Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Super Skunk není zrovna OUT odrůda i když se to určitě dojet venku dá, Sensi uvádí do půlky října ....no?!... dobře, ale nechápu proč jsi to dal do kukuřice, i když bude na zrno, tak si osobně myslím, že ti to posekají kombajnem dřív než to stihne dozrát. Z fotek to vypadá že to ještě ani nezačalo kvést, i kdyby to teď začalo jít do květu tak máš ještě dejme tomu 60 dní potřebných na květ tedy do konce října.
Já bych to vyrejpnul a přesadil někam do kopřiv a ještě líp k někomu do skleníku kam ti na to nebude na podzim pršet a hnít
zdravím no ja mam tiež superskunk (ale v greenhouse ) a tiež mi zatial nekvitne. Myslím si ze zacne kvitnut az tak v polke septembra a tiež si myslim ze bude kvitnut az do zaciatka novembra, cize je velmi mala sanca ze ti to vonku v nasich klimatickych podmienkach, nechyti plesen. sorry za mega dlhe vety som po brku
cus
$tul{}
When the power of love overcomes the love of power, world will know peace.
-Jimi Hendrix
Posunuli jsme se téměř o měsíc a jsme zhruba ve druhém týdnu květu.
Stejně jako na balkoně i tady jsem zkončil s malinko jiným stavem kytek. SuperSkunk nalevo je spíš (určitě) AH3 .
Příště vezmu foťák ten mobil je nic moc..