Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdárek lidičky, má indoor mi voní, ale některým lidem se to moc nelíbí Tak jsem se vrhl do výroby pacháče, který snad bude splňovat svou funkci. Pacháč s growshopech se pohybuje tak kolem 1000Kč a to se mi za něj dávat nechce a chci najít levnější způsob jak si udělat domácí výrobou pacháč
Můj koncový pacháč bude mít délku 45cm, ale kde jsou vyvrtané díry bude velikost 30cm, díry jsem prostřihal nůžkama na plech o velikosti cca 7cm( ani nevím proč jsem to takhle zvolil ) Průměr pozinkové trubky z rýny 12cm.
Díry budou omotány filtrační vatou z akvaristiky, kterou jsem koupil za 69Kč četl jsem v některých threadu, že má dobrou propustnost, tak uvidím-snad to bude tak
Ještě mi chybí dodělat válec o velikosti asi průměr 20cm,délka 30cm který bude vyplněný aktivním uhlím a omotaný filtrační vatou - uvidím jak to ještě dopadne.
Viz.fota
Ještě jsem zvědaví jak to dopadne
Je to stále ve výrobě tak otázky typu jak to ničí zápach apod. je zbytečný, protože to nevím
Diry jsem vystrihal maximalni snad nebudou velke straty a ventilator to zvladne Popripadne tam jeste pridam ventilator na 12V Jeste uvidim, stale se to vyrabi
Zdar chlape moc se mi libi tvuj napad hod sem pak fotky jak a kam si to umistil proste cele foto se skrini byl bych ti vdecny dik a at se dari:-) peace
Potřebujete někdo aktivní uhlí? Kdo má zájem o akt.uhlí ať informuje v threadu aktiní uhlí Docela by to pomohlo kdyby se nás našlo více a domluvili se rychle