Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Skříň s vnitřním půdorysem 55 x 114 cm
NFT pěstební vana GT424 od Nutriculture 45 litrů.
Odrůda: 8 x Sensi Star
Hnojení: Metrop - (MR1, MR2, Calgreen, Anmino Root, Amino Bloom)
Osvětlení: 2x červené Nurturelite 200W s externím předřadníkem.
Zdarec,vypadá to pěkně! Jsem na to dost zvědavej,jak to bude pod 2x200w Nurturelite + NFT vypadat!!
Kytičky vypadaj nádherně zdravě,držim palce at se vede! K+
Čuzz
Vyskove by to snad prerust nemelo, ale co se tyce hustoty, tak jungle to bude s tim pocitam. Zkusim to neprostrihavat, necham je at si to vyrikaji samy mezi sebou. Odhaduji jeste 14 dni rustu. Chci prepinat podle stavu korenu, az mi prorostou celou tkaninu. Predpokladam, ze vysledek bude tezit z kvalitniho korenoveho systemu, ktery bude behem kvetu dobre zasobovat tu zelenou tovarnu.
kdyz odcerpavas roztok z vany, muze jet cerpadlo chvili naprazdno, nebo hrozi poskozeni cerpadla kdyz saje uz jenom vzduch ?
NFT mas polozene na zemi ?
Původní příspěvek od Erixon Jak to je s tou výměnou roztoku? Je možnost připojit hadici i k druhýmu vývodu(tzn. čerpáni ven i dovnitř) nebo se roztok doplňuje ručně?
Ne, čerpadlo má jen jeden vývod. Buďto čerpá roztok do pěstební vany, nebo vyměním hadici a čerpám roztok do kýble pro výměnu a kytky v té době nemají cirkulaci.
Původní příspěvek od eso rimmer zdravim !
pekny fotky pekny zdravy kytky. dobrej system ! je dobre videt nejakeho mazaka v galerii
chci ze zeptt proc nepouzivas amino bloom ?mas nejakou nahradu nebo jsi zapomel pripsat.ja to pouzival a kazdopadne bez nej to je celkem k hovnu.
jsem zvedavej co ty uspoky dokazou.jestli ukazou to co 400w hpsko jdu do toho !
gl !
Mám jen úplný zaklad. MR1, MR2 a call green. Uvidíme. Zatím se mi výsledek hodně líbí.
Abychom se chápali o jak velkých kytkách je řeč...
Dlaň na fotce má cca 17 cm na délku. Ty kytky jsou sice nízké, ale jinak dost velké a mají opravdu velke listy.