Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Panove, ty spinacky na vlhkost mi prisly pred tremi dny a snad dnes se mi podari je vyzkouset. Napojim a na ne - co jineho nez zvlhcovacku a uvidim.Jinak jsem si od nich nechal poslat i dig. vahu, stolni teplomer s vlhkomerem a dvojite spinaci el. hodiny ktere nejsou zavisle na sobe. Slapou individualne. Vypadaj takt:
Apofiss: Tak to je pro ty co to nevi.... q.) Ja a snad se jeste nekdo prida.)
Jinaac teda zatim sem to nenasel a proto kdyby nekdo vedel...
Mno napadlo me ze na cooltube by se dala pouzit misto skla, takova ta osvetlovaci folie (film, diskoteka) ta se pouziva na mnohem silnejsi svtla s vetsi vyhrevnosti, da se ohybat, mno ale problem je ze se asi čirá nedela.
Ipo, Jack harrer, Orange bud, Belladona, XT, White widow, BlueBerry, Nebula, Santa Maria, NLxHaze Tohle sou modely ktery sem pestil, Rad bych dal mazara ale nedostal se mi jeste do me GrowPopuli
Pozor Groweri,hmmm jeste takovej detail....Ty spinacky maji uz novou zastrcku ktera NEJDE pouzit do nasich komunistickych /standartnich/
stavajicich zasuvek,takze se musi vymenit cela nova zasuvka se stejnym protikusem, nebo jen vyrobit kratkou prodluzku s novym ukoncenim.Je to mysleno tim provedenim SRN!
Jen tak pro uplnost, jinak vlhkost meri ikdyz nejsou v zasuvce. Maji svou vlastni aku :-)
Wolker - Pozor clovece,pomlouvat nase zasuvky na ktery nemci koukaly za komancu jako vrany!Mame o dost lepsi system nez jsou nemecky zasuvky!Jejich system je zastaralej a skoro nebezpecnej.Dlouho premyslely jak to udelat,aby jejich system vubec splnoval evropsky normy.Nemci to vedeli uz tehdy,ale nebyly doted shopny se prizpusobit..
Jinak ty spinacky na vlhkost to je super za ty prachy tak proto nevahejte.Vzdyt tyhle hodiny jsou vlastne i vlhkomer za 800 kterej je schopnej pracovat jako hygrostat.Neco podobnyho jsem shanel a nemoh to nikde sehnat a ted vidim,ze to maj v conradu!Parada!Jsem zvedavej az sem napises svoji zkusenost..
Jinak to,ze conrad prodava neco co neni do nasich zasuvek,neni snad ani mozny podle zakona (jistej si tim nejsem).Jeste pred par lety vsechny jejich pristroje mely zasuvky CZ (treba ten merak spotreby)..Ted uz na nas serou kurvy nemecky!
conrad prodava za par supu redukci na SRN zasuvky, jsou to 2 kusy (opacny), aby se to dalo pouzit prave pro pruchozi zarizeni jako je merak spotreby nebo tenhle hydrospinac, protoze to prodavaji prave se SRN zasuvkama. vzdyt je to nemecka firma
Co?: ja bych to videl spis jinak. bud rad, ze prodavaji tyhle redukce za 117kc, protoze tenhle vyrobek (edit: mluvim o spinaci na bazi vlhkostniho cidla) s ceskejma zasuvkama neexistuje, cili bez ni bychom museli slozite shanet SRN konektory a delat si redukci sami. anebo mas vzdy prave tu moznost slozite shanet SRN konektory a udelat si redukci sam ... jinou moznost na ceskem trhu nenajdes
Já se taky ptám, proč nám zatraceně cpou nepoužitelné SRN zásuvky?
EDIT: pokud ovšem byla řeč o tom regulátoru vlhkosti, tak jeho ekvivalent s českou zásuvkou na trhu patrně skutečně není. Snad kromě následujícího výrobku, který na pohled moc důvěry nebudí: http://www.terarus.com/regul_vlhkosti.php
Sakra, tak to vedet drive tak si to vezmu s tim spinacem!
Ted budu muset zaplatit postovne + redukce - sakra.
Je to super vec, protoze nebudu muset prekopavat zastrcku.Ochotne ty penize zaplatim :-)
Janak teda mam od Conrada jeste toto: http://www.conrad.cz/dvojite-spinaci-hodiny+dp54695/
uplne supr vec, kterou jsem na nasem trhu jeste nevidel....
Prectete si....
Jsem estet a da se s tim usetrit jedna zasuvka :-)