Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No ja si chtel taky objednat.Nastesti jsem jim prachy jeste neposlal.Asi to objednam primo u original seedbanky.
Jak je to s tim hanfsamenem dneska?Jako stranky jedou v pohode..
A ty otevreny obaly to je pekna drzost.To bych se nejdriv informoval radsi co a jak.Proste jim napsat ze chci aby poslaly jenom semena v originalne zabalenym obalu jinak at si to nechaj.
To uz je snad lepsi kupovat primo od nirvany i kdyz na ni kazdej nadava.Ale aby chodily otevreny seeds to je pekna kurvarna
Mě přišli teď semena v origo obalu Flying Dutchmen - Pot of Gold. Před měsícem přišli kámošovi 2 balení od Nirvany - origo, vše z hanfasmen. Podle mě je ta seedbanka v pohodě.
Ahojte!
Pred tyzdnom som si objednal semienka Belladonna z rakuskej stranky hanfsamen.at . Je to asi este skoro na to, aby mi prisli. Teraz som nasiel dost negativnych prispevkov, ktore sa tykaju tejto firmy: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=10056
Peniaze som poslal Slovenskou Postou, doporucene. Zaujimalo by ma, ake mate skusenosti s Hanfsamen, do kolkych dni vam prisli semienka, ci vas o platbe informovali e-mailom a podobne. Diky.
No abych prihodil neco ze svejch skusenosti tak sem objednaval z Nirvany a dosly mi seeds za mesic ..
jinak pred tejdnem sem objednaval http://www.cannabis-seeds.co.uk/
takze cekam co bude . do nirvany sem posilal cash v obalce do Uk sem platil pres kartu .
No kdybych kupoval semena z rakous, tak bych jel autobusem Student Agency přímo do vídně (z Prahy za 300 a z Brna za 150). Přes den bych se kouknul po vídni, nakoupil semena a večer bych jel zase domu. Doprava je sice dražší, ale semena máš hned a nemáš žádný stresy z toho že te vokradou.
uplne v pohode objednaval jsem pred vanocema a prisli za 14 dni v maly krabicce v original baleni zabaleny jeste v novinach,penize pres ceskou postu jako ceninu, a to sem byl fakt po...nej ze prijdu vo prachy a e-mailem komunikujou taky ochotne a jeste jsem dostal bonus 5 seminek nejakej safari mix,
takze jestli meli nekdy nejaky problemy tak ted uz je rozhodne nemaj
No nevim proč ale mě se zdá posílat prachy do seedbanek vo hubu. Podle mě je ti lepší řešit bankovním převodem( je to vo mrtě rychlejší ). Jo a nedávno sem se pokoušel do Hanfsamenu posílat převodem prachy a chci upozornit všechny ty co by to chtěli někdy takhle řešit, že to nejde. Jejich IBAN je špatnej a podle český spořitelny ani neexistuje. Tak to ani nezkoušejte, já kvůli tomuhle lítal ze spořielny, do spořitelny,ze spořielny, do spořitelny..... nejmín 4krát.
No posílání peněz přes účet je zase nebezpečný z jinýho důvodu... a to je, že v mojí bance chtěj vidět fakturu, nebo objednávku, když posílám prachy do zahraničí (v rámci EU) kterou si vokopírujou a přiložej to k platbě na spracování... Sice posílám větší částky, ale myslim že by to chtěli i při 30 eurech. Sice sem asi paranoidní, ale za semena bych přes účet neplatil určitě a ani se mi nechce je posílat poštou, to si radši připlatim a dojedu si pro ně osobně... Co když maj policajti databázi adres seedbanek a zapisujou si potenciálně podezřelý lidi, kterejm choděj zásilky z těhle adres...
No to je jasný, že to nedává ta seedbanka, ale všechny zásilky ze zahraničí se kontrolujou a často choděj pod rentgen, takže si můžou vést evidenci celníci... A jak řikám, tak moje banka chce při převodu peněz do zahraničí vidět fakturu nebo objednávku, kterou si okopíruje a uloží...
Hm, tak to ste mi nasadili brouka do hlavy. Objednal jsem si před vánocema nějaký modely - hlavně drahou KALI MIST na mojí Rozsekanou Sklerózu a zapoměl sem jim poslat 5 EU na poštovný - a stejně to přišlo a klíčí. Teď abych se bál že budu mít nějakej šitík...
Musim hanfsamen pochválit! Minulou neděli jsem provedl objednávku, v pondělí odeslal cash a dneska dorazil balíček...fšechno pečlivě zabalené, semínka v orig. obalech+bonus 5 semen Satori De luxe od Mandaly! A dokonci mi i poslali drobný nazpátek...50 €centů...
Cafte ja som teraz vo stvrtok objednal z Hanfsamenu. Moj problem zpociva v tom ze na mail ktrory mi poslali je ina adresa nez na ich stranke. Adresa z mailu:CIA E. Lehnert, Haberlgasse 46, A-1160
Adresa zo stranky:CIA - Cannabis In Austria,Piaristengasse 38,A-1080 Vídeň.
Ja som radsej obalku s prachmi poslal na adresu z mailu. Ale ako mesto som, udal Vieden, pretoze mail ktory mi prisiel bol dost divne napisany proste bez interpunkcie v ceskom jazyku. V maile bolo toto napisane ako mesto: VdeH.
Objednal som Mexican sativa + Ruderalis indica. Ked som to zle poslal tak ma asi drbne.
Hanfsamen je v pohode, teda aspoň ja som nemal problém jak minulý rok tak teraz. Prišlo to do pár dní v origin. obaloch..
Tento rok Hashberry + bonus safari mix
Ted jsem rozbalil balíček od hanfsamen a jsou tam,vše co jsem objednal v originál balení,1. AK-48 NIRVANA,1. Speed Queen MANDALASEEDS plus bonus 5zrn CHRONIxPARADISE ChronicxSensi Star,peníze jsem jim poslal na účet přes poštu složenkou EUROGIRO,nejdřív jsem to poslal tak,aby s tím neměli žádné náklady,přišlo mi to zpět,že jejich banka nemá s českou poštou smlouvu,že to mohu poslat pouze tak,že já platím nálady v CZ a oni v A,přičemž jsem se rovmou zeptal chytrý brejlatý pani za přepážkou kolik je asi poplatek v Německu(MAJÍ NĚMECKÝ ÚČET) za připsání peněz na účet,řekla do 5. eur,poslal jsem tedy o 5 eur víc a všechno v pohodě,jinak cena za tuto složenku je 100 kaček a měl jsem klid,že nikdo nečmajzne obálku s prašulkami,tak doufám,že to někomu pomůže,čus .......
Já mám s www.hanfsamen.at také dobré zkušenosti. Objednával jsem Shivu a Fourway od Nirvany a posílal jsem peníze poštou (bankovní převod vychází nehorázně draho). Celkově to trvalo přesně jeden kalendářní týden od objednání po doručení. Balíček velice nenápadný, semena v originálních baleních + 5 semínek nějakého Chronix Paradise jako bonus.
Celkově jsem s úrovní nakupování v této seedbance velmi spokojen.