Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
donuteny tym, ze som nenasiel ziadny vhodny strom som sa rozhodol pre jeden flek takmer v srdci nasho krasneho mesta. je to vyrubany les.
vcera som bol s kamosom poobrabat flek, pridal som trochu liadku amonneho s vapencom a zasadil cca 20 kliciacich semien.
niake fotecky ako vyzera pole a jeho okolie a jeden slimacik ktoreho vyfotil kamos v piatok v noci po dobrom sluku
P.S. dik za seeds enzovi a gonakovi
Thnks for support to ddt
z fotiek to vyzera celkom v pohode. Ked si vravel ze to bude blizko miesta kde je casto vela ludi, nepredstavoval som si to takto, toto je podla mna velmi slubne, vela statia. K+
držím palce nech čosi vyzíde a bude hula na rozdávanie som zvedyvý jak nám to všetkým dopadne........
kačko si nechám až na neskôr až ho hneď nevystrelím
vcera som bol upravit PH prveho pola a porobyt druhe pole. dost haluz, asi 70 metrov od neho je dost frekventovana a najma osvetlena cesta. vzdy ked slo auto tak som sa prikrcil. ale raz si tak veselo okopavam a divam sa ze ide nejak pomaly biele kobicko. zrazu vidim napis policia. rychlo som sa hodil do najblizsich krikov. nastastie ma nevideli. doma uz mam 6 klonov, niake misty a NLxSH ale nedal som ich von, je dost zima a v noci malo byt okolo 1C tak ich zatial cez den otuzujem na balkone
dobre robis... u nas musis rano oskrabat zo skrabkou namrazu na aute...krute prizemne mrazy budu trvat az do stvrtka...bojim sa o svoje deti urcite este pockaj a otuzuj
mam tu fotecky 7 zakorenenych klonov a dalsich 25 co je este v matkarni.
na par zakorenenych mi zacali blednut vrchne listy (vid foto 4), vobec neviem preco.
na poli som nasiel male smrecky, ktrore maju farbou natrety vrcholec (foto 5). neviete niekdo na co sa to robi?
fotecky:
1. misty
2,3. zakorenene NLxSH (na 2 foteke je pekne vidno korene)
vcera vecer som pripravoval druhe policko. pri okopavani motykov sa mi ju podarilo zlomit (a to bola z dreva, ktroe malo priemer asi 5cm ). no uz mam iba ryl. po dokonceni druheho policka som do zeminy pridal liadok amonny a este aj dolomiticky vapenec a premiesal. potom som vysadil prvych 7 klonov, dufam ze sa male chytia a neublizi im ta zima vonku
Pildo, nieco (niekto) mi vnuklo, aby som sem (pre ostatnyx ) napisal, co znamenaju tie zatrete vrxolky stromov. Tak to je prosim pekne opatrenie proti zveri (tzv. vysokej) a jej nekontrolovatelnej vasni, v zimnom obdobi objedat vrxolky stromov.
v pondelok som bol pozriet ako sa dari klonikom. NLxSH uz aj narastol asi 3 cm, najhorise to znasa misty.
mam tu fotecky z test boxu (20w na testovanie pohlavia ale nechavam tam rastlinky aj dozriet) a fotky z blakonu. dufam ze mi to zas tento rok nevytrhaju