Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
konečně rozjíždim třetí drip.
vše zůstává při starém:žrádlo,světlo.ve skříni přidáno na podlahu lino zdůvodu prosáknutí vody až do dřevěné podlahy skříně.model 18 klonů SAGE.
kostky namočené 24 h předem do ph-5,5,EC-1,20.teplota 28C,vlhkost 75%
zapnutí 18 h světlo.rohože zatím nenapuštěné,napustim je dnes.kostky s klonama položené vedle místa kde budou po prokoření přidělány.max do 5 dnů klony prokoření skrz kostky a budou položeny na místa a přichiceny kapiláramy.zalévání zatím ručně.
dokoupeny podpůrné prostředky 100%biologické v GH v Plzni:
kořenový stimulátor BIOALGEN 2-3ml/l
Growth/Bloom excellarator:...pro rostliny s rozvinutým kořenovým systémem přecházející do fáze květu
....mohutné květenství
....posiluje imunitní systém
....prevence nemocí,léčí škody způsobené škůdci
....všechny typy substrátů
....doporučeno v kombinaci s Advanced Enzymes+
ENZYMES+.............................obohaceno koktejlem rostlinných extraktů
....zlepšuje a posiluje kořenové prostředí rostlin
....urychluje proces rozkladu a odbourávání zbytků hnojiv a rostlinného odpadu v kořenové zoně
....zvyšuje příjem kyslíku
....100%biologický
.....aktivuje pozitivní mikroorganismy u kořenů a zlepšuje příjem živin
.....doporučeno používat v kombinaci s Root Stimulatorem a Growth/Bloom Excelleratorem
a jako poslední věc,koupen tlakový rozprašovač za 250 kč,všem ho vřele doporučuji.
už se těším co znich vymáčknete tentokrát ale pozor je to dosti nároční model v hlíně mně zlobí sklizen co sklizen ale vy jste kluci šikovný:-)))) tak se moc těším až ho uvidím ve finále
jo jo to jsou přesně ty krásné řízky co mám i já od haryho tedy jestli jsem to spravně pochopil ale jo určitě to jsou krásné dlouhé kořeny hezky zelená a některe mají i čtyři patra já měl taky to štěstí je mít a škoda že jsem neumím hodit fot jinak bych se taky pochlubil tak přeji hodně zdaru zdar
tak je tomu 9 dní co jsem rozjel třetí indoor,bohužel se tentokrát moc nedaří
zatím ještě neprorostlo skrz kostky 6 klonů a to se ještě nestalo
s 18 klonů tři umřely,zbytek se zatím drží zuby nechty
dvě kostky které vypadají nejhůře,zatím položené mimo určené místo viz.červené šipky na fotu a zalévané ručně.
zalévano upravenou vodou s Ph-5,5,Ec-1,20 a přidán kořenový stimulátor 2ml/l.
s vlhkostí bohužel zase problémy,protože pořád nemám zvlhčovač
takže namáčim hadry a mlžim new rozprašovačem,vlhkost v noci 63%,přes den 35-48% je to hrozně mizerná vlhkost.teplota je v pohodě:v noci-19-23 c,přes den 26-29 c
už musim pořídit konečně ten zvlhčovač a chtěl jsem vás požádat jestli nemáte osobní zkušenosti z nějakým typem a odkaz na něj.
díky moc a zatím ČAJ
P.S.Matkárnu bohužel nemám,ale mám super řízkovače ze super modelama
díky za poklonu stím že se mi pokaždé daří,ale musim tě zklamat protože až na malej problém s prokořeněním i tato indoor ůspěšně pokračuje.
hlavní problém u posledního příspěvku je v tom že jsem při focení měl nastavený špatný parametr na vyvážení bílé a proto fota řízků vypadají jako kdyby umíraly.jinak všichni vypadají jako na poslední fotce s předchozího příspěvku
našel jsem jestě jednu fotku která byla vyfocena se spravně nastavenou hodnotou..................................
ale vlku jinak fakt díky,zatim pic
dnes je to týden od nasazní na rohože.celou dobu byly strašné problémy s vlhkostí-{z vlhčovač je už objednán}a nejspíše kvůli tomu se celej proces prodloužil.dnes už vše jede jak má a konečně mohla být zvýšena hodnota EC z 1.20 na 1.30.jinak vše ostatní zůstává stejné.Kytičky vypadají zdravě a doufám že vše ostatní už bude pokračovat bez větších problémů
ještě nevim jestli je budu zastříhávat nebo ne,pokud máte někdo zkušenosti stímto modelem můžete please poradit jestli zastříhnout nebo né.díky zatim
konečně přišel z vlhčovač a odpadá práce s namáčením hadrů
do pěstírny nainstalovaná podpůrná sít z důvodu že nechám kytky vyjet co nejvíšeZ vlhčovač je fakt super a funguje na 100%
zatim vše zbytek za týden
tak jsem udělal malinkej Upgrade fotek,nevim co ktomu napsat tak že pokud máte něco na srdci tak šup sem stim na konci týdne přepínám na 12/12
zatim at vám to roste alespon jako mě
Jaký máš info o Sage,jak se chová po přepnutí,ještě dost letí,nebo začne pouze tloustnout.
Říkal jsi že to necháš narůst co nejvíc?Bych to trochu vobral odspoda,stříknul Darinou a přepnout tak tejden potom a uvidíš co to udělá
(můj názor)
Dne 10.04.2005 přepnutí na květ,posílám ještě dvě fota ze dne přepnutí v růstu 18/6 to jelo necelej měsíc.EC zvednuto na 1.80,Ph pořád drženo kolem 5.50-5.70.vlhkost 55-75%