Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny growery po dlouhé době jsem se rozhodl pro dalši grow... Bude to trošku neobvyklé ale pokus je pokus... Mám docela malý pokoj, jsem student a rodiče kteří by kytičky radši neviděli... Proto jsem se rozhodl o super tajný grow kde nikoho nenapadne hledat a je zde docela dost místa...
Slunce bude zajišťovat sodík 70w na růst i květ. Komplet mě vyšel na 720kč bez kabeláže, tudíž jen zapalovač, předřadník a výbojka i keramická objímka.
Stínidlo je vlastní výroba z chromového plechu ohýbané podle úhlů nalezaných na netu, už si ani nepamatuju stránku ale svůj ůčel to doufám splní.
Vítr zajíšťují 3pc větráky napojené na regulovatelné trafo 1,5-12V je to hlavně proto že grow má být utajený takže se dá regulovat hlučnost větráčků. Teplota nepřesahuje 31C... Vlhkost jsem nemeřil z důvodu nedostatku vybavení, prostě nemám vlkkoměr...
Osádka: tu bude plnit už zaručená kvalita i kvantita kterou testoval kámoš je to blueberry X chronik. Podařilo se mi vyžebrat od kamaráda pár semínek... Chtěl bych aspoň něco nechat opýlit tak doufám že osazenstvo nebudou samí samci nebo naopak samé samice.
Hnojivo na rust je zajištěno krystalon start které bude doplňovat Plagron Alga Grow
Na květ je připravený přípravek který se mi v minulosti osvědčil Hermavit special
Někteří kteří se dívíte co je to naspodku toho dna vidět lze na fotkách 5a6 tak to je montážní pěna z důvodu visoké svítívosti sodíku. Nafoukal jsem to tam z důvodu toho že to byla taková atomová zář pod peřináčem takže by to bylo asi brzo odhaloeno...
Dobre utajeny jen bych na tom jeste zapracoval a udelal to preciznejc, trohu uklidit a urovnat Jinak sem zvedavy, jak si s tim pohrajes, hlavne at nevyhorite
mám stejnej peřiňák. chtěl jsem v něm předpěstovávat... ale i jedna 60cm zářivka mi tam vyhnala teplotu do neslušných poloh, takže kytky musely na okno. no... fandím ti, ale bez přívodu vzduchu z toho moc nebude asi. koukni jak vychytal utajenej minigrow Svahadji
Fíha. Hustý. Já se k něčemu takovýmu taky odhodlávám. Ale naši by to asi nerozdejchali. Zůstanu pod sluncem.... Jináč hodně štěstí a aktualizuj to tu v budoucnu co nejčastějc... čůůůs
Náhodou si myslím že je to utajené dobře, skryto před oky zvědavců a nepovolaných lidí. Sice je to docela stísněný prostor ale na kyti to stačit bude.
Zítra jse odjíždí na dovolenou takže foto update bude až za další týden ale dotazy nebo náměty budu ještě dnes a zítra ráno vnímat. Pokud tedy někdo něco má budu rád...
Jínak je objednaná folie na stěny aby světlo bylo dobré i na spodek rostlinek.
Tak dnes jsem se doma docela nudil tak jsem si řekl že trošku uprávíme můj malý peřináček... Zadní stěnu jsem vybrakoval a místo ní přišla na řadu dřevotříska do které i přišly pc ventilátory dva na přítah a jeden na odtah takže doufám že to bude k něčemu dobré... dále jsem ještě dělal spodní odstínění aby tajemství bylo ještě více zachováno( docela to zespodu prosvítalo...) a práce mi trvala pár hodin ale zato jsem si pořádně vyhrál...
Neboj nechytne...elektřina je moje hobby i práce takže v tohle si věřím... teplota tam taky nějak neroste takže to je v pohodě. ventilátory jedou na 12 V takže od těch taky nebezpečí nehrozí...
Čauec
vypadá to dobře,jen bych tu elektriku k lampě vyhodil ven z boxu mylím že ti tam bude pekelně zatápět a nemluvě o vlkosti ve vnitř....zkus to nějak podchytit