Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zajimalo by me jestli taky bejvate po huleni tak unavený a jak se proti tomu da bojovat.....(fakt me nebavi se zhulit,najist a jeste nez clovek doji tak skorem usnout)..Nebo existujou modylky po kterejch unava neni?
Na to je jedinej lék a to- nelehej si nesedej si k televizi, JOa mně se osvědčilo hrát na compu nebo playstationech. Nebo jdi s kámošema ven. Musíš něco dělat a něčím se zabavit aby jsi se udržoval v bdělosti.
A nebo jak řekne ten co bude po mně dej si špeka at to zaženeš
Ked je dobre hulco tak to ma prave opacny vplyv....Spat sa ti moze chciet skor po menej kvalitnych modeloch....alebo takych,co casom a nie idealnym uskladnenim uz nie su to cim boli...cize vela THC sa uz premenilo na CBD (alebo CBN)....no a z toho sa ti chce spat.
Riesenie:Hulit kvalitne a kvalitne skladovane modylky
Doporucil bych ti napr Powerplant to je naramnej modilek kterej te nabudi aby si mel trochu energi a spis se snaz hulit sativi aby si nebyl tak vykydlej mej se woe PEACE
Konope sa deli na tri zakladne druhy:
sativa-siate
indica-indicke
ruderalis
Rozdiely su v rastovom vzore aj vo vyske obsahu ucinnych latok a dobe dozrievania.Indica skor,sativa neskor a ruderalis je odroda,ktora nedozrieva v zavislosti na fotoperiode ako je to pri ostatnych,ale podla veku.Sativa stavy byvaju lahsie menej devastujuce....Krizenim napr.
80% indica 20% sativa vznikaju rozne skunky atd.............
Hele v tyhle oblasti uz bych se moh seknout protoze v tom taky moc nejsem zbehlej ale neco malo sem vo tom cet takze zakladni rozdeleni maryjane sativa indika a pak runedaris nebo jak se to pise sativa : vsoky kytky ne moc vetveny pokud teda nezastipujes proste nema tendenci se sama od sebe vetvit uzky listy energicka skourenost indika : spis keriky ne moc vysoky silny listy siroky a vykydavajici zalezitost a o runedaris temer nic nevim snad co sem pochopil tak ze ma vlastnost autofloveringu ze dokaze zacit kvest i pri jine fotoperiode nez 12/12 treba pri 16 nebo i vetsi a pak ma na skourenost vliv taky ddoba sberu kdyz driv sklisis nez je uzraty 100% tak je skourenost vic energicka a kdyz to nechas prezrat tak se THC zacina premenovat na CBD takze taky vykydlost mej se cus
Edit :nekdy pozdejc kua sem trochu zhulenej a todlect delam prvne sakra koukam ze si to stacil dat tesne predemnou a sem rad ze sem to popsal aspon nak tak podobne takze uz i neco chapu hehe
já mám úplně stejný problém. kolikrát si raději ani nezahulím, protože ta únava potom je fakt strašná...a to hulím nejlepší indoor modely. úplně nejhorší pro mne je zahulit si dopoledne, to je celý den potom ztracený a já jsem jak oživlá mrtvola. nejlepší lék na tuto únavu je, bohužel, nehulit...
problem mam ten stejnej, pokousel jsem se unavu zahnat treba cajem nebo kafem ale to vubec nepomaha (u mne) , tak hulim hlavne vecer, to je potom spanek...................Trochu OT - zase kdyz nemam co hulit, blbe se mi usina
pokud hulim pres den tak jdu ven, blbnu atd.... venku se mi usnout nepodarilo....zatim
Tradičná zmes korenia. Obsahuje zázvor (ďumbier), škoricu, klinček, biele korenie a kardamon.
Tip na prípravu:
Asi 10g korenia Yogi Masala sa povarí v 1 l vody. Odstaví sa z ohňa, pridá asi 5 - 8g čierneho čaju a ponechá lúhovať 5 - 6 minút. Po scedení sa pridá mlieko a cukor. Takýto nápoj je veľmi silný a povzbudzujúci.
a iba potvrdzujem krishnove slova
Mno takze z toho vyplyva ze bud hulit sativu nebo nejaky kvalitni modylky s nizkym obsahem CBD ...Pak jeste zkusit ten caj..Problem ale je kde sehnat origos sativu a navic se nehodi pro indoor pesteni.Taky radsi nehulim rano to by byl den zabitej a dyz dam dalsiho speka nepomuze to na dlouho.A pecko?Mno tak dojezdy zazit nemusim a navic pekelna zavislost.Navic clovek nikdy nevi co kdo ukuchti ze?...Na to ser.....
Tak poradte jaky indoor modylky jsou prevazne sativa a nejni po nich takova unava.Obednat v seedbance uz zase takovej problem neni jde spis o zkusenost s nima jak na koho pusobej.Spis me zajimaj ty euforicky modylky a pokud mozno aby po nich clovek nebyl tak utahanej...