Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
byla to jedna kytka, mam doma fota le jsou moc velky a jeste sem nenasel zpusob jak je patricne upravit... kazdopadne verte tomu, kytka mela 2 hlavni kmeny odspoda, vysoka tak 2,5M siroka tak 1,5M proste takove krovisko a ty valce na ni mely tak 50cm
hoj
muzu tu taky prihodit neco do placu, kamos ted taky jede G13*BW a BUDHU. je to silenec, hooodne si veri a slibuje, tak su zvedav, jak se mu to vyvede:-) jede hlinu, kvetinace klasika ctverce z bioplantu, hlina mix tri substratu z obi a perlit, trosicka pisku. rozmery skrinky su 2.20*1.00m, vyska asi dva metry. osvetleno 2*400W sodik bez odtahu na rust i na kvet, takze chce, aby kyti nebyly obrovske, ale primerene, spis mensi:-) zatim nezastrizeno, jede z rizecku, zasazeno pred 20 dny, zatim jeste porad nijak nehnojeno, jen zakorenovac z bioplantu a kyselina dusicna na upravu ph:-) jinak kyti jedou fakticky krasne, viz foto, za jehoz kvalitu se mooooc omlouvam, ale neda se svit:-( jinak je tam celkem 23 kyticek, 8*budha a 15*g13
abych se vratil k te g13tce, je to kruta indika:-) hoooodne masivni stonek a vetvicky, voni dabelsky a ma obrovitanske tmave listy skoro jak z umele hmoty:-)maj vysku asi kolem 25cm, kdy by mel podle vas prepnut, at to ukociruje?
G13xBS (150W hydro), strašně nebo spíš ještě o moc víc smradlavej model, lehce nadprůměrně silný, gaučový kouření, výnosově nic moc, ale hezký lepkavý tvrdý palice..
Fantasie: pekny
ad fota - otevri si ten obrazek v malovani (mspaint) ulož ho jako jpg, popripade si ho predtim jeste zmensi (Obrazek/roztáhnou či zkosit)
tady sem si udělal rodokmen (snad bez chyb) mého dítka ...
ale furt nevim, je-li to vic sativa či indica...
nejvetsi bordel pri zpetnem križení dělal asi ten romulan...kua to byl napad
Cicmon, heh ja mam trosku kvalitnejsi fotak a ona fotka kdyz ji vysosnu do kompu ma tak 4Mb, tak ji snizim rozliseni a prepisu ji do jpg a kdoviceho ale porad ma nejmene 1Mb
yavar: zelená je co mám, červená je původní odrůda, šipka směřuje k rodičům a normalní čara je "manželství"...
k OT: pouzivam ACDSee 3,1 - malý, krátký,rychlý,jasný..
Mám teď doma mimo jiné 2xG13. Nevím sice jaký je to kříženec, ale člověk od kterého jsem koupil řízky sliboval velmi silné účinky ale menší výnos. Dají se prý z toho kouřit i listy. Palice mají mít skoro tripové účinky. Zatím se rostlinky jeví velice dobře. Jsou velmi silné, dobře větví a listy vypadají opravdu houževnatě. Jsem na koncové produkty zvědav. Pořád nevím co od toho mám čekat. V každém případě podám report.