Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Jahudkova laboratoř 400watt sloužící k pozorování růstu a květu technického konopí :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Autor
Téma 
inVALIDa
Long Vehicle

Karma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% Pěstitelská

Registrován: Oct 2001
Příspěvků: 453  

Příspěvek č. 161

mám dotaz jak to koštuje ????

Old Post 09-01-2006 v 18:32 PM
inVALIDa je offline   Profil uživatele inVALIDa   Find more posts by inVALIDa   Foto galerie člena inVALIDa   Click here to Send inVALIDa a Private Message   Add inVALIDa to your buddy list     Navštiv homepage uživatele inVALIDa! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2000  

Příspěvek č. 162

inVALIDa - Mno je to dobry a rek bych,ze na strankach seedbank nekecaj a chut je opravdu jako nafta nebo benzin (spatny to ovsem rozhodne neni!).BB bych rekl,ze kostuje jinak i kdyz k ovoci bych to asi neprirovnaval.Co se tyka sily tak jsou na tom oba modely skoro stejne.ICE je podle me zakernejsi v tom,ze proste hulis a nevis nic a mas dojem ze to nic nedela.To je velka chyba,protoze za 10 minut jses nekde a ani pomalu nevis kde.BB je ponekud rychlejsi a precijen je vic cejtit zhulenost.Dam sem pozdejc jeste smoke report.

Zejtra nebo pozejtri to sklidim definitivne.Pak prevazim a dam sem samozrejme vysledky.Ja jsem s vysledkem spokojenej.Taky je pravda,ze je to asi spis usazovaci,ale zase se pri tom da v klidu premejslet a neco delat.Kdyz bych to mohl posoudit s tim co jsem uhuloval (to nebylo jeste prezraly) tak je to opravdu jinaci.Nevim jestli to neni zpusobeny tim,ze toho vyhulim podstatne vic a prakticky skoro denne (ted teda zrovna 5 dni nic) tak mozna jsem zvyklejsi a precijen takovy ty zachvaty smichu a energie moc nejsou.Spis jsem v pohode.Nevim k cemu to prirovnat.Clovek sedi,posloucha muziku nebo se na necem sekne a je mu proste dobre..

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 09-01-2006 v 19:41 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2000  

Obecné 120 dni 12/12 (květu) ,142 den růstu od vyklíčení (14.1.2006) SKLIZENO! Příspěvek č. 163








Zdar a silu,growers...


KONEČNĚ SKLIZENO!


Dneska po 120dnech na kvetu jsem to konecne definitivne sklidil.Zatim je to mokry,takze nemuzu zatim urcit kolik toho bude,ale na pohled to vypada,ze toho je pro me vic nez dost.Neco jsem sklidil uz v prubehu tydne (ICE3).Malinky palicky ze spodku pujdou do masti a stonky a listi pujdou do nejaky pochoutky.Jak je v predchozim prispevku,tak jeste budu dale delat smokereport az se to poradne ususi.
Tenhle muj prvni grow-experiment vnimam jako nic moc.Prestoze nakonec sklizen vypada vice nez dobre.

Problemy byly a to celkem hodne.Napisu sem na co si momentalne vzpomenu a pak sem pripadne jeste dalsi veci doplnim.Takze hned ze zacatku jsem si spusobil problem tim,ze jsem pestoval ze semen a ne z rizků.Ted muzu rict,ze to byla blbost.Nakonec jsem byl rad,ze z 8 kytek zustaly 4 samicky a z toho 1 matka.Casem se ve skrini projevily u nejaky kytky hermafroditni sklony (nasel jsem 1 seminko).Nejspis to bylo blueberry.Potom tady byl problem s tim,ze me to prerostlo a musel jsem to vselijak ohybat a lamat.Potom jsem mel minimalne 2x problemy s fleky na listech.Dodnes jsem neprisel na to,co je vlastne zpusobilo.Projevovalo se to zejmena u ICE 3 a rekl bych ze kvuli tomu ma i o neco mensi vynos.Mno a pak doba kvetu 120 dni je opravdu netypycka,kazdopadne i ted bych podle barvy pryskyrice soudil,ze ICE 1 doposavad neni uplne na 100 procent zraly(je to kytka co byla v kompostu a nebyla hnojena).Pak jsem mel rizky ve skrini a ty jsem diky pridani sody do zalivky zahubil a zbyly jenom 2ks,ktery maji momentalne pekny palicky.Ty rizky nebudu sklizet a ceka je dalsi experiment,takze se nechte prekvapit.Jeste ze jsem tu zalivku s tou sodou nenalil rovnou primo ke kvetoucim kytickam.

