Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak tu sa pokusim zdokumentovat moju snahu o vypestenie dakeho tabaku vhodneho na pouzitie.zaroven prosim o presun,ak to nepatri sem.dakujem.
toto je 1 rastlinka z 5.z 10 semien vyslo 9,ale chytilo sa 5.substrat uplne najsamobycajnejsi.povod semien od Tetrina. velka vdaka za to Tetrin.zatial je dost malicka priemer asi 3cm a vyska 2cm
uvital by som vsetky rady a samozrejme konstruktivnu kritiku.
dakujem
to ja nekourim... only Ganja myslim ze je to tak lepsi... ale jinak mel sem tabak a zajimave bylo hnednuti listu Ps je to citliva rostlinka A byl to pouze nakej technickej... uz nevim jak se jmenoval..
mne sa az tak citliva nezda.listy mi tiez nehnednu.
na plnej velkosti vyzera lepsei(nie tak tmavo)nechcelo sa mi serinkat s gamou.furt neviem ako odfotit farby realistcky aby vyzerali.inac pozadie je cast zakona o uctovnictve keby ste si chceli ktosi precitat