Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » r-manova bedna III/1000W MH->1000W HPS
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Kombinace hnojiv
Takhle je to uplne OK.
Jeste bych to o neco doplnil/a.
To je uplna blbost, takhle se to neda michat.
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 1443 

Hlína r-manova bedna III/400W MH->1000W HPS Příspěvek č. 1









Ahoj vsichni,

tak jsem se po nejake te male odmlce rozhodl zase zkusit stesti, a rozsvitit si sve slunce na hodne wattuuuu. Jedna se tentokrat o 400W MH (MetalHalid vybojka) na rustovou fazi 18/6 po dobu cca 1 mesic, kterou pak zamenim za 1x400W a 1x600W HPS (HighPressureSodium vybojka) na kvet 12/12 po dobu cca 50-70dnu.

Jako pokazde, i tentokrat dostane moje bedna nejakej ten upgrade, ale pro zacatek jednoduchej popis:

PUDORYS je 200x120cm, vyska je 240cm.

STENY jsou postavene ze sadrokartonu (nezalezelo mi na hlucnosti), vse je natreno primalexem s nejakou chemkou proti plisni. NEW: steny jsem vylozil a polepil folii, o ktere si nejsem uplne jist, ze je to mylar, je to takova ta zachranna deka za 41,- kc z www.conrad.cz . Pak jsem jeste dal na podlahu bilou folii z growshopu. Ucelem je lepsi odrazivost svetla od sten, a tim padem vetsi a pevnejsi i spodni palicky. No uvidime...viz foto 1.

ODTAH je bez zmeny, tedy v obou stinitkach je dira nad vybojkou, do ktere je kamnarskym tmelem pripevnenej semiflex 100mm, tyto dve roury se nekde u stropu spojuji v kutilsky vyrobenem "Y" kusu v jednu (viz foto), na kterou je napojenej diagonalni ventilator TD250/100. Kupoval jsem jej v www.elektrodesign.cz , a je rizenej termostatem, a to jeste pres vypinac I/II, jde tedy dat na polovicni vykon, coz podstatne snizi jeho hlucnost. Dale roura vede cca 5m do stoupacky, a jelikoz jsem v uplne poslednim patre baraku, muzu si dovolit vypoustet to vsechno ven bez pouziti pachoveho filtru (jak znamo, teply vzduch jde nahoru a v komine uz tuplem). I kdyz jsou tu na Groweru nekteri, co TDckum neveri, me uplne dostacuje, meni vzduch v pestirne cca 40x/h pokud jede na plny vykon, realne cca 15-20x/h, to podle teploty a nebo polovicniho/plneho vykonu. Zatim jede uplne bezproblemove. Podotykam, ze pritah do pestirny je pasivni, 2x dira o prumeru 150mm.

KLIMA - o to se v kliceni a rustu postara uz snad vsem znamy zvlhcovac SPS-808 z www.elektrocoleti.cz s upgradovanou upravou od CzechGlocka (timto mu jeste jednou uprimne dekuji). Jedna se o ultrazvuk s pridavnou nadrzi na cca 35 litru, s rozvodem pomoci plastovych trubek o prumeru 5cm (Viz foto). O teplo se stara ustredni topeni a vybojky, to by melo stacit na 25 stupnu. Taky budu instalovat malej vetrak s nizkym vykonem na rozhaneni pary a cirkulaci vzduchu uvnitr skrine, pozdeji silnejsi vetrak a dam pryc zvlhcovac, a nakonec mozna budu muset koupit odvlhcovacku. Vlhkost: kliceni 90%, rust 90-60%, zacatek kvetu 60-50%, konec 50-30% (kdyz to pujde).

SVETLA pouziju 400W MH (MetalHalid vybojka) na rustovou fazi 18/6 po dobu cca 1 mesic, kterou pak zamenim za 1x400W a 1x600W HPS (HighPressureSodium vybojka) na kvet 12/12 po dobu cca 50-70dnu, jak jsem psal vyse. Od te MH si slibuji lepsi vetveni a rychlejsi rust, i kdyz Jack je Sativa. Na 400W je original stinitko, na 600W je podomacku vyrobene 90x90cm, ted dokonce polepene zachranou dekou(viz fotozzz-prilepim pozdeji). Pro porovnani davam fotku MHcka a HPS, rozdil v barve je jasne videt.

