Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny Growaře po nějaké době rozjíždím další Drip.Tentokrát se jedná o 18 kousků NORTHERN LIGHT x HAZE
V pěstírně menší úpravy zavlažování,které podrobně nafotím a popíšu v dalším vstupu.Jinak opět vše při starém.
Zatím asi vše
to budou zase dobroty hmm,jsem zvědav,tak ať se daří,Pěstu Zdar
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Původní příspěvek od buba.sparxxx já bohužel zatím nemám hydro...ale chtěl sem se aspoň zeptat jak je to s kokosem ..ec a ph ...od začátku do konce...hodnoty...
to nevadi ze nemas hydro ty ah se daji jet i v hline je to tam dokonce i napsane na strance kterou odkazoval manhuntt. ps ty hodnoty jsou urcite nekde tady na groweru dej hledat a naleznes spoustu moznosti pouzivej i hvezdicky treba *kokos*.zdar a peace.
Původní příspěvek od buba.sparxxx já bohužel zatím nemám hydro...ale chtěl sem se aspoň zeptat jak je to s kokosem ..ec a ph ...od začátku do konce...hodnoty...
no nevím přesně jak to bude s kokosem,ale pamatuj si žeEC hlavně na začátku kdy jsou kytky malé by mělo dosahovat hodnoty kolem 1.20-1.25 a dokud trochu nevyrostou a nezpevní se tak opatrně zvyšovat po 0.05 každé 3 dny.Co se týčePH tak já osobně po celou dobu pěstění udržuji tyto hodnoty:5.50-5.85a šlape to.EC ve finále těsně před Flashingem je 2.80
Tak konečně všechny klony prokořenily a mohl jsem je dát na rohože zvednul jsem hodnotu Ec na 1,35.Konečně jsem také mohl poznat jak moc se vyplatilo pořídit si tak skvělej zvlhčovač vzduchu,žádné namáčení hadrů a stěn pěstírny,vše zmákne sám.Hodnoty vlhkosti se pohybují v rozmezí 60%-95% teplota nepřesahuje 28 C
jinak divam se mas v pestirne bilou folii...nepremyslel jsi o predelany na stribrnou?...podle vysledku je to o 30-40% lepsi..doporucoval bych ti to..investice se urcite vrati..maji ji za 350/m2