Po technicky strance bych rekl,ze az na drobnosti fachalo vsechno tak jak melo.Ve zvlhcovacce me popraskala hmota okolo membrany a budu ji muset reklamovat.Cooltube je potreba celkem casto cistit (zanasi se prachem).Ventilatory ktery mi foukaj proti sobe pod cooltube jsem musel zapojit do serie a tim snizit jejich vykon na polovinu.V prubehu pestovani jsem prisel na to,ze foukaj proste moc a kytickam to uz vadilo.S greyflex hadicema napojenymi na CT zadny problem nenastal a plne se osvedcily.Ale ta cena 480kc/2metry!Zavlazovaci system tropf blumat se osvedcil na vybornou a nedam na nej dopustit.Ani jednou se nezanesla zadna hadicka a vsechno fungovalo tak jak ma a to pres nej sly nonstop veskery hnojiva!Jedina vec ktera je u tohoto sytemu dulezita je prvni nastaveni kde se musi bezpodminecne dodrzet navod vyrobce!Mel jsem s tim zpocatku mensi problemy prave proto,ze jsem mel svoji hlavu a nainstaloval ho do suchy hliny.System se ma uvadet do provozu kdyz je hlina mokra!Pozdejc sem dam prurez korenovym systemem zavlazovanym blumatem at z toho taky neco mate.

No a ted nejaky fotecky se sklizne.


Fotoz (14.1.2006 ) (120 dni 12/12)

1 Dnes sklizena blueberry.Nenechte se zmast 188 gramy na vaze.Predtim jsem z ni uz sklidil 46g.Znamena to tedy (bez mala co jsem v prubehu uhulil) ze z ni je celkem 234g mokryho.Muzete srovnat s krabickou cigaret marlboro.Vidite zelenou misku s dalsima spodnima palickama urcenyma pro pozdejsi uziti v kuchyni.

2 Vidite zde sklizenou ICE3 v prubehu tydne.Opet se nenechte zmast tim,ze na vaze je 188g.Uz predtim jsem z ni sklidil 36g mokryho.Znamena to tedy,ze dala 224g mokryho.Neco malo jsem v prubehu pestovani uhulil (nevazeno).Na fotce vidite v zeleny misce spodni palicky pro jiny ucely nez huleni.

3 U ICE1 jsem predpokladal nejmensi vynos.Dodnes to tak i vypadalo.Musim ted konstatovat,ze jsem se pekne seknul!Ma krasny kompaktni palicky (prevazne).Je to kytka co byla celou dobu v kompostu a nebyla vubec hnojena!!!Muze to byt nahoda,ale to se jeste uvidi v pokusu ktery hodlam provest v pristim growexperimentu.Celkovy vynos mokreho 266g!!!(bez toho co jsem z ni v prubehu zhulil).

4 Tady ji vidite.ICE1 v plne svoji krase.Vytahnul jsem ji tak jak byla pred sklizni ze skrine.Pro porovnani s velikosti palic opet krabicka marlboro a papir A4.A4 ma rozmery 210x297mm(jestli se nepletu)

5 Blueberry,jeji vrcholova palice a marlboro

6 Blueberry,jeji vrcholova palice a papir A4

7 Neco ze sklizne ICE 3 v prubehu tydne.To byly zatim jen pokoseny a neoholeny vetvicky.



-Spotreba elektriky od zacatku do 14.1. 2006 --- To by jste chteli vedet he he ...


Ať to roste

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Naposledy upravil Jahudka! 15-01-2006 v 03:53 AM

Old Post 14-01-2006 v 21:17 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 1237 

Příspěvek č. 164

nu to je ale zajimavé technické konopí....)

