Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A11xMTF : potentní satifka se zkrácenou periodou,poměrně slabé větvičky,hafo vrcholů,absolutně nejvíc chlastá(zhruba 2x víc než ostatní)
Jsem zvědavej na HIGH
Nalevo: OB - 100% indika od Aleše,to myslim hovoří za vše
Napravo: Nebula - ExtraSativaPheno ,z mě neznámého důvodu dělala doteď pouze jednolístky,nestříhaná,neodlisťovaná - chci vidět vrchlík+ porovnání s minulejma sklizněma
2.napravo odspoda = C99xSTL -Pokusný kříženec od kolegů ze zahraničí,kouřil jsem produkt od UDeLáka a velice mě překvapil svojí lehkostí a jemností,náchylnější na změnu PéHá a přehnojení.
Kde jsi mylar kupoval a jakej to je? Zjistil jsem, ze jsou dva a mozna i vic druhu, ale neprisel jsem na to, kterej bych mel pouzit. ...Jestli treba je takovej ten mylar co maji pro fotografy to samy, jako ta izolacni deka do auta z Conradu (FK Technics...), poradish, pls?
xpapoušek:nemam moc času,ale určitě to pomáhá,zakoupeno v Gshopu.
elektřina:jako normální 600+ větráky+ matkárna,záleží na taryfu a jak to vychytáš.My doplácíme ročně třeba 8-10 tis.jenže + dílna atd.,nejsem schopen přesně určit
r-man:g shop,netušim jakej druh to je,norml stříbrná+ bílá z druhý strany.
Jsem s nim spokojenej,ale myslim že daleko víc tvoje výsledky ovlivní ,klima v boxu,hnojení atd.
Jediný co mi na něm vadí je že se zasírá při postřikování atd.Proto jsme si udělali tu rolovačku.
Tahle skříň je prozatimní