Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem zase zalozil jeden velice uzitecnejthread,kde bych se vas chtel zeptat jak to s tou G13 vlastne opravdu je.Zadnej thread jenom o ni jsem tady nenasel a myslim si,ze je to model dost opredenej ruznejma pohadkama a ze by si svuj thread proste zaslouzil.
-Takze by me zajimaly vase zkusenosti s ni,vsechny ty povidacky okolo,kde se vzala a pripadne nejaky zajimavy odkazy,kde se da koupit a treba i fotky vasich G13 krizencu.
Co ja jsem ruzne vycet,tak puvodni G13 byla nekde v laboratori (snad NASA) vyslechtena pro nejvetsi potenci THC.No a nejakej týpek hulič co tam delal tak ufiknul řízek a z nej udelal matku.Protoze je jenom 1 originalni rostlina (matka) tak nemuzete nikde koupit cistou G13.Z tohoto duvodu existujou jenom jeji krizenci.Prej je to odruda se spise podprumernymi vynosy,ale zato se vam odvdeci kvalitou a silou.Zajimaly by me postrehy lidi co ji pestovali,ale i lidi co ji nepestovali.
Co si o ni myslite,jakej byl vynos,chut a sila a pripadne dalsi veci co uznate za vhodny..
Foto
1 Moje G13xBlueberry sativa (reeferman) ve 26 dnu rustu od vykliceni.Mam 2 ks a doufam,ze alespon 1 z nich bude holka,ktera mi ukaze svoje skrytá tajemství,touhy pudy a vášně.Pokavad se mi zadari,tak sem taky o ni casem neco napisu.
No mozno je to od temy, ale keby ten vedec (ci kto ten hulic bol) chcel zrobit cistu G13, tak by z odrezkov spravil Hermaca (cital som tu, ze sa to da dosiahnut umelo).
No ak je to od veci, hodte po mne kamenom.
Pokial viem, tak G13 bola vyslachtena v laboratoriach v Kaliformii, preto G13 = Gowerment 13 , a 13-ta je Kaliformia, a bola vyslachtena armadou, ako serum pravdy , nasledne ju niekto ukradol, a odvtedy je jej pribeh uz viac menej znamy
Armada z nej chcela dostat maximalnu potenciiu, aby to naozaj fungovalo ako serum pravdy
a.k.a mýtický príbeh, dnes už neviem, čomu veriť ...
No nejaky ty krizence G-13 sem kouril a je to docela rozsekavka je uplne normalni ze se po spekoj motate jak kdyz by ste si dali panaka neceho vostrejsiho chat viruz by vam moh vypravet on se v ni vyzna
-Původní G13 uvedly na trh The Seed Bank v čele s Nevillem.Stihly udělat 4 crossy (G13xSkunk#1, G13xNL, G13xHaze a G13xHashplant), načež original G13 matka umřela.Do dnešních dnů se dochovaly pouze G13xskunk, který připravuje Mr Nice seedbanka k znovu uvedení na trh a samec G13xHaze, kterého vlastní Soma (semena údajně dostal od Eda Rosenthala).G13xHashplant od Sensi seeds pravděpodobně (dle tvrzení Shantibaby) nepochází z originál rodičů (prý také přišly o život).Pacific G13 pochází od osoby zvané Pacific, který jej údajně získal od stejného zdroje jako Neville a tuto varietu lze koupit jako cross G13xBlack Widow, nebo jako Pacifica (P-G13 x (G13xBW))Airbourne G13 je další varianta která je ovšem dle tvrzení odborníků pouze G13 phenotyp z G13xNL(lze sehnat v crossech jako Killer Queen, Love Potion1...) Pokud někdo nabízí nehybridizovanou G13 a ještě k tomu za £245.00, tak bych mu nevěřil ani pozdrav.
-G13xSkunk momentálně koupit nejde, Shantibaba z Mr Nice ho možná v průběhu tohoto roku uvolní v omezeném množství.
G13xHaze Soma´s G13 kolekce na www.seedsdirect.to nebo www.hempqc.com .G13xHashplant mají v nabídce Sensi seeds
G13xBlack Widow F4ky má www.reefermanseeds.com a za super cenu Motarebel na www.growshopalien.com .Pacificu lze sehnat v charitativní aukci na www.hg420.com .
Airbourne G13 obsahuje např Killa Queen od Motarebela (AG13xC99), nebo crossy od Reefermana (Love Potion#1, G-SUS...)
IqTyq - Dovolil jsem si to sem zkopirovat.To je hodne zajimavy info ktery sem urcite patri.
Pěstoval jsem ji, na pěstování docela náročná. Náchylná na přelití. Roste pomalu-je strašně malá, mě se vytáhla protože skoro umřela a nakonec se vzpamatovala a to sem svítil jen 12/12.
Palice extra tvrdý a bez listů. Hodně mě překvapila, takovej model sem nečekal. Zkušenějším jen doporučuju.Suší se mě takže usušený produkt nemůžu hodnotit.
Taktiez sa mi kedysi podarilo najst seedbanku, ktora ponukala prau G13 , je to prva zalozena seedbanka na svete, feminu G13-ky maly za 400 aj nieco dolarov
Taky myslim,ze je to šmelo,ale laka me to.Tech 240L je pekna palka,ale kdyz by se slozily 3 lidi uz by to tak sileny nebylo hmm?
Navic ten vynos co tam pisou je neuveritelnej.Vypada to jako bomba.
Bud je to rastlina s mega vynosom a potenciou,pri ktorej je uspech zaruceny, a aby tomu dodaly este vacsiu pritazlivost tak ju nazvaly G13 , ale v tomto pripade to nebude ta "prava" G13-ka , ale teda nejaka ina suprova odroda, alebo je to cele iba jedno velke smelo, a dostaly by ste nejake semena nonamu , alebo posledny pripad, je to prava G13 , tomu vsak moc verit nechcem, ako som to vsak cital, je to prva zalozena seddbanka na svete, a to ma metie, pretoze ozaj sa im mozno podarilo ziskat nejaky ten klon, a potom umelo docielit hermaca, je v tom vsak az prilis neznamych, ja by som do toho nesiel
Kdyby klon z puvodni G13 stresli nechali na nem vyrust samci kvety a opulili samo sebou, tak vysledna seminka budou feminizovana a jejich vlastnosti budou zaviset na tom jak stabilizovana byla genetika puvogni G13. Pokud byla stabilizovana dobre, tedy pokud vetsina paru genu ci alel, nebo jak se tomu rika byla stejna, budou mit seminka stejne vlastnosti jako ta matka. Pokud ale matka stabilizovana nebyla a ma ve vetsine dvojic ruzne geny, pak i seminka budou nahodne ruzna. Za takovych seminek by pak bylo nutne dale vybirat a stabilizovat vlastnosti kterymi se vyznacovala puvodni G13.