Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vítejte v tomto novém pod-fóru Indoor Pěstování! Sekce Indoor již přetékala rozmanitými tématy, jejichž specifickou částí jsou montáže elektrických a technických zařízení.
Od nynějška tedy témata typu: Osvětlení, ventilace, automatizace, časovače, různá schémata zapojení, atd. budou mít nový domov v tomto fóru.
Užívejte!
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Nechci rejpat ( ), ale je tu prece Viridisuv thread "Elektricka zapojeni vseho mozneho"... Ale na druhou stranu je tu zas spousta dalsich temat,roztrousenych uuplne fsude
NONAME - jo, ale tedka budem prave takovy trydy jako je viridisovo soupat se,. vis
takze pokud nekdo najdete nejakej starej takovej, poslete PM nekomu z MODU (ne jenom mne ) a presunem at se nam to plni
Jeste elektrika http://grower.cz/forum/showthre...=&threadid=5269
Jsem nemocnej, tak sem si s tim dal trosku prace... Chtel jsem to rovnou nejak presunout ale asi jsem tupej a neumim to... Nebo bych musel bejt nejakej moderator ne ? Newim, ve forech se moc nevyznam...
cau elektro lidi.. koupil ssem semiconduktorovy zapinac(super vec co nastartuje vybojku uplne okamzite a jeste muze byt az 20m daleko) 600W sodikovky ale kdykoliv se cely el okruh snazim spinat el. mech spinacem, tak ho to odpali...(staci jedno dve sepnuti...) nevite nahodou cim to je ..
a hlavne bych potreboval poradit nejaky aternativni reseni abych to nemusel zapinat rucne
tak sem si tady přečetl všechno co bych měl mít pro pěstování indoor a mám v tom solidní zmatek........mám na všechno finanční prostředky ale nevim jak mám všechno udělat tak aby to bylo správně .........největší problémy mám se světlem a hlavně chlazením.........
Původní příspěvek od Timon 600W sodikovky ale kdykoliv se cely el okruh snazim spinat el. mech spinacem, tak ho to odpali...(staci jedno dve sepnuti...) nevite nahodou cim to je ..
podivej se na ten mechanickej spinac kolik muze spinat
max A "amper",rekl bych ze mas vetsi zatez nez unese ten spinac.kup si nejakej kterej spina vic jak 5 A,to by ti melo stacit.
Čus nevíte někdo jestli se dá zapojit startér co je na tlumivku se třemi vývody, do tlumivky co má jen dva?? Když jsem si ho objednával tak tam bohužel nebylo napsáno co to je za typ. Dík