Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se nejak dokopal k tomu, abych taky necim prispel
Mno nejdriv bych chtel podekovat hruucoonovi a TheHempCultivatorovi za snitzliky a ted uz tematu: Prvni varka (Afghani, JC /hruucoonuv noname/, white skunk a shiwa) sla ven v kvetnu a jednoho afghanka jsem si nechal, protoze mi ho pes zlomil (visel uplne na vlasku), ale vylecil jsem ho a ted je vetsi nez jeho bratricek (teda sestricka ). Kdyz jsem pak prijel na chatu, tak shiwa a WS byly ozrane od slimaku -> oba sli domu na "leceni", ale na shiwe uz nerostli zadne nove listky , WS pak sel ven v cervnu s Budhou a Great White Sharkem do foliaku.
4. No a tohle je druhy afghan (losnul sem ho ze tri kytek s pomerem 2:1 samec:samici )
5. Afghan 1 se pekne vetvi kousek nad zemi
6. Zase Afghan 1
7. Pro zmenu Afghan 1
8. Afghan 2 - tahle kytka byla puvodne o tricet cisel vetsi nez afghan 1, ale dnes? A jeste jedna vec - stonek neroste ze zeme nahoru, ale kytka se polozila (a udelala mi to na tom samym miste i vloni)
9. Tak tenhle Afghan skoro umrel (viz vyse), ale ted ma chut do zivota
1. Foliak uvnitr - z tech okurek mi napadly kyti svilusky
2. A zde mame pohled na kytis home
3. JC - noname outdoor od hruucoona - tohle je posledni kyti, ktera by jeste mohla byt samcem - priste az ji uvidim uz by mohla zkoncit v mliku, nebo ghi
4-5. hehe a mam to zamaskovany v kukuricnym poli
6. ...a tenhle previt je tatuv patizon, presne na jeho miste byl muj WS a tatu nenapadlo nic lepsiho, nez myho skunka nacpat mezi zraloka u budhu - prej "aby mel patizon dost mista"
Jeste par doplneni:
Fotky jsou z prvniho tydne v cervenci, kyti byly v tu dobu jednou hnojene kristalonem start (odmerka/10l) formou zalivky a od te doby jeste jednou i rozprasovacem na listy (2 odmerky/10l).
Puda: do mensi diry (na zahone je vcelku dobra zem) jsem smichal substrat pro pokojovky, kaktusy a sukulenty a "domaci" kompost
Tehdejsi vyska:
- AFG cca 115-120 cm
- JC 120 cm
- GWS oba 42 cm
- WS cca 55 cm
- Budha 38 cm
A to je prozatim vse. Pro kritiky - nemam plnohodnotny digital, ale jen pridavny fotacek k pda, tak omluvte (ne)kvalitu fotek.
Dik za K. Novy fotky by tu meli byt po pristim weekendu (8.10.), a uz se bude na co divat (teda doufam), vzdycky kdyz jsem se dostal na chatu, tak jsem zapomel fotacek, nebo to nejak nevyslo.
2Krychle: Kristalon Start jsem hnojil formou zalivky a parkrat (asi 2x, ze zacatku) jsem to nastrikal i na listy - mno, sice nevim jestli je to tim, ale kyti vyrostly jako z vody (...s kristalonem ). Kristalon P&K uz jsem daval jenom do zalivky. Jo a hnojil jsem asi 3x startem a 3x p&k a uz leju jen cistou vodu ze studne.
Fotoz by meli byt v pondeli
Zdarec
, chjo, vetsiho blba byste na svete nenasli, vratil jsem se z chaty s novyma fotkama v Palmu, hodim to synchronizovat, odkliknu Grower, stahnu weekendovou postu a pak jsem si sel prohlidnout fotky - myslel jsem, ze vyskocim z kuze, pac misto toho, aby se mi zkopirovali novy fotky do kompu, se mi zkopirovali stary do PDA >(
Tak zas az za ctrnact dni, sklizet budu stejne az v rijnu...
Tak po jistych problemech je tu konecne update, foceny je to ted o weekendu.
Pro začátek je tu fotecka patizonu, kvuli kteremu mi tata presazoval WS a jak je videt, moje kyti zvitezily a patizonu se navzdory uvolnenemu mistu nedari