Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak celu noc som cital clanky na nete o tom uzasnom Polyverse, a ked som trom dodavatelom napisal, ze by som si ho rad objednal, ci ho naozaj maju, vsetci traja mi zhodne odpovedali, ze mu vyprsala registracia a ze sa nevyraba... hlavne ze v ponuke na nete ho maju...
mne v podstate ani tak nejde o Polyversum (obchodna znacka), mne ide ciste o ziskanie huboveho organizmu Pythium Oligandrum a nasadenie ho do mojho growboxu
To si snad robia prdel, ze takuto uzitocnu vec nikto nevyraba, ved hubove organizmy rastu vo vhodnych podmienkach same... a navyse je to BIO! To je fakt lepsie hustit do rastlin (a do seba) chemiu? Ach, kua, nasraty som... byt tak jeden z tych stastnych, co si kupili velke balenie, ked bolo este Polyversum k dostaniu..
uz to vidim, ze o rok to zacne vyrabat nejaka rakuska, svajciarska, alebo americka firma, a budu to predavat za tazke prachy ako uzasnu novinku...
OT:
foto1: můj malý-velký koutek s plísní
foto2: můj malý boj s plísní...postříkal jsem to trichosanem....a trichoderma tam začala růst...zatím teda nevyhravá...zatím...asi proto, že se musí použít dřív...njn...
edit:
tak bohuzel...po 14 dnech.... je vidět, že trichoderma prohravá boj o místo na stěně...
Původní příspěvek od Ono Zdravim. Kolko dni (tyzdnov) pred zberom treba Polyversum vysadit? Ak nezozeniete Polyversum, co budete pouzivat namiesto neho?
Cus Polyversum nemá žádnou ochranou lhůtu proto by mělo být jedno za jak dlouho po aplikaci sklízíš.
Caute polyversum je ako vsetci uznate nenahraditelne a pokial s tym je v CSZ problem mam typ na slovensku to firma normalne posiela na dobierku aj polkilovom baleni ale aj v mensom takze ak by niekto chcel nie je to problem poslem kontakt
hm taky si to asi objednam, co NA preisti rok se tesim ted to bylo vsechno tak narychlo.no a kolik stoji postovny???kdyz si objednam5g polyversum a stoji 77,-tak kolik zaplatim??
Polyversum-Mikrobioalni fungicidni pripravek k ochrane proti fomove hnilobe a sklerociniove hnilobe.
Zkratka pokud mas problem s hnilobou a plisni,muzes to zkusit jeste zachranit.
mno, polyversum je spis na prevenci nebo zacinajici nakazu, jde o to, ze ho nalejes do hliny, kokosu apod a jelikoz je to houba co se zivi ostatnima houbama a plisnema, tak tam zacne zit, rozroste se a vetsinu zhoubnych zarodku zkonzumuje,,,, bez nicivych ucinku chemie
Původní příspěvek od Cicmon mno, polyversum je spis na prevenci nebo zacinajici nakazu, jde o to, ze ho nalejes do hliny, kokosu apod a jelikoz je to houba co se zivi ostatnima houbama a plisnema, tak tam zacne zit, rozroste se a vetsinu zhoubnych zarodku zkonzumuje,,,, bez nicivych ucinku chemie
Co to tu zase melete. Polyversum se postřikuje na listy až se objeví plíseň. Má ji to sežrat a až nemá co žrát tak sama zahyne. Takže žádná prevence.
Na prevenci je Trichoderma co se právě nalévá do hlíny a pak obalí kořeny a chrání je před ostatníma plísněma.