ZALEJVANI resim pomoci dvou cerpadel POW-300 od www.hydroponieplus.cz , na ktere jsou napojeny hadice o prumeru 2cm, ktere jsou natazeny po podlaze skrz skrin na delku. Do kazde z nich jsem vyvrtal malinkatou dirku, do ktere jsem klestema narazil tenke kapilary. Tesni to dokonale. Na konci kazde 50cm kapilary je zavlazovaci jehla, do kazdeho kvetinace jedna. Podotykam, ze ve fazi kliceni seminek a na zacatku rustu budu zalejvat rucne, cerpadla se spusti az kdyz to bude chlastat tak, ze bych to musel zalejvat kazdej den. Coz bude doufam brzo :-) . VELMI DULEZITE: rozvodove hadice a kapilary se MUSI menit po kazde sklizni, stava se totiz, ze se v nich usazuje sul a ruzne mineraly, a to pak ucpava kapilary, a to si nedovedete predstavit, co je s tim pak za voser, kdyz se to stane treba v pulce kvetu. Zalejvat se bude nekolikrat denne (1-8x, podle vzrustu a toho jak budou chlastat), vzdy vsak jen tak, aby to vsechno vypily, nebudu to prolejvat skrz naskrz. Na dalsi fotce je hadice co mam na balkone, zatim jsem rozvody do skrine nedokoncil.

HNOJKY se tentokrat dost meni. Ne ze bych vylozene nebyl spokojen, ale zas proc nezkusit neco noveho. Firma Advanced Hydroponics of Holland vyrabi vesmes vetsinu hnojiv BIO, a tak chci vedet, jestli to bude mit priznivy vliv na chut i ucinky. Prece jen uz toho Jacka znam, tak snad poznam rozdil. Tagze: zakladem jsou grow+micro+bloom od AH. Doplnky budou: Root stimulator od AH na zacatku, casto v rustu a obcas i v prubehu kvetu, dale Growth/Bloom excellarator (take AH) asi po celou dobu od vysky 10cm az do konce, pak jeste Enzymes+ (zase AH) po celou dobu. Dalsi doplnky budou od Plagronu, a to Phyt-amin na postrik (a mozna i trochu do zalivky, kdyz budu linej) a hlavne Green Sensation(to se vyplatilo, i kdyz je drahy jaxvina..je to fakt poznat, hotovej zazrak). No a na poslednich 14 dni dam Final solution (AH) pouze s upravenou vodou. PH vody budu upravovat v rustu pomoci kyseliny dusicne (40% roztok, bezne k dostani), a v kvetu kyselinou fosforecnou(%nevim, ale taky bezne k dostani), oboji na PH 5,8. ...Jen pro info, za tyhle novy hnojky jsem dal klukum z www.growshop.cz cca 6000,-, vsechno po 1L, no snad se to vyplati. Vse je videt na dalsi fotce.

SUBSTRAT je Plagron COCO (viz foto), jedna se o kokosovou drt smichanou s hlinou, PH 5,8, kvetinace jsou plastovy. Na zacatek to je v sadebni misce, pozdeji do malych 14cm a v pulce rustu to dam do 22cm kvetinacu, objem cca 4L.

MODEL je samozrejme Jack Herer(viz posledni foto). Je to muj oblibenec, mel by to byt nejsilnejsi model co existuje(tahle zprava je nejakej rok a neco stara), krasne voni a z kokohliny i perfektne chutna. Palice dela jak salamy, hromada pryskyrice, ucinky vrazedny i vesely (to zalezi na dobe sklizne), proste perfektni genetika, jo a je to Sativa. Kvet ma psanej 50-70 dni, jedu ze seminek co se mi urodily doma pri prvnim pesteni. Distribuce originalu je na www.sensiseeds.com , distribuci teto moji generace delam ja, kdyby mel nekdo zajem, vse je v mem podpisu.

