Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A nasranej jsem nejvíc na HighQuality Seeds - super Thai x skunk, které nevyklíčily ani jedno, stejně tak loni jsem od HQS bral Highway Delight a taky nevyklíčilo ani jedno semeno.
Takže HQS už ani náhodou.
(nevím jestli je to chyba hemcy.at že je měli dlouho na skladě nebo HQS - psal jsem oběma a neodepsal nikdo, loni jsem to reklamoval u hemcy.at a poslali mi další bonus)
celkem toho je asi 200-250 rostlin na asi 15-ti políčkách, takže jsem měl docela honičku to rozsázet, křížence jsem sázel po 2 až 3 kusech do kelímků jinak bych to nezvládl. Chytly se skoro všechny.
No fotek zatím moc nemám, není toho zatím moc co fotit, všechny vypadají stejně a mají s bídou od půl metru do metru.
Trochu mě štve, že si nejsem úplně jistý co je která odrůda. Při klíčení se mi propletly klíčky do sebe a přelezly všelijak z jedné odrůdy do druhé, ale snad jsem to trefil.
Pomaličku pomaličku to rozjíždí, sluníčka moc zatím není ale doufám že to teď doženou, loni jsem neměl touhle dobou o nic větší a nakonec měli přes 2m ... takže žádnej stres
co to je za odrůdy? to bych se musel podívat na mapku kam jsem co zasadil ale všechno to zatím vypadá stejně tak je to jedno
Zdarec, myslím, že přežije, i když teď bude hodně zpomalený růst, má na sobě málo listů, takže bude dělat málo fotosyntézy, ale určitě to rozdejchá.
Tak ať to roste ;-)
next foto. ze tří políček.
samci odstraněny, ponechávám si jen větvičku na pyl a následné cílené opylení. Spousta kytek už si to pěkně kvete, ale u některých ještě ani nepoznám co z toho bude.
Zatím jsem velice spokojen s poměrem samec samice, mam skoro samý holky je to super.
vlevo E-rocket, uprostřed erdbeer vpravo Early Durban
na druhé fotce je v popředí samec silver pearl, neuvěřitelně se větví, bez zaštípnutí. Buhužel to nemůžete vidět protože při předchozí návštěvě jsem mu všechny ty větve uřezal a nechal jen jednu horní aby mi opylila samice
3. a 5. fotka ja lowkiller už se pěkně cukruje a nádherně voní. vzrůstově to jsou všechno bídáci ale výnosem to dohání, každá větev bude pěkne nafouklá to je vidět.
1. a 4. nevím co to zrovna je musel bych se podívat.
ještě jsem sem chtěl hodit fotečku z posledního třetího pole, ale ze čtyř kytek jsem tam našel čtyři dvoumetrový samce takže smůla
o víkendu se chystám na další vejlety - vyškubat samce, vyvázat větve pohnojit nějakym tím fosfore a draslíkem atd. znáte to. tak mi držte palce
2. z leva Thaifun horizon nebo passion pravá california spec (viz 1. foto)
3. potomci e-rocket, noname, plus nějaká šlechta ale nevim co
4. květ E-rocket
5. divočáci mají koupelnu hnedle vedle políčka. všechny kytky jsou celý zacákaný od bahna. trochu se tam teď bojim chodit. S nasranym divočákem není asi moc legrace, leda že bych ho pozval na brko...no uvidíme
1. 3 kytky se klidně válí na zemi, potvory, a je jim to jedno. vývázat to dalo fakt práci. Teď jsou podepřený klackama v pololeže a zakurtovaný do boku provázkama. Takovej napůl croping
2. zleva early durban - už pěkně kvete
hawaian skunk taky už nakvítá
orient express tak tomu se moc nechce
3. makro lowkillera - jednoznačný favorit na první sklizeň, ještě všechny pestíky bílé ale palice nafouklý a totálně orosený nevím kolik se tam toho ještě vytvoří až to úplně dozraje.
Vzrůstově menší ale větve hrozně obalený.
tímto velice děkuji členovy "Žralok" za semínka tenhle modýlek je fakt luxus
4. tak tohle je asi Early skunk (bez záruky)
viděli jste někdy neco takového na vrcholu palice...já ještě ne. divný nevim co to je
5. Early durban (jako na druhé fotce vlevo) krasavice