Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak wo co tady pude:
na kazdej korenowej stymulator bude urcenej jeden prispewek a do nadpisu se napise jeho meno to kuli prehlednosti
dale bych si to predstawowal: ke kazdymu stymulatoru bude uwedenej takowej formular kerej bych si predstawowal asi takto:
obsah ucinnych latek: blablabla blebleble na kazdej radek jedna a kolik ji tam je
obsah rizikowych prwku:zase naky kydy a plati to samy co je jiz wyse uwedeno
forma: gel, tekutina, prasek ci co jeste muze egzistowat
barwa: tak tady snad neni co dodat
doba pouzitelnosti: 2, 3, roky no melo by to taky byt uwedeny na etikete
obsah: kolik toho w te krabicce lahwicce nebo buh wi wcem je
cena: za kolik kachli ste to koupili
fotka: esi mate nebo muzete udelat je to lepsi at wime po cem w obchode cumet
sehnatelnost: obchod gde ste to koupili abych pak nehledal w bauhausu neco co se da koupit jen gruwsopu
tak to by bylo asi w kostce wse
udrzujte prosim cistotu tohodle tematu at se tady neresi to co je uz milijon krat jinde wyreseny
ucinne latky:
NAA (kyselina 1-naftyloctova) - 9,5mg/l
IBA (kyselina 2-indolymaselna) - 8mg/l
IAA (kyselina 2-indolyoctova) - 9,5mg/l
chinosol (8-hydroxychinolin sulfat) - 150mg/l
obsah rizikowych prwku:
tak to tam neni napsany
forma:
gelowy castecky w tekutine
barwa:
nasedla
doba pouzitelnosti:
2 roky
obsah:
100ml
cena:
32 kacek
sehnatelnost:
koupeno w normalnim zahradkarstwi ale w mega giga wobchodech k dostani neni
používam stimulax III, ted sem z nej udelal asi kolem 50 řezanů a je ho tam minimálně ještě třištvrtě, navíc všechny řízky pustily solidní kořeny do deseti dnů-doporučuju. Dřív sem používal Stimulax I a taky to šlo
ucinne latky:
kyselina (beta) -indolyloctová v % min 0,06
kyselina (alfa) -naftyloctová v% min 0,06
kyselina (beta) -naftyl-n-máselná v %0,05
obsah rizikowych prwku
v mg/kg
kadmium 1
olovo 10
rtut 1
arzen 20
chrom 50
forma
prašek
barva
šedivá
použitelnost
5let
obsah
100ml
cena 40kč
koupil jsem si před 5ti lety dvě balení , jedno mam ješte celý a v druhym je tak polovina , z té první poloviny jsem spáchal tak 2500řízků +/-nejaka stovka
Původní příspěvek od imugnio jako tvořitele řízku by mě spíš než obsah daných kyselin zajímalo kolik řízků se vám tak zhruba na daný stimulátor chytne (prokoření a tak pod) a za cca jak dlouho
to zalezi prawe na obsahu tech kyselin a ostatnich sracu co sou w stymulatoru obsazeny a ryzikowy prwky tam sou proto ze nepotrebuju trawit sebe ani kytky
2 schinus: chtelo by to naky info treba podle toho co nawrhuju pac z fotky s flaskou se toho moc nedozwim
si myslim že v praxi nezáleží ani tak na danym druhu stimulátoru, jako na uřízlim řízku a prostředí ve kterym je......použil jsem ve stejnech podmínkách stimulax 1 a 2 a ještě jeden, bohužel už nevim vo co šlo a výsledky ,co se týče doby zakořenění a ůspěšnosti ,byly stejný....
Takže jde o to, že jsem jen tak pro zajímavost, kdyby to ještě někoho zajímalo provedl test Stimulaxu I, II a Clon Fixu. Kvůli lepší průkaznosti testu byl proveden na 80 řezech, z toho 40 na Clon Fixu, a po dvaceti na Simulaxech. Summa summárum ze 40 řízků AK 47 ošetřených CF mělo po deseti dnech kořeny(z kostky 3,5x5x5cm) 36. Ze 20 řezů ošetřených Stimulaxem I mělo po deseti dnech kořeny venku 19. Ze 20 řezů ošetřených Stimulaxem II, mělo kořeny venku po deseti dnech 15. Do stimulaxu II jsem ale řezy nenamáčel na 12 hodin, jak se píše v návodu, ale jen jsem je omočil a dal do kostky, Po dalších třech dnech měly kořeny všechny řízky. Přikládám il. fota.
Naposledy upravil czechglock 18-03-2005 v 11:30 AM
Můj názor je ten, že zas tak velký rozdíl mezi stimulátory není, kromě cenového i když je pravda, že CF vyhodí kořeny i z napůl mrtvejch řezů prostě na sílu a řezy jsou schopný růstu(o něco pomalejšího), což jiný stimulátory neumí tak dobře. Mám vyzkoušeno na řezech PwP, které už nezakořeňují tak dobře.Mějte se.
Naposledy upravil czechglock 18-03-2005 v 11:55 AM