STYL bych chtel zkusit Scrog, coz je, jak jiste vite, horizontalne polozena sit s okama cca 5x5 cm, do kterych se provliknou jednotlive vetvicky. Vysledkem je, ze vsechny palice maji dostatek svetla a zadna zadne nestini. Zalezi to ale na moji lenosti, tagze to mozna zase skonci u Bushe (ne u toho krypla z USA!!!).

Jeste neco k priprave na novej grow: nekteri vite, ze v moji posledni bedne byly problemy se sviluskama. Abych tomu predesel (ovsem nic neni na 100%), rozhodl jsem se jak pestirnu, tak kvetinace, vydezinfikovat Savem. Smrad je to hroznej, ale za par dni je to pryc a snad mi to pomuze. Jestli tam ty svine svinuty sviluchy pak zas budou, poslu na ne BIOoil a udusim je, kurvy jedny :-)

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Naposledy upravil 03-06-2006 v 21:58 PM

Old Post 20-11-2005 v 11:23 AM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apofiss
Chosen One

Karma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% Pěstitelská

Registrován: Mar 2005
Příspěvků: 824  

Příspěvek č. 2

r-man:Určitě přeju více štěstí do dalšího growu!Jinak zdá se že zas tak nešetříš a proto nechápu proč máš tak slabej odtah ,přecijen 1000W a víc jak 2 m2 plochy si žádá trojnásobně silnější.Dále AHčka v žádném případě nejsou BIO (ty tři základní složky), Bio jsou jen doplňky.Měj se

Dephp:Plagronem si nepomůžeš.Taky jsem si říkal, že když si koupím substrát za 500, tak to bude vpoho, ale nééééé.Pytel evidentně nakažen jak sviluškama, tak smutnicema....což není moc ok.

#400/600/1000W-WR,NL,Mazar#Mad Idea No.2#Magořina#Kamrlík /150W/#Zvlhčování od A do Z#Zelená je tráva, fotbal to je hra!#Statistika strainguide Overgrow
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.







Old Post 20-11-2005 v 17:20 PM
Apofiss je offline   Profil uživatele Apofiss   Find more posts by Apofiss   Foto galerie člena Apofiss   Click here to Send Apofiss a Private Message   Add Apofiss to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apofiss! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 1443 

Příspěvek č. 3

Jeste neco ohledne ankety..nekdo tam hlasoval ze se to takhle neda vubec michat, byl bych rad, kdyby mi ten nekdo napsal proc, co je v tom za chybu. Dik...:-)

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 20-11-2005 v 18:59 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2000  

Příspěvek č. 4

r-man - Me by zajimalo jestli ma pro tebe nejakou zasadni vyhodu ze jedes zase ze semen..Kdyz mas 1000w tak udelat si mensi zarivkovou maminku by nemel bejt asi zase takovej problem ne?A za tu jistotu se urcite vyplati..

Jinak myslim ze ty hnojky jsou urcite OK.Jsem moc zvedavej na tvy zkusenosti s green sensation.Dost lidi rika ze to paldy jen nafoukne ale vic toho prej neni..Nevim,neznam a proto jsem zvedav..A tys toho GS kupoval celej litr?To musela bejt teda opravdu draha sranda..

--------At se dari-------

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 20-11-2005 v 19:12 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 1443 

Příspěvek č. 5

No, asi takhle..zasadni vyhodu to ma tu, ze podle me je prodej rizku nelegalni (protoze to uz je vyroba a distribuce konopi), a ja se proste bojim, aby me pri nakupu nekdo nechytl s rizkama v ruce. No a svoje matky bych urcite pod zarivku nedal, zatim to neni vyzkouseny, a kdo to zkousel tak vi, ze se to rozhodne matkam zpod 400W MH nevyrovna. Jde o silu, tloustku kmenu a potazmo i rizku z ni.

Jo, Green sensation je draha jaxvina, ale na paldach to bylo dost poznat. Kdyz jsem to pouzil, kamosi rikali, ze to je zatim uplne nejlepsi co se mi kdy povedlo (bedna II), a taky ze to vypada uplne stejne, jak Herer z Hulandska, coz je pro me VELKA pocta. Ohledne nafukovani palic=nezvyseni hmotnosti..to si myslim, ze neni pravda, protoze pri mensich kytkach (cca o 20-30cm) jsem mel stejnej vynos, palice byly o dost tlustsi i po ususeni....ale to uvidime az na konci, hehe, uz se tesim...

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 20-11-2005 v 19:24 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 1443 

Příspěvek č. 6


No a to je zacatek, jedeeeeeem!!!!!!!!

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 21-11-2005 v 13:32 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 1438  

Příspěvek č. 7

ZDRAVÍM
doplnil bych ještě root juice od biobizz je to maso na malý ale i velký kytky, FISHMIX i na postik, no a bioalgeen se mi taky osvědčil
jinak gogo

...

Old Post 24-11-2005 v 20:25 PM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 1443 

Kapilary Příspěvek č. 8

Ja pouzivam CannaZym, to bude asi to samy, akorat od jiny firmy..dve kapilary na kytku si nemuzu dovolit prave kvuli cerpadlum (mam je dve, kazdy na 20 kapilar, dva nezavisly okruhy)..no, budu o tom premejslet...

Jo a jeste neco..kdesi jsem tu narazil na takovy maly mrsky, co se daji nezi konec kapilary a jehlu, a hlidaji, aby se zalejvani spustilo ze vsech jehel zaroven. Bylo to takovy malinkaty ufo, nevite nekdo kde to sehnat? na www.growshop.cz ani na hydrosce to neznaji...

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 25-11-2005 v 14:29 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Pipes
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Pipes - 96% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Pipes - 96% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Pipes - 96% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Pipes - 96% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 105 

Příspěvek č. 9


strejdas: k tomu existujou tlakovy cidla z growshopu ... osobne je pouzivam se 4mm kapilarami, neucpavaji se jako ty tenke...

Mapito drip 400W by Pipes (2005)
Mapito drip 400W upgraded (2006,2007)

Old Post 25-11-2005 v 18:59 PM
Mr.Pipes je offline   Profil uživatele Mr.Pipes   Find more posts by Mr.Pipes   Foto galerie člena Mr.Pipes   Click here to Send Mr.Pipes a Private Message   Add Mr.Pipes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drtikol
Stálý Člen

Karma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% Pěstitelská

Registrován: Dec 2003
Příspěvků: 510  

Příspěvek č. 10

servus r-mane,
vypada to hodne nadejne K+ za tvoji neutuchajici touhu po jeste lepsim herrerovi
libi se mi to, ale fakt bych pridal na ofuku kytek... poradnej vitr, at se hejbou!!!

ps: ...je tu nejakej futurista co rekne jak bude vypadat r-manova bedna 5?

Old Post 27-11-2005 v 17:17 PM
drtikol je offline   Profil uživatele drtikol   Find more posts by drtikol   Foto galerie člena drtikol   Click here to Send drtikol a Private Message   Add drtikol to your buddy list     Navštiv homepage uživatele drtikol! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 1443 

Příspěvek č. 11

A ted k tomu jak to vypada..mam sakra problem s klicivosti, vylezlo dotedka jen 15 seminek ze 40. To je pruser jak noha, a vubec to nechapu, protoze seminka, co jsem lidem posilal (ktery prodavam), maji klicivost 99,99999%, to mi lidi psali. Jedu ze seminek, ktery jsem si vybral z nejlepsi kytky s nejvetsima palicema, kdyz se mi to tehdy oprcalo. Byly nejvetsi, nejtmavsi, vyrazna kresba. Mozna, ze maji taky nejtvrdsi slupku, a proto ta spatna klicivost, ach jo.

