Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Opět zdravím všechny pěstitele a nadšence do této krásné květiny…….
Znova sem rozjel další kolo mého počínání,oproti předchozích snažení sem udělal pár kosmetických změn.Respektive dvě.Za prvé sem vyměnil výbojku za novou zde: ,neboť docela dost přesluhovala.A také sem trochu vylepšil přívod od zvlhčovače:viz foto.Jinak sem nic neměnil,hnojiva také zůstávají stejná(AH),počet kytek také,i když sem se docela rozmíšlel udělat takový menší pokus a dát místo tří rohoží s devíti kytkami pouze dvě se šesti.Ale z důvodu mé lenosti upravit přívod živin s toho sešlo a nechal sem standart tři rohože.Vlastně ještě jedna změna oproti dřívějším pokusům,kytky sem nechal na růstu pouze 19 dní a ne jako obvykle 30 dní.Jsou o poznání menšího vzrůstu,ale o to se mi s nima bude lépe pracovat,zastříhávat….atd.A světlo pronikne také krásně tam kam potřebuji.
Ec-1.45
Ph-5.80
P.S. Je to indica mix,tak ještě nepoznám co je co......... :-)
to MANHUNTT: zdravim tě, chtěl jsem se jen zeptat jakou tam máš vzdušnou vlhkost a teplotu.... jako vždy to bude určitě precizní GROW ! takže Pěstu Zdar
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
for Matrixx ,zatím tam mám krásné údaje protože venku je zima a taky proto že odtah s pěstírny mám napojenej na lampu a vypne se zároven s lampou-Později zapnu non stop.
NOC: t .23 v .80%
DEN: t .29 v .50%
Hodnoty se trošku liší + - autobus,dle hodně faktorů.....(teplota venku,stříhání listů,ruční mlžení...atd)
Já jsem asi naprostá lama, ale můžeš mi říct, jak si připravuješ ty rockwoolové rohože.....o namočení do roztoku s upraveným Ph vím, ale zajímá mě konkrétně....kde zespodu odstranit igelit a jestli i ze stran....aby mohl odtékat roztok....? Dík za reakci a jinak samozřejmě gratuluju! Jsi vážně machr!
Zdravím všechny a děkuji všem za jak K+,tak za ohlasy,náměty,PM atd.
Včera sem dělal další proplach rohoží čistou vodou s Ph 5,80+Enzym od AH.Dnes sem zapojil hnojení s Ec 2 .a Ph 5,85 .
Zatím bohužel bez jednotlivých popisů modelů...