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 14-01-2006 v 22:35 PM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2000  

Obecné Tropf Blumat - řezy a rozbor kořenových systémů. Příspěvek č. 165







.

Roots report hlina+perlit&tropf blumat

Je tu slibenej report,kde se muzete podivat jak ze teda funguje ten mnou vychvalovanej zavlazovaci system tropf blumat.Pro pripadny zajemce upozornuju,ze existuje blumat kterej je samonasavaci.Ja mel tropf blumat.U toho musi bejt nadrz s vodou vejs nez je vyska hliny.Prevyseni musi byt minimalne 0,5m,nebo se da napojit primo na tlakovou vodu.Taktez se pres nej daji aplikovat veskera hnojiva i provadet regulace vlhkosti zavlazovane zeminy.

Takze tenhle zavlazovaci system se me plne osvedcil po pocatecnich mensich problemech s nastavenim,ktere byly zpusobene mou vinou.Jakmile jsem to nastavil uz jsem se toho po celou dobu nedotknul a jen doplnoval nadrze s vodou a hnojivy.Koho by zajimalo vic,tak je neco v predchozich prispevcich a neco v threadu o zavlazovani Kapky1 a mam odkaz i v podpisu.

Kvetinace do kterych jsem ho aplikoval,mely objem okolo 10l.Byly to vlastne uriznute kanystry.Rozmery 20x20x25.Provedl jsem rezy v hline,ktera se skladala z hliny,perlitu a pisku.Presny slozeni je na zacatku.Druhej rez byl proveden pres kompost.

Fotky

1 Pohled do diry po vytazeni koliku.Je to smes hlina+perlit.Je pekne videt,jak je to prokoreneny.

2 Tady vidite hromadku korenu co se vytvorila v miste,kam permanentne kapala voda+hnojiva z privodni hadicky.Pak je taky videt silu stonku,ktera je opravdu uctyhodna na to,ze to je indoorovka v cca 10litrech hliny (2,8cm).Opet smes hlina+perlit.

3 Pohled z boku na cerstve vytazenej korenovej bal tesne po sklizni.Prokoreneni je uzasne.Rozhodne neshledavam zadnej problem v tom,ze by nejake misto nebylo zavlazovane.Smes hlina+perlit.

4 To samy,akorat ze spoda.Opet smes hlina+perlit.

5 Byl proveden rez v rovine tesne vedle stonku,pres korenovej narustek a pres diru kde byl kolik.Krasne vidite,kde byla zasazena a jak je prorostla rockwoolova kosticka.Kyticky,protoze mely pri sazeni vytahly stonky,tak jsem je asi 8cm zahrabal do hliny a tohle je vysledek.Zadnej problem a vidite,ze casem pustila koreny i v miste zahrabanyho stonku.Hlina+perlit.

6 Tohle je otrhanej korenovej bal kam az to slo bez nasili.V celem svem objemu byl prorostly velice jemnou strukturou korenu.Skoro to neslo ani oddelit.Tenhle zbytek co vidite bych uz trhal opravdu velkym nasilim.Je to (vpravo) to misto na ktere celou dobu kapala voda.Je to misto,kde jsou koreny nejhustsi.Je tedy evidentni,ze misto kde kapala permanentne voda,se kyticce libilo nejvic.Bal byl prorostlej celej a ne jenom po stranach.Na fotkach to bohuzel videt samozrejme neni,protoze v rezu nejsou koreny uz tak blili a tudiz to neni videt.Opet smes hlina+perlit.Opet vidite zbytek RW kostky kam bylo zasazeno semeno.



-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Naposledy upravil Jahudka! 15-01-2006 v 02:27 AM

Old Post 15-01-2006 v 00:59 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2000  

Obecné Tropf Blumat - řezy a rozbor kořenových systémů.Část 2 - Kompost Příspěvek č. 166







.

Roots report - kompost&tropf blumat.Část 2

Pokracovani je v druhem prispevku hlavne z duvodu prehlednosti a postovani fotek,ktery se mi nechtene prehazujou.Takze ted rozbor korenoveho systemu v kompostu.Bylo to ICE1.Celkove kompost byl min vzdusnej nez hlina+perlit.Rekl bych,ze to je znat na jemnosti korinku.V kompostu se udelaly jemnejsi.Korenovej bal jako celek sel lepe trhat a drolit oproti hline+perlitu.Ani ta hromadka korenu se v miste kapajici vody nevytvorila.Proc,to me zustava zahadou.V kazdem pripade obe kytky co byly v hline+perlitu na tom byly stejne.A je jedno jestli to byla BB nebo ICE.Nepozoroval jsem v korenovych systemech nejaky vyrazny rozdil a hromadky korenu mely obe.Mozna je to tim,ze kytka v kompostu nebyla vubec hnojena a hnojiva podporujou tvorbu korenu.Proste nevim a tohle je jen domenka.

Fotky

1 Vidite spodek korenoveho balu.Kdyz srovnate s fotkou o prispevek vyse,vidite,ze v kompostu je spodek koreny prorostly mene.

2 Korenovy bal z boku.Opet je jasne videt,ze je korenu mene nez v hline+perlitu.Nevidite ani korenovy narustek jako se vytvoril v hline+perlitu.V kompostu se proste nevytvoril a tezko rict proc.

3 Primy rez v pulce korenoveho balu.Opet vidite RW kostku v ktere bylo zasazeno semeno.

4 To samy trosku z detailu.Tady vidite misto,kde byl celou dobu zapichnuty kolik.Misto je nadherne prorostle koreny.Opet videt RW kosticka.

5 Tady vidite uz koreny zbaveny hliny a proplachnuty vodou.Je videt,ze k jedne strane jsou hustsi a vic tam drzi.Je to prave ta strana,kam kapala voda z privodni hadicky.

6 No a opet to samy z detailu.Krasne vyvinutej koren konopi



Ani nevim co napsat jako zaver.V kazdym pripade tenhle samozavlazovaci system se plne osvedcil.Zajimavy je,ze v miste kde kapala voda,se neutvoril kopecek korenu v kompostu a zvlastni je i to,ze je to v kompostu prokoreneny mene.Cekal bych,ze kytka s mene koreny bude mit i mensi vynos a bude mensiho vzrustu.Kazdopadne to tak neni,protoze tahle kyticka mela vynos nejvyssi.266g mokryho.Narozdil od ostatnich.A to nebyla hnojena!Budu v dalsim growexperimentu provadet dalsi pokusy,takze snad prijdu konecne na souvislosti.tady se nedalo presne posoudit jakej vliv melo hnojeni/nehnojeni,protoze kyticky nemely stejnej substrat a vsechny nebyly stejne odrudy.Priste pojedu odrudu jenom 1 a vsechny budou mit uplne stejnej substrat.Bude jich celkem 6,pojedu z rizku ze stejny matky,abych vyloucil jakejkoliv nezadouci vliv na rust.Z toho budou 3 kytky hnojeny a 3 ne.Tam by uz jakasi objektivita zarucena byt mela.Zavlazovani bude samozrejme pres tropf blumat.Zajimavy taky bylo,ze v tom kompostu bylo i po takovy dobe plno zivejch zizal.I to mohl byt duvod,proc tam bylo korinku mene.Mohly je proste sezrat.Kazdopadne kyticka si nijak nestezovala a myslim,ze dopadla nejlip ze vsech.Zadny zluty listy a zadnej problem.Proste pohoda.Akorat zrála déle nez ostatni (nejdele).




Tak ať to roste.A hlavně ať se daří !

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Naposledy upravil Jahudka! 15-01-2006 v 02:29 AM

Old Post 15-01-2006 v 01:47 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2000  

Upozornění Soutěž Příspěvek č. 167



.

Soutěž!


Jak se uz na groweru stalo beznym zvykem poradat ruzne souteze,tak jsem se i ja rozhodnul udelat pro vas mensi soutez.Dlouho jsem premyslel co by to melo byt.Precijen to tipovani kolik toho bude suchyho,je zalozeny prevazne na velkem stesti.Nakonec jsem vymyslel soutez kde by jste meli mit relativne vetsi sanci vsichni.

