Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
·AGRO substrát pro pelargonie 150l
·AGRO perlit + perlit od "Mr Proč" Namícháno 3:1 (3díly substrát na 1díl perlitu)
KVĚTINÁČE:
·6x 25l - výška 27cm a průměr 40cm
*(lepší by byl asi obrácený poměr rozměrů, ale tyto rozměry mi více vyhovují díky umístění na balkonu a věřím, že kytkám to nebude činit velké potíže)
Řezy jsem přivezl 19.4. zakořeněné v rockwoolu. Ihned sem je rozesadil do květináčů *(průměr okolo 10cm) se substrátem.
24.4. už byly kořeny řezů prorostlé hlínou a šli tedy na svá stálá stanoviště do 25litrových květináčů.
Poraďte prosim. Přemýšlim o tom hnojivu na květ a zatim mě zaujal Alga Bloom od Plagronu, co vy na to? A co si myslíte o tom krystalonu na růst? Podle mě to neni špatný hnojivo na naše kytičky
zdarec zostava je pekná vela štastia
kukni moj out je to na kristalone da sa to aj na ňom len treba vedieť ako a to ako som zabudol lebo som hnojil kedy som mal možnosť a inač logicky je lepšie kupiť nejake od Plagronu
Původní příspěvek od levap20 Poraďte prosim. Přemýšlim o tom hnojivu na květ a zatim mě zaujal Alga Bloom od Plagronu, co vy na to? A co si myslíte o tom krystalonu na růst? Podle mě to neni špatný hnojivo na naše kytičky
Tak jestli si koupil Alga Bloom, tak ten je na květ Doporučuju ještě koupit Alga Grow - ten je zas na růst... Ten Krystalon sem používal loni na kytky u okna a jako pěkný byli Ale Plagron je prostě špička, s nim to bude o dost lepší
Jinak si můžeš koupit ještě peroxid vodíku (cca 35%) do zálivky nebo na postřik Stojí asi 50 kaček.. Mrkni SEM
Řezy se krásně rozrůstají a mám z nich vážně radost.
Asi v sobotu jedu do Gshopu pro ALGA GROW a ALGA BLOOM od Plagronu.
Posílám nové fotky, které sem dneska nafotil.
Počasí teď neni nic moc a stále fouká, poprchává a nesvítí sluníčko.
I přes nepřízeň počasí se řezy rozrůstají hodně do šířky. V sobotu jsem je pohnojil Krystalonem START+peroxid vodíku. Každá dostala do litru vody asi 3g Krystalonu a 10kapek peroxidu.
Posílám nové fotky, které sem dneska nafotil.