Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bohuzel jak mam jiz v podpisu nikdy se mi moc nedarilo ani bohuzel ani letos
z jara sem sadil jenze mi dve kytky uhynuli nedostatkem vlahy (byl jsem tyden pryc...)
treti kyti sem zachranil (na fotce ta mensi) mela dost problemy znova najet(roste z druheho patra! ) -byl to muj krizenec Papaya*Nigherian Nightmare
O par tydnu pozdeji jsem uz najisto zasadil 14 kyticek (bohuzel nez jsem vyfotil tak..nechejte s eprekvapit ) pekne si rostli v skleniku JENZE necekal jsem ze by mi je nekdo mohl vzit =-O a jednoho dne jdu na kontrolu kytek a pulka pryc! (Ty vetsi!) pokus o zachranu-tady nastala fatalni chyba-odnesl jsem JEN JEDNU nejvetsi kyti domu -Genetika papaya-no a za dva dny na to zbyle kyticky nekdo opet odnesl!
Ted mi doma vegetuji dve kyticky porad premyslim jestli je mam dat out a nebo nechat uz doma...
Puda:Ze zacatku jen kokosovy substrat
po presazeni zahradnicky substrat,kokosovy s, a perlit
Hnojeno: Kristalonem
Bohuzel se mi ani na po3 moc nedari ale pestim protoze me to bavi coz je hlavni!
Hm škoda toho že ti čorky vždy vše podělaly :-( snad alespoň ten win dogrowříš do konce =) a přeju ať příštím rokem vyroste vše tam kde má ---- v přírodě =) peace
...
Takze v kvetu je papaya drivejsi rizky zakorenily takze jsem je soupl do hliny.. uvidime na zkousku na posledni fotce je No-name
Kvuli tomu uz nehulim...moc by toho nebylo..
Prvni palicka...bohuzel jsem zkousle ohybani v miste kde bylo kolinko po prvnim ohebu.. a neprezila...
Provedeni: Reklamni prospekt Nove Unie Svobody ala narezano na filtry nice...
Jinak smokereport po me nechtejte ...Nehulil jsem dlouho jelikoz nebylo proc a kdy a s kym a ani naladu na osobacka nemam
Smokereport byl jeden sluk (uz nehulim) testoval jsem chut a navic minulej rok jsem papayu jel tak vim Stavy byli zajimave! lehl jsem si na postel zavrel oci a nechal plynout myslenky! a na co sem pomyslel tak se hned vybavilo!! Zajimave jinak zaseky taky zajimave sedim ve vane a nevim jestli pustit jeste horkou vodu kdyz cejtim teplotu o 10 s pozdeji (tohle jsou minulorocni stavy-nejzajimavejsi...) vice sem nemohl testovat (corky )
Původní příspěvek od Eloren Čorky? prosim roveď to víc... To ti jako vlezli do baráku ? :-O
nn nastesti ne ale nejlepsi papayu (krasne, sklenikove, tvrde fialove sisky ) malem sem brecel ...ota bych mozna nekde vyhrabal ale nevim nevim vim ze jsem jednou testoval tuhle kyticku ale ne uplne nejvyssi vrcholky (bohuzel ) a vim ze to bylo teda neco ...
Tak snad se ti priste zadari vic...A myslim ze kolikrat to neni jenom o vlaze.Kolikrat jsem kytky nezaleval i mesic a jsou gut gut gut podle me je nejvic dulezita puda,potom slunicko a az naposledy jsou nejake hnojky a voda a tohle okolo....vim to z vlastni zkusenosti takze si to klidne takhle dovolim rict...Kolikrat ti ta kytja roste uplne sama ani nevis...
Finished! Kdyby chtel nekdo vice fotek...
Sklizen se rozda kamaradum (vrati se mi na chlastu )...
Dekuji vsem kteri se aspon koukli jak to NEMA vypadat....
A dekuji vsem za tech par Karm !
SKI