Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tyhle mé kytičky mám v menším fóliovníku (přidám foto) a proto se snažím zaštipovat,aby to byly spíše jenom bonzajky-viz.rady. Některé kytky jsem přesadil zatím jenom do kýblu,ale seženu větší. Některé kytky mi na zahrádce nečekaně vyrostli na zahradě,kde jsem měl kytky předminulé léto-podzim viz.foto Noname
Cau.No budu se tešit na další fotoTo počasí je fakt na hovno.Kyti vypadají fakt hezky,tak doufam,že se ti zase rozjedou.Tak hodně štěstí ať to roste!!!
Hurááá,konečně po týdnu se zlepšilo počasí a mé kytičky už zase cítí sluničko
Před týdnem jsem dostal řízečky Blueberry a jedné se daří
(viz. foto č.1) ,ale ta druhá je nějaká špatná a fakt nevím čím to bude (viz. foto č.2) posuďte sami...
zdar!pekne rastlinky a nech sa im dari! na margo toho kristalonu, 5 rokov hnojim prirodnym hnojivom(konske,slepacie, raz netopierie) a vyborne no a pre zmenu tento rok skusam 1.krat chemiu-kristalon.teraz davam ten start a potom na dozrievanie ten druhy...ale urcite do toho s mierou budem prihadzovat nake to hovienko om namah shivaya!
hezký, jen v těch kýblech s SS to maš nějak udusaný asi po zalití. kypření je hodně dobrá věc ať můžou kořeny dýchat nejsem si jist ale není wuxal na květ? i když kytku asi nezájímá kolik je kde dusíku a fosforu hlavně že v tý hlíně něco je a ona si vezme co chce teď jen ať svítí a je teplo a hurá do výšin:-)