Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze ja zacnu. Na vizitce mam "Spravce pocitacove site", tak to asi bude pravda. Vetsinou hulim kdyz jsem tady pres noc a delam veci, ktery nejdou delat za provozu (restarty serveru apd.). Ale poslednich par tydnu testujeme s kamosem svoje sklizne a sklizne nasich dlasich kamaradu. Takze ted tak 1x2 tydne dame brcko a pak je mazec. Posledne jsem tak brutalne nastavil AVG vsem uzivatelum, ze jsem to dalsi den daval asi 2h dohromady.
Já su snad údajně business executive ve venkovní reklamě, nebo co.
V práci zásadně nepálim, protože to bych se tady pak musela rozbrečet, a asi bych nebyla k utěšení.
Projevuju se však jako zástupce Poznání: mám tu kaktus, co se jmenuje Kaktus a každé ráno ho nahlas zdravím, večer se s ním loučím a líbám jeho nádherný dlouhý listy ( je to děsně zvláštní kaktus).
Když je léto, dávám Kaktusa ven za okno na sluníčko, a tuhle když pršel ještě takovej ten teplej déšť, vyklonila jsem se z okna, Kaktusa v nataženejch rukách, déšť mu stékal po listech a já křičela: tohle je déšť, Kaktůsku, tohle je déšť! Není to krása?!
Lidi okolo pak na mě ještě tak pět minut po tom mlčky koukali a nebyli schopný slova.
Vědi, že kouřím, zas tak moc se tím netajím, ale zase mě znají jako milovnici přírody, ochráňkyni zvířat a velice klidnou a přátelskou osobu, a tak dělám marihuaně dobrou reklamu.
Ja jsem malir/lakyrnik na vlastni noze.Pri praci nehulim,protoze to u me vede ke snizeniho pracovniho vykonu,neli k uplne zastaveni prace.Ale pri administrative si nekdy rad pokourim. Komunikaci se zakazniky se ve zhulenem stavutaky vyhybam.
No ja jsem prach obycejnej studentik na streni umelecky. Ve skole [na zahrade] si klidne zapalim jointika [je to spis previdlo]. Uz jsem se s tim naucil normalne komunikovat.
Je to velka pohoda a jeste me za to nigdo nezprudil...
Já se živím tím, že se práci ze všech sil vyhýbám a prchám před ní. Když už mě ale někdo dohoní, tak si musí připlatit a nebo mít něco moc zajímavého. Jsem velmi dobrý překladatel z angličtiny a když si dám brko, což jest "All the time" jsem ještě o fous lepší.
no momentálně dělám něco jako "počítačový technik" ale už sem taky dělal tyto profese: hospodskej, řidič, truhlář, elektrikář, palič, kopáč a čurák pro všechno (ty poslední dvě profese za studenskejch časů :-)
a hulení v práci, zásadně to nedělám, protože mě pak nebaví práce a musim zmizet někam pryč, tak že v práci nikdy nehulim, ale mimo to je jiná :-)
Já pracuju v jedný takoví tý firmě co vyváží popelnice - vyřizuju pro ně různý povolení - jezdim po úřadech - vyřizuju stížnosti. Nehulim při tom, myslim že by mě ty různý úřednice asi nezkously. Jedině někdy takhle vodpoledne když je klid a můžu nerušeně pařit na PC tak to jo.
Já studuju VŠ a zatím jsem ve škole nekouřil protože se mi zdá že jsme tady v ročníku(asi 200 lidí) huliči jenom dva a to se mi zdá trochu málo na dobrou zábavu.Jo,to na lesárně nebo na pajdáku jsou lidi co jsem potkal v lese na lysnách a ten z pajdáku přede mnou těch lysohlávek snědl 108 takže bych řekl že mládež bude mít v takovým člověku dobrý vzor.
Ja jsem vyvojar dynamickych internetovych aplikaci. Stavim programy, jako je tohle forum Delam v PHP+PostgreSQL, v praci si obcas dam (1x za mesic), po praci imrvere, ale v praci na to musi bejt cas a mel bych tam bejt sam. Konopi snizuje muj vykon, jde spis o tlemeni se na zdrojak
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
ja som sietovy admin. v praci pohulim vzdy ked je to mozne (ak je co ) A POTOM JE TO TA NAOZAJSTNA ZABAVA. v praci vacsinu casu quakujem alebo kauntrim takze pohoda NEE.
Ja osobne studuju (FIMUNI) a predpokladam, ze jeste dlouho budu :-)))
Cadit ve skole se moc neda pak mi to moc nemysli, igdyz vcera sem tu matiku po cadu docela chapal :-)))