Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže to nebudu nějak moc vokecávat...
Světlo:Sodíková výbojka GE 250 Watts (silně uvažuju o 400 Watts)
Zem:Substrát s aktivním humusem+agropelit+keramzit+ikongnito (do budoucna chci hydrosystem)
Chemie:Advanced Hydroponics of Holland,Dutch Master (SUPERBUD),Roots stimulátor,kys. Bromitá ...
Pěstírna:nevodhadnu,ale teprve se buduje a to samí řízkarná,tam chci svýtit GrowLux zářívkou..
pomůcky:ultrazvukový zvlhčovač vzduchu,větrát,rozprašovaš,digitální teplo-vlhkoměr...
Modely:Ice,Citrónek,Egypťan,No name..a další
fotky jsou pořízeny,když rostlinky spinkaj,takže nejsou nic moc,jinak kritizujte,raďte,chvalte,dle libosti.......
Pěstu Zdar
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
jen tak pro zasmání,já se taky pochlubim ze svojí retro elektrikou (rozvodnou skříní) a superbotama novej old scholl model ADIDASU...samozřejmně nic z toho nepoužívám
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
takže včera byla další lahodná zálivka,akorát budu muset dorovnat pHčko a použít nějakej odsolňovač,přemejšlim ještě o přesazení do větší nádoby,včera mi přišel ten SUPERBUD tak hurá na květ....
Přestupuju na Hydro,už mě ta zasraná hlína nebaví.......
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
ale hlavně je to účinější,a o to přece jde,ale má to i svoje zápory,musíš se o to mnohem víc starat a pokud k tomu nemáš 100% přístup,tak je to napytel,ale jinak je to vychytaný....
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
mno, nevim v cem se o to musis mnohem vice starat? 1x tydne to striknu phytaminem, 1x bioolem, kdyz mam naladu, tak zmerim ph (drzi se porad na stejne urovni) a sem tam vymenim roztok v tanku. mno, a pak uz jen "nezbytne" provozni veci...jako je kochani a tak
jo, a dolejvat vodu do zvlhcovacky....
otazka je ten pristup.....
to lampiao:po tyhlé várce jdu do toho,možná taky zkusim NFTčko....ale furt mě nejdřív láka vozkoušet to Pasivní Hydro,no uvidími....
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
matrixi co to je za termín zasranáí hlína ty chemiku no nic mám úplně opačný názor- lampy z hydro mi přihjdou tupý...no nic těžko se to popisuje slovy..přeju štěstí-něco o tý kytce vím a je to problém...strašně dlouho kvete a BUDEŠ MÍT ŠTĚSTÍ, KDYŽ TO NĚJAK DOJEDEŠ-NEHLEDĚ NA TU WATTÁŽ...
to papaja:už je přepnuto na 12/12 a nepřipadá mi,že by nechtěla kvést,už jsem začal aplikovat superbud a změnil dávky hnojiva a frčí to jak sviň,tak uvidíme,kdo bude mít pravdu ,ale vyvracevat ti nic nebudu
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
mno netvrdím , že z toho nebude nic to ne..ale počítej s dlouhým květem..přece jenom to má ty sativový geny z Afriky a kvete dlouho a dlouho..no nic aspon se zase něco přiučíš...off topic neměl by jsi ten superbud?
superbud mam,ale nevim kolik mi toho zbyde,tak 5-10 ml,to jest na jednu kytku,tak mi kdyždat napiš PM,jo a ještě k toku květu,dá se částečně urychlit periodou 8/16,tak to možná zkusim,když to bude moc pomalí....
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
takže už to frčí do šišek,včera jsem odštípal spodní větvičky s mikropaličkama tak to vochutnám,už se moooc těšim,jinak padla další dávka SUPERBUDU,tak jsem zvědav na ten předraženej zázrak
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
kde na ty hnojiva berete prachy? ja sem ted rozjel matkarnu uz mam 20cm ale NEVIM co s tim dal a kdyz koukam na ceny tech hnoju tak si rikam ze to radsi necham nekde v kukuřici a do konce prazdnin na to zapomenu....
BTW: potřebuju od nekoho z vas vysvetlit princip bubbleru (jsem trochu pomalejsi) kdyz to mam naplneny po okraj a mam do toho zavedenou hadicku se vzduchem tak jak to vlastne funguje?ten roztok do půlky kyble zmizí a co potom? to ten vzduch jako odchází tim květináčem a tim se ta kytka vyživuje nebo co?ja sem z toho jelen
to KJR:čti FAQ a trochu se tady na Groweru porozhlídni,je tady toho jak nasr á no......
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE