Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem objevil v jednom časopise levnej vlhkoměr s teploměrem a po přečtení pár příspěvků,kde jsem zjistil že hodně lidí tento přístroj nepoužívá jsem se rozhodl že ho nafotim a dám na Grower.Sice to nebude asi žádnej zázrak,ale za ty peníze si myslim že poslouží.Pořád lepší něco než nic.
Radši bych si připlatil a koupil bych za 518,- kč tenhle
popis -> Informuje o aktuálních teplotách a vlhkosti vzduchu. Samozřejmě, že teploměr ukládá min. a max. hodnoty, které můžete vyvolat pouhým stisknutím tlačítka. Možné postavení na stůl či připevnění na zeď.
teplotní rozsah -50 až +70°C. Přepnutelný ze °C ba °F. měřená vlhkost 5 až 95%. Napájení: 1x baterie, typ AAA, délka venkovního čidla asi 3 m. Rozměry 115 x 120 x 15 mm.
to sorethroat: hele, chci se zeptat, jestli na tom externim cidle meri i vlhkost, nebo ne, prozoze jsem uz videl takovy, co maj sice cidlo, ale vlhkost meri pouze zakladna. diky moc
sorethroat-Prave zajima me to samy-jestli to cidlo meri i wenkowni vlhkost.Tyhle vlhkomery jsou sice hezky ale kdo ma porad lezt do skrine aby se kouknul jaka je tam vlhkost a navic jak to otevres ta wlhkost se Hned zmeni.Pro serizovani vlhkosti a vlastne cehokoliv je urcite lepsi kdyz je skrin zavrena.
Původní příspěvek od HavanaJoe to sorethroat: hele, chci se zeptat, jestli na tom externim cidle meri i vlhkost, nebo ne, prozoze jsem uz videl takovy, co maj sice cidlo, ale vlhkost meri pouze zakladna. diky moc
No podle mého, měří vlhkost jen základna ... čidlo hlídá pouze min. a max. teplotu na sekci outdoor.
citace:
Původní příspěvek od Jahudka! sorethroat-Prave zajima me to samy-jestli to cidlo meri i wenkowni vlhkost.Tyhle vlhkomery jsou sice hezky ale kdo ma porad lezt do skrine aby se kouknul jaka je tam vlhkost a navic jak to otevres ta wlhkost se Hned zmeni.Pro serizovani vlhkosti a vlastne cehokoliv je urcite lepsi kdyz je skrin zavrena.
Když vlezeš do skříně tak by jsi měl vidět aktualní vlhkost a teplotu + jaké byly její max. a min. hodnoty ... což by ti mělo postačit v orientaci jaké hodnoty ti ve skříni panujou a podle toho se taky zařídit (zregulavat ventilaci / vytvořit vlhkost)
citace:
Původní příspěvek od Thcmh sorethroat: Platil jsi 518Kč nebo jeste + dobirka???
Neplatil, já jsem ho neobědnával mám jinej (magnum) za 850,-kč z growshopu ale kamarád ho má a je to opravdu to samý
to all:sice nevim co tohle thread dělá v indoor galerii,ale taky přihodim něco do mlýna www.hadex.cz dejte si do vyhledávače vlhmokěr,je to kombinovaný teplo-vlhkoměr s externím měřením za 399Kč a vypadá vcelku dobře
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Asi jsem to fakt nepatří, ale přece za to může zakladatel tohohle
threadu
to Matrixx: Ten tvůj uvedený vlhkoměr má i externí měření vlhkosti nebo jen základnou? moc jsem se tam toho nedočetl tak nevím zda ano.
to Thcmh:čti pořádně,psal jsem že externí má,interní samozřejmně taky....
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE