Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zapojuju zarivku 32W a nikde jsem nenasel, o jake kapacite mam pripojit kompenzacni kondenzator. Vsude pisou, ze tam ma byt, ale hodnoty ne. Nevite si s tim nekdo rady?
Tak jsem dneska navstivil mistni lamparnu a prodavacka mi po dotazu na kondik podala starter. Kdyz jsem ji rekl, ze potrebuju KONDENZATOR, oznamila mi, ze kondiky nevedou. Jedine, co tak mozna umi poradne je prodavani lampicek. Ach jo.
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.