Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím growery, growerkyně a všechny ostatní pěstitele!
Je tady další sezona a další pěstování. Letos to je sice trochu pozdě, ale přece jenom.
Tak kdepak budeme letos pěsotvat:
Kytičky porostou u kamaráda na balkoně ( teďka zatím rostou za oknem, respektive za balkonem na okně ) sluníčko mu tam svítí od rána do věčera, takže je to ideální.
Letošní modely:
Osazenstvo pro letošek je trochu indoorové, ale co se dá dělat, možna mi teďka v nejbližší době přibude Passion1, no uvidíme!
Za řízky mnohokrát děkuji členovi Drevo-Kocur
Bogglegum
Santa Maria
Northern Lights
Orange bud
Passion1
Early Skunk
Čím bude hnojeno:
Budu používat samozřejmě 100% BIOlogická hnojiva, bude to stejný jako minulý rok, viz Minulý rok
, který se nevydařil, proto to letos sázím ke kamarádovi
Hesi TNT hlína ( zálivka )
Hesi SuperVit ( zálivka i postřik )
Plagron Phy-tamin ( zálivka i postřik )
Plagron Alga Bloom ( zálivka )
OBM ( zálivka) )
+ možná přibude ještě Plagron Alga grow a Green sensation
Včem to bude růst?
Zatím, než se vzpamatují a prokoření řízky ( už rostlinky ) rostou v menších květináčcích, poté budou přesazeny do 12,5 litrových kýblů.
Substrát bude asi:
50% Substrát pro pelargonie
30% Perlit
20% Vermikompost
+ samozřejmě velká drenážní vrstva z Keramzitu
No a to bude snad všechno, co sem chtěl. Po minulé nevydařené sezone se to snad letos pořádně podaří, čorky nehrozej, bonzující sousedi snad taky ne, jediná hrozba je kámošova maminka ale ta to snad přežije, možná že si snáma i pak zahulí
No a to už je fakt vše, teďka budou fotky - ocením všechny Vaše nápady a rady, ale prosím, nepište sem píčoviny, dělá se tim bordel a pak to tady nebude vypadat tak jakoby mělo a MODi budou mít zbytečnou práci
hh tjn teda na prvni fotce ty prvni dva v kvetinači sou na 100% ze seminek , řizek přece nemuže mit deložni listy a tam jsou evidentne videt!!!
PS : tak edituju že než sem napsal tak kapka odepsal hh ale jinak to tu necham je to jedno ......... ale jestli vadi tak smažu!
Přináším update ohledně mých kytiček. Bohužel, není moc radostný. Přemýšlím, jestli to vůbec má cenu. Né kvuli penězům, ale kvůli času a úsilí. Větší výhoda by bylo mít skřín. Budu doma bojovat!!!
Do mé zahrádky přibylo 7 kytiček v podobě 6 Passion1 a 1 Early Skunk.
Kytičky, co mám u kámoše na balkoně, musely zmizet, mohl si nechat jenom 2 ( Northern Lights a Santa Maria )
Takže tědka řešim, kam to všechno dám, protože nemam fakt vůbec místo...
4 Jsou u kámošky ( 3 Passiony a 1 early Skunk ) na zahradě. Sluníčko tam svítí hodně.
Jenže už tedka je problém s nakvítáním. Co jsem koukal, Early Skunk ASI začíná nasazovat květy a ty 2 Passiony taky. Zajímavý je to, že ten další nic nenasazuje.
Co se týče Santa Marii, tak je dost nakvetlá a Northern Lights ( oba ) taky, a co mě sere nejvíc je nakvetlej Bogglegum.
Takže, 2 Passiony a ten Orange bud ( ten nekvete vůbec ) pujdou asi na stromy. Zbytek nevim, asi to nechám doma na balkoně. Když to pokvete, tak se nebude dát nic dělat no... Prostě je to posraný. tolik jsem letos do toho dával... Příšě jedu ze semínek, Shamana, už jsem rozhodnutej...
Early Skunk se mi zdá, že začíná kvést. Další 2 Passiony taky, ale ten třetí je v pořádku. Omlouvám se za fotky, ale foukal vítr, takže jsou rozmazané.
Mohly byste prosím poradit - kvetou - nekvetou???
Díky
1 - 3 - Early Skunk
4 - 6 - Passiony 1 ( ten zadní nevypadá na to, že by kvet )
Mas pekny kytky, sice mam mnohem radsi kdyz je to trosku reseny stylem bush proste keriky, ale roste to pekne. Takova sativka jakoby - uvidime co z toho vyroste. Byt tebou tak vice zastipavam, ohybam tvaruji, ale to je na tobe co na tom balkonu chces mit. Jinak samo k+