Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdárek lidi,
začínám vytvářet indoor skříň a potřeboval bych pomoct nebo poradit,když se Vám nebude něco zdát v mém postupu. Skříň má rozměry v.165/d.115/š.55cm. Dveře jsou dvojte.
Foto č.1 přikládám nakrelené rozměry a chtěl bych poradit v jaké výšce vyřezat z boku otvor na odsávání
Jo hustá skříň..ale zajímalo by mě co plánuješ do ní dát... jako myslím co pojedeš za grow style a taky jaký světlo... a kotel dalších detailů..
Pokud jde o ten odvor na odsávání tak ho dej co nejvýš.páč horkej vzduch stoupá nahoru se podívej tady do indoor galerií.. a jak se tak dívám na tu tvoji skříň, to by chtělo tak 400 nebo 600 W. a k tomuhle už patří cooltube...
Cooltube chci udělat, budu valit asi na 250W a větrání udělám nahoře uprostřed z obou dvou stran. Ve vnitř dám nějaký matariál,aby měl dobrý odraz, ale přesně nevím co je uplně nejlepší, co se doporučuje, kromě alobalu, asi barvu odstín 1000, bude GOOD???nebo ještě něco jiného???
2 Thcmh:já mám isotermickou folii ale ještě ti nemůžu říct jaké to je protože sem včera sadili!!Ale prý je to velice dobré,tak to skus!Prodává se to ve zdravotnických potřebách!!
2growing!jungle:Proč na jeho otázku odpovídáš otázkou??proč by byla velká??může si dát do prostřed desku a má ju poloviční!!!!
Ty steny skrine je mozne taky natrit bilym lesklym lakem - je to taky jedno dobre a ne moc nakladne reseni.
Budu takto zkraslovat i svou novou budouci skrin - mam ji dokonce podobnou š/v/h - 114x145x46 cm. ;-)
Tak cest :-)
No myslím že 250 je docela málo na takovou skříň... Tu folii mám taky z hydroponie ona není černobílá..ona je z jedné strany bílá a z druhé černá A jak to vidíš s growstyle a techniku ?? bubler, hlínu..či něco jinýho ? a kolik tam plánuješ kýtíz ??
Cus lidi tak cekam az mi prijdou objednana folie a aspon se posunu dale. S tou technikou fakt jeste nevim-chce nekdo poradit? Z jakeho nejlepsiho materialu je stintko? Mam pozink plech-dobry?
K-borosilikatovou trubici-na objednavku to trva,ale co uz asi to budu muset vydrzet,pokud nekdo neprodavate a nenabidnete.
pozink. plech bude stacit ale neni to zrovna nakej reflexni plech..
mozna bys ho mohl nacim potahnout.
a jinak borosiliat i komplety sem vydel v bazaru!!a nebo skus hledani:::peace
to Nakasi:V poho napad, ale mam mensi problem nebo spise neznalos, co potrebuji na matkarnu?taky sodik?
Dik moc za radu a urcite dam vedet jak to se mnou vypada a jak jsem dale postoupil. Cekam az me prijdou veci,ted zhotovuji stinitko...
Mej te se PEACE
Na matkarnu ti staci jen svetlo ktere ma spektrum vhodne pro rust - takze to muzou byt napr. nejake usporky, zarivky,metal-halidove vybojky jsou take vhodne pro rust.