Urcite jste si vy kdo jste pozorne cetli tento thread vsimli,ze jsem od zacatku udaval ke kazdemu reportu momentalni stav spotreba v Kwh.Mno a ted toho muzu vyuzit.Takze uz vam nejspis doslo,ze soutezit se bude taky v tipovani,ovsem ne kolik bude suchyho (to by bylo moc jednoduchy),ale kolik byla konecna spotreba v Kwh v momete,kdyz jsem vypnul definitivne skrin.Jo a aby jste si nemysleli,ze hodnota na meraku dni/hodin 42 je nejakej podvrh,tak vysvetlim.Tenhle merak neumi zobrazit 142 coz je dni od zacatku,takze proto to skoncilo na 42.Ve skutecnosti to je samozrejme 142dni.

Skrin jsem vypnul 14,1 2006 presne v 19 hodin.Nezkousel jsem to pocitat,ale melo by to jit urcite spocitat kolik priblizne by to melo byt,takze sance se strefit je pomerne velika.Samozrejme i stesti a nahoda hraje svou roli.

Takze soutezni otazka je - Jaka byla celkova spotreba Kwh od zacatku pestovani do 14.1 2006 do 19 hodin?



Vyhra bude zaslana jedine postou,takze kdo nebude chtit dat nejakou adresu k zaslani,ma proste smulu a dostane ji druhej v poradi.To i v pripade,ze nedostanu adresu od viteze do 14 dnu od vyhlaseni vysledku.Vitezi zaslu PM ze vyhral s tim,aby me zaslal adresu.Soutez bude ukoncena 1.2 2006 ve 24.00.Hlasovat muzete bud tady v threadu nebo PM.Hlasy co prijdou PM tady pak prubezne zverejnim i s niky aby jste meli prehled.Menit tipy muzete libovolne do posledni minuty 1.2 2006.Fotku co jsem sem dal je stav meraku hned po vypnuti skrine.Druhou fotku s odkrytym displejem sem dam na dukaz po vyhlaseni vysledku.Pokud budou 2 nebo vice shodnych tipu,pripadne budou stejne daleko od pravdy tak vyhru dostanou samozrejme oba.Je to jedina moznost nekolika vyhercu.Byl bych taky rad,aby se souteze ucastnili jenom clenove s minimalnim poctem 10 pripevku.Doufam,ze to nebudete brat jako diskriminaci.Je to jenom proto,aby si nekdo nezalozil 10 niku a hlasoval 10x.Bylo by to nespravedlivy pro vsechny vas ostatni.Doufam,ze to chapete.Pokavad by se nahodou stalo,ze bude vice jak 5 vyhercu,tak vyhru dostane prvnich 5 hlasujicich.


Nebude 2 misto.Vítěz bere vše!!



Tak hodně štěstí!!

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Naposledy upravil Jahudka! 05-02-2006 v 21:45 PM

Old Post 15-01-2006 v 03:07 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
metalsodik
Macro Photography

Karma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% Pěstitelská

Registrován: Sep 2005
Příspěvků: 690  

Příspěvek č. 168

Ohledně kompostu mohu potvrdit , že kořenu není tolik , asi mají hodně výživy ,a nemají tendenci vyhledávat další zdroje. To je jen má teorie ale vůbec tomu nerozumím ,tak si to tu nechám třeba vyvrátit jinou teorijí. A co PH kompostu ????. Lepší ale je dát kompost aspoň s 1/3 něčeho , samostatný kompost není tak vzdušný , aspoň co mám já, to by se muselo dát hodně perlitu.
O tom zavlažování taky pořád uvažuju , ale odradila , mne jedna věc , jak tu někdo psal , že kapání na jedno místo vytváří kanálky a nevím jak a kolik kapačů dát aby to bylo rovnoměrné , s jedním kapačem to asi na velikost 18*18 bude málo. Druhá věc je že udajně je lepší zalít takt ať to proteče a střídat s částečným proschnutím. Každopádně nějaké zavlažování udělám.
Jinak k+

Old Post 15-01-2006 v 07:43 AM
metalsodik je offline   Profil uživatele metalsodik   Find more posts by metalsodik   Foto galerie člena metalsodik   Click here to Send metalsodik a Private Message   Add metalsodik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele metalsodik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inVALIDa
Long Vehicle

Karma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% Pěstitelská

Registrován: Oct 2001
Příspěvků: 453  

Příspěvek č. 169

____________________________________________________
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>983kwh<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
____________________________________________________

pozor změna !!!!

