechno,doufam ze jsem na nic duleziteho nezapomel.




Přeji vám hodně stěstí při tipování

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Naposledy upravil Jahudka! 27-05-2006 v 17:06 PM

Old Post 27-05-2006 v 13:05 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
while
Stálý Člen

Karma uživatele while - 0% Pěstitelská

Registrován: Mar 2006
Příspěvků: 33  

Příspěvek č. 117

strela od brucha: 20 gramov?

http://forum.comp-tuning.com

Old Post 27-05-2006 v 16:24 PM
while je offline   Profil uživatele while   Find more posts by while   Foto galerie člena while   Click here to Send while a Private Message   Add while to your buddy list     Navštiv homepage uživatele while! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PUNKie
Stálý Člen

Karma uživatele PUNKie - 90% PěstitelskáKarma uživatele PUNKie - 90% Pěstitelská

Registrován: Mar 2006
Příspěvků: 101  

Příspěvek č. 118

27g

FUCK BUSH

TREEGROW 2006

TRAAFKA 2008

Old Post 27-05-2006 v 16:47 PM
PUNKie je offline   Profil uživatele PUNKie   Find more posts by PUNKie   Foto galerie člena PUNKie   Click here to Send PUNKie a Private Message   Add PUNKie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 1237 

Příspěvek č. 119

38g

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 27-05-2006 v 18:57 PM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dvojka-trojka
23

Karma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% Pěstitelská

Registrován: Apr 2006
Příspěvků: 362  

Příspěvek č. 120

treba 28g
23

Old Post 27-05-2006 v 19:06 PM
dvojka-trojka je offline   Profil uživatele dvojka-trojka   Find more posts by dvojka-trojka   Foto galerie člena dvojka-trojka   Click here to Send dvojka-trojka a Private Message   Add dvojka-trojka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 1735  

Příspěvek č. 121

37g

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 27-05-2006 v 22:20 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
damsiveku
Stálý Člen

Karma uživatele damsiveku - 91% PěstitelskáKarma uživatele damsiveku - 91% PěstitelskáKarma uživatele damsiveku - 91% Pěstitelská

Registrován: Feb 2006
Příspěvků: 139  

Příspěvek č. 122

31g přesně

Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.

spínací hodiny zdarma
Větrák dle svého gusta zdarma
1.ist 150W scroq,cal. orange bud,Plagron. - dojel
2.st,150W Bubbler,chronic/mazar a orange bud,AH - nedojel(máslo)
2.damsiveker,150W->250W Bubbler,scroq,- dojel
Kam jedete letos na festíky

Old Post 27-05-2006 v 22:50 PM
damsiveku je offline   Profil uživatele damsiveku   Find more posts by damsiveku   Foto galerie člena damsiveku   Click here to Send damsiveku a Private Message   Add damsiveku to your buddy list     Navštiv homepage uživatele damsiveku! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DJpokrok
Stálý Člen

Karma uživatele DJpokrok - 50% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 85  

Příspěvek č. 123

myslím si že je totak 33g.

Old Post 27-05-2006 v 22:56 PM
DJpokrok je offline   Profil uživatele DJpokrok   Find more posts by DJpokrok   Foto galerie člena DJpokrok   Click here to Send DJpokrok a Private Message   Add DJpokrok to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kikukisek
Stálý Člen

Karma uživatele kikukisek - 58% PěstitelskáKarma uživatele kikukisek - 58% Pěstitelská

Registrován: Apr 2006
Příspěvků: 71  

Příspěvek č. 124

49g

Groweři všech zemí spojte se Musíme si pomáhat

Můj první pěstitelský pokus 2006


Akty growerů

Big FIGHT: moswa vs. kikukisek
P.S.: Sháním šalvějku-pište PM

Old Post 27-05-2006 v 23:41 PM
kikukisek je offline   Profil uživatele kikukisek   Find more posts by kikukisek   Foto galerie člena kikukisek   Click here to Send kikukisek a Private Message   Add kikukisek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
defender100
Nový Člen

Karma uživatele defender100 - 0% Pěstitelská

Registrován: Jan 2006
Příspěvků: 1  

Příspěvek č. 125

podla mna 35 g

Old Post 28-05-2006 v 00:25 AM
defender100 je offline   Profil uživatele defender100   Find more posts by defender100   Foto galerie člena defender100   Click here to Send defender100 a Private Message   Add defender100 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AEROCELL
Stálý Člen

Karma uživatele AEROCELL - 67% Pěstitelská

Registrován: Jan 2006
Příspěvků: 48  

Příspěvek č. 126

44,5

Old Post 28-05-2006 v 00:26 AM
AEROCELL je offline   Profil uživatele AEROCELL   Find more posts by AEROCELL   Foto galerie člena AEROCELL   Click here to Send AEROCELL a Private Message   Add AEROCELL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Registrován: Nov 2005
Příspěvků: 578  

Příspěvek č. 127

30g?

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 28-05-2006 v 08:36 AM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Registrován: Jun 2004
Příspěvků: 582 

Příspěvek č. 128

53.3g

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 28-05-2006 v 10:28 AM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.7771140 seconds with 31 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív