Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze čas nadešel a na jižní moravě je o5 krásně,atak jdu zítra na flek zasadit tam nektery kytizz z skrine..a kytizz ze seminek(od clena j.traindiky)na flek sebou beru bágl perlitu ,a nejakých hlín..
kolomane ty kytiz vypadaj namutovany (jednolist) dle mejch zkusenosti uz z toho nic dobryho nebude..radsi bych zasadil novy semena primo na policka a hlavne trpelivost drzim palce at uz taky neco sklidis misto spatny teorie dobra praxe
Koloman: woe neměl sis tam dávat (do ankety) negativní odpověď.
mám takový pocit že jsi se stal právoplaným "G" noobem.
+ máš docela bordel v rodech, tak si to po sobě překontroluj.
ale jako jsem zvědav, i když jsem volil možnost 1) (předtucha)
Ano, název jako vždy - surprise by kolman, zatím sem musel hlasovat pro první možnost, protože ty kytky vypadají jak nějaké obilí, no ale snad mě(a asi i jiné členy) překvapíš a vypěstíš ze dvou kytek kilo čudkoskéra - držim ti palce
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
hej vypadaji jako mutanti, nevim cim to ze to tak roste, ale na out se mimoradne hodi, protoze po par tydnech se to krasne rozroste na normalni listu, a z mych zkusenosti to kvalitu sklizne neovlivni.
sak uvidite, ICE bude monstrozni, viz muj minuly out.
Kutasi wed za pokus nic nedas ked uz nejaky ten ziwot ziju tak im ho poriadne spestri. nech ti to wida ako si myslis mozno tu este wsetkych prekwapis cao
takže kytizz vyklíčily.. a jsou venku..
5x Fraise sativa..
3x early misty
2xblue mistyc#citral
a ze skříně odebrány
1x hashplpant
1x WW#DP
1x citral
1x K33#MK
..............a jsou připraveny na vysazení na flek...nechám je týden takhle na balkonku a za týden zasadím na flíček
tak jsou tady new fotozz..dneska jsem byl na fleku a zasadil zatím ww#dp a hashplant..jinak kytkám se daří docela dobře .....podívejte samy.. ww#dp jsem trošku přitáhl k zemi aby povyrazila..
zdarec.. taxem tady a mam new fotozzmyslím že kytkám se daří docela skvěle.. sice jsou ze semínek ale vypadají i tak goodjinak mám fotozz i z dalšího fleku kterej je o párset metrů dál...tam zatím bydlí 1rízek papaye..
včera jsem je byl zalívat a zase tam lítala hafo nízko helikoptéra vojenská.. vypadá to jako kdyby hledaly....něco....ale myslím ai že spíš někoho..
no a rizek papaye je od presazeni celej nejakej divnej...
takze jsem tam prisadil
eaerly misty
blue mystic#citral
Fraise sativa
jo takže někteří ti mutanti jsou už od začátku co jsem je dovezl ve skříni a koukněte jak vypadaj..... jo a ti mutanti kteří jsou venku no.. byly trochec nakvetlý ale ale jeden z nich je ten řer papaye... no ak
kytizz tam mam docela hafo ... natom 1 fleku jsou:
Hashplant-samice(powerF)
Ww#dp(si taky myslim že samice..)
2xFraise sativa
1x Blue mystic#citral
2.pole
2x early misty
1x blue mistic#citral
2x Fraise sativa
1x papaya (rez---btw. spravenej mutoš.)
tak a tady jsou ty slibeny fotoz.. meco me ozira hashplanta spolu s ww#dp noa ostatni kyticky si rostou ,jak rostou,vsak podivejte samy.. myslim že z tech semínek to bude letos bída..ale taky lepší než jen řízky..
pekne kyticky k+ taky mi létá helikoptéra nad hlavou kdyz zalévám hledají utečence!!!doufám že neuvidí moje pole protože je to tak velké!!jak sou vinohrady tak ja tam mám ganjahrady!!