Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim!
Kromě mého Balkonu 2007 máme s kámošem naplánováno outdoor pěstování ze semínek. Všechno to jsou no name semínka z kvalitního materiálu, celkem 3 modely.
Je jich celkem 30 kousků.
Nyní už mají kytky za sebou nějaký čas růstu, protože je předpěstováváme na balkoně. Až uznáme za vhodné(brzo) půjdou ven na několik míst po dvou,třech, možná čtyřech kusech.
Začal jsem klíčením semínek v misce s vodou. (foto č.1)
Když měli semínka klíček asi 3mm šli do malé dirky asi 1cm pod povrch substrátu a jemně sem je zahrnul.
Použil jsem AGRO substrát pro pokojové rostliny.
Po pár dnech už měli první lístky a šli na balkon. (foto č.2-4)
zdar roste ti to dobře, dneska už jsou určo zase větší
ale k to mu truhlíku-budeš mít zapletený kořínky a při přesazování hrozí polámání, nehledě na to že porušíš bal a kytku zpomalíš v růstu..
jináč at se ti daří
Tak sme byli včera na místě s lopatou a pár kytkama a skoro sme nic nezasadili jak je ta půda vyschlá a tvrdá Počasí se naštěstí trochu umoudřilo a sem tam zaprší, takže brzo příjde pokus číslo 2
Druhý pokus vyšel a některé kytky jsou už čtvrtý den na svích stanovištích.
Je jich celkem 11 a z toho se jedna asi nechytla, takže jich bude 10 mínus samci, protože zatim žádná z kytek neprojevila své pohlaví.
Včera sme je byli zalít vodou+Krytalon START a vyfotit. Až na drobné okousání listů vypadají kytky v pohodě.
Okolo kytek máme písek, kvůli slimákům a vlhkosti.
Další kytky plánujeme dát jinam, aby nebyly všechny na stejném místě.
Navíc jsem dal klíčit další várku semínek z kámošovo zaručenýho modelu.
Zdravim!
Po více než týdnu jsme byli s kámošem na našem místečku zkontrolovat kytky jak přežili deště a vichřice, jsme mile překvapeni. Všechny kytky rostou a je vidět jak se jim větrem zvětšili stonky.
Posílám nové foto kytek a zároveň kytky označim, aby se vědělo co je co.
Kytky budou sice pojmenovaný jen číslama, ale to snad bude stačit