Naposledy upravil inVALIDa 18-01-2006 v 16:52 PM

Old Post 15-01-2006 v 11:11 AM
inVALIDa je offline   Profil uživatele inVALIDa   Find more posts by inVALIDa   Foto galerie člena inVALIDa   Click here to Send inVALIDa a Private Message   Add inVALIDa to your buddy list     Navštiv homepage uživatele inVALIDa! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mati0n
Stálý Člen

Karma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% Pěstitelská

Registrován: Apr 2005
Příspěvků: 200  

Příspěvek č. 170

1014 Kwh... preji prijemny zhul..

Old Post 15-01-2006 v 12:20 PM
mati0n je offline   Profil uživatele mati0n   Find more posts by mati0n   Foto galerie člena mati0n   Click here to Send mati0n a Private Message   Add mati0n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Young Buck
Stálý Člen

Karma uživatele Young Buck - 57% Pěstitelská

Registrován: Sep 2005
Příspěvků: 52 

Palec nahoru Příspěvek č. 171

930.5kWH
a pěkne pokuřeničko :)

Old Post 15-01-2006 v 13:24 PM
Young Buck je offline   Profil uživatele Young Buck   Find more posts by Young Buck   Foto galerie člena Young Buck   Click here to Send Young Buck a Private Message   Add Young Buck to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Young Buck! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2000  

Upozornění Tipovali pres PM Příspěvek č. 172

Takze tady budu prubezne aktualizovat soutezni tipy pres PM.

15.1 2006 ve 13,26 -- |8| tip 984Kwh

19.1 2006 ve 10:04 -- Apofiss tip 999Kwh

Samozrejme tipy muzou libovolne menit i lidi hlasujici pres PM.Staci me poslat novy PM s opravou..

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Naposledy upravil Jahudka! 19-01-2006 v 10:10 AM

Old Post 15-01-2006 v 13:50 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dab
Stálý Člen

Karma uživatele dab - 84% PěstitelskáKarma uživatele dab - 84% PěstitelskáKarma uživatele dab - 84% Pěstitelská

Registrován: Jul 2004
Příspěvků: 210  

Příspěvek č. 173

tip:
bajwoko1010,9kWh

Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.

1st. Hobbyboxik(8xGWS,hlina)

2nd. 8xA11xMTF(2x250W)

Old Post 16-01-2006 v 15:58 PM
dab je offline   Profil uživatele dab   Find more posts by dab   Foto galerie člena dab   Click here to Send dab a Private Message   Add dab to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Registrován: Aug 2004
Příspěvků: 509  

Bravo Pan Zahradnik :) Příspěvek č. 174

Jahudka GRATULUJEM naozaj SKVELýýý Thread.
super sa to cita
moj tip len tak pre zabavu .... 1200Kwh

Old Post 17-01-2006 v 08:08 AM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wavra
Stálý Člen

Karma uživatele Wavra - 0% Pěstitelská

Registrován: Nov 2004
Příspěvků: 74  

Příspěvek č. 175

975 kwh ale asi je to moc malo (nikomu nic nepreju )

Naposledy upravil Wavra 18-01-2006 v 16:49 PM

Old Post 17-01-2006 v 12:37 PM
Wavra je offline   Profil uživatele Wavra   Find more posts by Wavra   Foto galerie člena Wavra   Click here to Send Wavra a Private Message   Add Wavra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Registrován: Jan 2004
Příspěvků: 473  

Příspěvek č. 176

...760 Kwh...bych si tipnul...

Old Post 17-01-2006 v 17:19 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:32 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.3510910 seconds with 30 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív