Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
SPECIFIKACE
Napájení ~230V/50Hz nutno používat stabilizační zařízení - předřadník
Typ objímky E40
Teplota chromatičnosti 4000K
Světelný tok 250W - 17000lm, 400W - 30000lm
Průměrná životnost 8000h
Hmotnost 145g
AHOJ CHALANI --- vidím že je pokec o profi veciach a hlavne Expresion-a to chytlo za srdce (mám radost že niekto ocení aj tento typ ??spekrum svetla,,) tak vám chcem odporučit to naj v tomto smere ato PHILIPS CMD-TT verím že zvedavost vás nasmeruje na philipsácke stránky.Tieto špičky sa robia z patričným osadením do patíc tak aby boly zhodné zo sodíkama čo je doležité pre obmenu.Dodali mi všetky watáže a vysage majú ako sodíky aj horák je podobný iba kratší a hrubší..........len tolko som chcel ciao lacco
A co tyhle, klasickej přesně na 70w jsem nenašel, možná jsem málo hledal, a nic dalšího kromě drátů nepotřebuju? jsem v tomhle úplnej nováček, doteď jsem používal zářivky, ale prej josou špatný na kvetení, myslim že si to dokonce psal
OSRAM /Sylvania/ startér 4-80W St 111
startér S10 4-65W pro veobec.průmysl.b
Jo dík, ty si elektrikář? takže když správně zapojim ty výše jmenovaný komponenty, tak by to mělo teoreticky fungovat, potřebuju to jen na dobu kvetení, jinak pěstuju pod zářivkama a celkem rostou
Hele lidicky ja jsem tu hrabal v sufleti a nasel jsem nejakou Halogenku..
je to NARVA - Halogen (HLPA 225V 650W(nebo co a chci se zeptat jestli se i tento halogen da pouzit pri pestovani.. je to takovy nejaky malicky ja myslel ze to musi bejt velky jak hovado a je to mala zarovka.. poradte pls.. ale co jsem nasel ja tak tedle druh je asi do nejakych promitacek nebo co.. to asi nebude ta prava halogenka ze?..
Expresion: Diky moc to me staci koupim proste nejakej son-t nebo tak neco za par supu jsem ted nejaky videl kdesi na netu a byla to nejaka fine znacka co sem tu videl..
E_d: diky.. hnedle na to mrknu .. kua ten cenik txt je na .... v ton neco hledat haha.. no pokusim se.. zatim diky moc..ted tu tak vymejslim jaka ta skrin bude ..
CAUTE. CHCEL SOM SA SPYTAT, CI MOZEM NA OBDOBIE RASTU POUZIT 150W METALHALOGENID A DOPLNIT HO NAPRIKLAD 2X18W TRUBICAMI CO SA POUZIVAJU MYSLIM DO TERARII. NIE JE TO MALO TRUBIC?A AKY TYP TYCH TRUBIC BY TAM BOL VHODNY?NA KVET BY SOM POUZIL 150W SON-T
Nevíte někdo, kde nejlevnějc seženu 150W metalhalid? Chytím se v technických službách? Nemůžu si dovolit dát víc než tři stovky, dá se vůbec za tu cenu taková výbojka sehnat? ...pod zářivkami mi to nějak moc rychle nevalí, představoval jsem si období růstu tak max. 14 dní (mám 150W sodík) a oni pořád nic moc nedělají (kromě masivního prokořeňování do baby-bubláčku v matkárně).