Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po dlouhý době hledání a schánění sem konečně našel obchod, kde si můžu obědnat kvalitní výbojku.
Na internetovejch stránkách firmy electrosun (www.electrosun.cz) maj všechny druhy výbojek a hlavně všechny vatáže - od 50Waž do 1000W.Můžete tam koupit všechno, co je potřeba k výbojkám.
Na stránkách se mě nepodařilo otevřít ceníky, tak sem na jejich e-mail napsal dotaz. Do druhýho dne mě na e-mail přišel kompletní ceník výbojek a příslušenství.
Jak si výbojku obědnat?
Prostě jen pošlete e-mail, kde sepíšete všechno zboží, který chcete.
Tak sem napsal obědnávku a obratem mě přišel mail:
Nyní bych přistoupil k soupisu komponentů pro toto zapojení.
Výbojka SON - T 150W PHILIPS 322,50
Tlumivka Woslochschvabe NaHJ 150W 371,28
Zapalovač ZX 100 - 400W
332,-
kondenzátor 20 mikrofaradů
57,12
porcelánová objímka E40
133,28
Vysokonapěťový kabel pro připojení objímky 2m 20.-
Celková cena i s DPH by činila za uvedené zboží 1236,00Kč
Schema zapojení je jak na tlumivce, tak na zapalovači. Případné nejasnosti
objasníme.
Zaslání bychom uskutečnili poštou a nebo dle vašeho přání i nějak jinak na
dobírku. O poplatek za zaslání by se navýšila shora uvedená cena.
2 Sombl: Ten ceník, co maj na těch stránkách mě nejde otevřít a ten, co mě poslali mailem sem nedorozuměním smazal. Ale můžeš si u nich vo něj napsat. Určitě ti ho pošlou.
Pro ty, co maj´ prahu nejbliz a nevadi jim nakupovat fyzicky rozhodne doporucuju fy ELKAS: http://www.elkas.cz/kde_nas_najdete.htm
Ted jsem tam byl uz po druhe a 250 SonT Pro od filipsu + starter me stali 605,- Kc. Tlumifky nevim co stoji, dostanou je prej az pristi tyden, (to rikali uz minulej) a pac jsem trochu spjechal, musel jsem do EREKY (malešicka 16), kde byla za 470,- . K tomu patice za 150,- (uz nevim jak se to jmenovalo, ale je to na vinohradech, zastafka busu 207, pobliz Tachovskeho nam.).
Byl jsem tak nadsenej relativne vyhodnou koupi, ze jsem rovnou zasel taky pro kondik (125,-) a to na florenc, oproti tramvaj. zastafce, fa SEMOT sro, nejaka opravovna motoru cico (vedle fy DAB )
Pokud zjistim presnejsi info, jeste to tady edytnu
<čerstvej edyt>
Až teraz som si fšimol, že sa jedná o internetový nákup v názve vákna, čili som asi mierne mimo mísu, ale pohľadám aj tú správnu
Takže v ELKASe majú momentálne (!) štyri (slovom: 4) kusy tlmiviek na 250W po 330,- Čk (jeto VOC, takže plus DPH = cca do 400,-)
Napadlo mi, že napíšem aj súhrn peněz, kvůli přehledu, taakže: suma sum = 1335,- CZK a treba si uvedomiť, že je v tom i ten kondík! A když uvážím, že na tý tlumifce to mohlo ve finále bejt i vo těch cca 8 pjetek míň
Za tu cenu ale zase možná flexo v ňákým bau*, tak si vyberte. Podle mě to zas tak drahé nejni
Naposledy upravil Ke-Guglimugli 31-01-2005 v 22:58 PM
to jako nemelo bejt rejpnuti, jako ze jsi blb. to byla pouze akademicka otazka
nahodou jancovi dodavame z prace nejaky zbozi, tak bych mohl zjistit, kde vsude sidlej abys je treba mohl navstivit a nebo ti zjistit telefony, protoze to je ze zkusenosti nejjednodussi cesta
no na strankach urcite maji nejakej telefon taky.
jo a tyhle firmy vetsinou uvadej ceny bez dph.