No co, dal jsem na vatu nabobtnat dalsi hromadu seminek, snad neco vyleze. To je tak, kdyz si chcete to nejlepsi schovat pro sebe, spatna karma, no.

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Naposledy upravil r-man 03-11-2009 v 13:19 PM

Old Post 28-11-2005 v 10:44 AM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 1443 

Příspěvek č. 12

No jo, jenze ja je dal rovnou do hliny, stejne jako s tema seminkama v lete, tehdy taky vyjely skoro vsechny...no uz jsem se poucil, neboj :-)

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Naposledy upravil r-man 28-11-2005 v 11:21 AM

Old Post 28-11-2005 v 10:55 AM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2000  

Příspěvek č. 13

r-man - Hod je do destilky a dej to cely do tmy.Normalne je tam nech plavat a pak az prasknou (okolo 24 hodin) necekej a hod je do rockwoolu s upravenym PH (uspesnost 100 procent)

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 28-11-2005 v 11:56 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frutexx
Stálý Člen

Karma uživatele Frutexx - 83% PěstitelskáKarma uživatele Frutexx - 83% PěstitelskáKarma uživatele Frutexx - 83% Pěstitelská

Registrován: Feb 2005
Příspěvků: 337  

Příspěvek č. 14

cuss
Tak to se divim - mam taky semena od tebe - a vyklicily 10 z 10 . . .
Davam klicit normalne do polevkoveho talire s vodou z kohoutku + trochou peroxidu. Ale jestli dobre pamatuju taksi z prahy - tam bych misto vody z kohoutku pouzil tu destilku jak pise jahudka ;-) . . .
Kazdopadne na vatu a podobny vjeci bych se vysr*l ...
Kliceni je jedna z mala veci s keryma nemam problemy . . .

Old Post 28-11-2005 v 12:12 PM
Frutexx je offline   Profil uživatele Frutexx   Find more posts by Frutexx   Foto galerie člena Frutexx   Click here to Send Frutexx a Private Message   Add Frutexx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 1443 

Příspěvek č. 15


S tim klicenim jeste uvidime, kdyz bude i ted klicivost mych NEJ seminek nizka, nebudu je tam uz asi davat, ale udelam vetsi kytky, necham to trochu prerust, a bude BUSH a ne Scrog. Kdyz jich naklici dost, udelam z tech novejch Bush pod 600W, a z toho co uz roste udelam Scrog pod tu 400W....Uvidime, rika slepej hluchymu :-)

Jo a jedno foto pro potechu oka...btw, neznate nekdo nejakej dobrej programek na tvorbu videa z fotek? Delam fotku kazdejch 180 sekund, coz za 14 dni vyjde na cca 5 minut filmu pri 25fps..Akorat nevim, v cem to pak udelat, gif by byl strasne velkej, chtelo by to mpeg treba, a pak udelam nejakou kompresi...

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Naposledy upravil r-man 30-11-2005 v 06:33 AM

Old Post 28-11-2005 v 15:12 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cabal
Stálý Člen

Karma uživatele Cabal - 68% Pěstitelská

Registrován: Oct 2005
Příspěvků: 40  

Příspěvek č. 16

Zdary ďáble,mám semínka od Tebe a z 20 jich vyklíčilo 18.Takže super.Dávám je do černý filmovky.Na dno dám papírovej kapesníček,nasypu semínka,přes to zase kapesníček.Naleju odstátou vodu.Tady teče z kohoutku voda s Ph 6,2.Zavřu filmovku a dám někam,kde je nějakých 26 stupnů.Za 48 hodin mi vyklíčilo těch 18 semínek.Jsem oproti Tobě žabař,tak Tě nechci poučovat.Jen jsem chtěl přidat taky něco do kotle.Cabal

Old Post 29-11-2005 v 06:55 AM
Cabal je offline   Profil uživatele Cabal   Find more posts by Cabal   Foto galerie člena Cabal   Click here to Send Cabal a Private Message   Add Cabal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:57 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
26-03-2008 - r-manova bedna II/1000W - 138 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.5931050 seconds with 39 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív