Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Novej druh sušení , až 20% thc v +
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2004
Příspěvků: 2488  

Příspěvek č. 33

Decarboxylation: Heat and storage cause the cannabinoidic acids to lose carbon dioxide and convert to the neutral cannabinoids (e.g. THCA transforms to THC).

http://www.unodc.org/unodc/bulletin..._3_page005.html

Marijuana produces THCA, an acid with the carboxylic group (COOH) attached. In its acid form, THC is not very active. It is only when the carboxyl group is removed that THC becomes psychoactive. When marijuana is smoked, the THC behind the hot spot is vaporized as the hot air from the burn is drawn through the joint or pipe bowl to the unburned material. The liquid THC and other cannabinoids have a boiling point of between 180-200° C (355-392° F). Before they turn gaseous, at around 106° C (220° F), the carboxyl group is released from the molecule as carbon dioxide and water vapor.

http://cannabisculture.com/articles/2794.html

Many homegrowers have written to us that the dry-ice cure increases the potency of marijuana considerably, and we would be remiss not to mention it.

Dry ice is frozen carbon dioxide. When it melts (sublimates), it turns from a solid directly into a gas. This gas absorbs some moisture from the frozen marijuana and partially dries it.

There are many variations of the dry-ice method. Fresh or partially dried material is usually used, although some enthusiasts claim that the cure also works with dried material. The marijuana is placed in a coffee can or similar container with a lid, along with at least an equal volume of dry ice. Puncture the lid so that the gas can escape as it evaporates. Place the can in a freezer to prolong the evaporation process. When the dry ice is gone, the grass is dried, but still moist.

Some growers claim that simply freezing the grass increases potency. They often freeze fan leaves or other less-potent material for a couple of months before smoking it. This is said to work only with fresh (wet or dried) grass.

http://weedseedshop.com/cannabis_growguide/c21.php

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost


Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 15-02-2006 v 13:02 PM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganjik
Stálý Člen

Karma uživatele ganjik - 60% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 52  

Příspěvek č. 34

Tak teď bychom mohli smazat všechny naše příspěvky a nechat tu ten od Sinuheta, no ne? díky pane!

Ganjik

Old Post 16-02-2006 v 00:26 AM
ganjik je offline   Profil uživatele ganjik   Find more posts by ganjik   Foto galerie člena ganjik   Click here to Send ganjik a Private Message   Add ganjik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2000  

Příspěvek č. 35

Prelozene info od sinuheta z translatoru 2005...


Dekarboxylace: Teplo a skladovací příčina cannabinoidic kyselin ztratit kysličník uhličitý a přede na bezpohlavní cannabinoids (e.g. THCA transformovat THC).

http://www.unodc.org/unodc/bulletin..._3_page005.html

Marihuana produkuje THCA, kyselý s karboxylovou skupinou (COOH) připojila. V jeho kyselé formě, THC není moc aktivním. To je jen kdy karboxylová skupina je odstraní že THC stává se působící na psychiku. Kdy marihuana je uzená, THC za horkým místem je vypařoval se jak horký vzduch z hoření je tažený skrz spojenou nebo stoupací mísu k nespálenému materiálu. Kapalný THC a další cannabinoids má bod varu mezi 180 - 200° C (355 - 392° F). Předtím, než oni točí plynný, asi okolo 106° C (220° F), karbozylové skupiny je uvolnil z molekulový jak kysličník uhličitá a vodní pára.

http://cannabisculture.com/articles/2794.html

Mnoho doma vypěstovaný napsaný pro nás , že suchý led vyléčí zvyšuje moc marihuany značně, a my bychom byli nedbalí nezmiňovat se to.

Suchý led je zamrzlý kysličník uhličitý. Kdy to taje (povznese), to otáčí z pevné látky přímo do benzinu. Tento plyn absorbuje nějakou vlhkost ze zmrazené marihuany a částečně vyschne to.

Je tam mnoho střídání ze suchého ledu metoda. Čerstvý nebo částečně sušený materiál je obvykle užívaný, ačkoli nějaký nadšenci tvrdí , že vyléčit také pracuje se sušeným materiálem. Marihuanový je umístěný v kafe mohl nebo podobnou nádobu s víkem, podél s nejméně rovná hlasitost suchého ledu. Píchnout se víko tak , že kanystr na benzin uniknout jak to vypařuje se. Umístit plechovku v mrazákovi prodloužit odpařování proces. Když suchý led je šel, trávník je sušený, přece však vlhký.

Nějací pěstitelé tvrdí že jednoduše mrazení trávník zvyšuje sílu. Oni často zmrazí fanouška odchází nebo další méně- silného materiálu po několik měsíců před kouřící to. Tato prý práce jen s čerstvou (mokrou nebo sušenou) trávou.

http://weedseedshop.com/hašiš_growguide/c21.php





-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Naposledy upravil Jahudka! 16-02-2006 v 21:32 PM

Old Post 16-02-2006 v 21:25 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
helpmeee
Nový Člen

Karma uživatele helpmeee - 0% Pěstitelská

Registrován: Feb 2006
Příspěvků: 7  

Příspěvek č. 36

znie to síce pekne, ale tak ak je to pravda s tými 20% THC, tak isto to vieš dokázať ako to odmeráš, takže budem rád ak sa vyjadríš v mojej téme "ako zmerať THC..."

Old Post 18-03-2006 v 15:54 PM
helpmeee je offline   Profil uživatele helpmeee   Find more posts by helpmeee   Foto galerie člena helpmeee   Click here to Send helpmeee a Private Message   Add helpmeee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wolker
Stálý Člen

Karma uživatele Wolker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Wolker - 84% Pěstitelská

Registrován: Dec 2005
Příspěvků: 170  

Příspěvek č. 37

A ja pořád, na co by se dal použit suchej led, kterej porad lezi ve specialnim boxu v práci. Jsou ho tam cele bloky...
Diky za tip :-) W.

Old Post 11-08-2006 v 14:56 PM
Wolker je offline   Profil uživatele Wolker   Find more posts by Wolker   Foto galerie člena Wolker   Click here to Send Wolker a Private Message   Add Wolker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kuči
Stálý Člen

Karma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% Pěstitelská

Registrován: Jun 2006
Příspěvků: 268  

Příspěvek č. 38

zdarec, při pročítání tohodle tématu mně napadl další experiment.
Upozorňuju že se to právě utvořilo v mé choré mysli
kdyz pridavas cukry pomici napr. green sensation. pomaha to palicim ze? ---> zalévat sladkou vodou by asi nebylo nejvhodnejsi ale mne napadlo: co tagle hned po utrzeni namocit palice na par hodin do sladky vody? myslite ze to bude mit nejakej vliv? newim jaq to bude fungovat ale letos to zkusim s pulkou jedny kytky a porovnam potom dám vědět jaq sem doapdl tag zdarec!

K míru nevede žádná cesta, mír je cesta.

Old Post 13-08-2006 v 11:41 AM
Kuči je offline   Profil uživatele Kuči   Find more posts by Kuči   Foto galerie člena Kuči   Click here to Send Kuči a Private Message   Add Kuči to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
metalsodik
Macro Photography

Karma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% Pěstitelská

Registrován: Sep 2005
Příspěvků: 690  

Příspěvek č. 39

Mám dnea nějaké odrůdy zmražené při -18c , a mohu potvrdit ,že pokud nejsou účinky lepší,tak nejméně stejně dobré jak před rokem,

Old Post 13-08-2006 v 15:19 PM
metalsodik je offline   Profil uživatele metalsodik   Find more posts by metalsodik   Foto galerie člena metalsodik   Click here to Send metalsodik a Private Message   Add metalsodik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele metalsodik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Registrován: Jun 2007
Příspěvků: 864  

Příspěvek č. 40

Docela zajímavý topik, rád bych se zeptal jestli je zde ještě někdo, kdo má s podobnýma technikama nějaké zkušenosti.

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 20-10-2008 v 00:39 AM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Arthurs
Nový Člen

Karma uživatele Arthurs - 54% Pěstitelská

Registrován: Apr 2007
Příspěvků: 9  

Příspěvek č. 41

mně se to zdá jako zajímavý způsob , myslím že sušení palic pomocí mrazu je možné , jen si vzpomeňte na sušení prádla v zimně , pomocí vymrznutí prádla a je suché ...

Old Post 17-11-2008 v 21:34 PM
Arthurs je offline   Profil uživatele Arthurs   Find more posts by Arthurs   Foto galerie člena Arthurs   Click here to Send Arthurs a Private Message   Add Arthurs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tudy
Nový Člen

Karma uživatele tudy - 50% Pěstitelská

Registrován: Sep 2008
Příspěvků: 6  

Příspěvek č. 42

myslim že než to někdo tady dobře udělá tak skurvý pulku urody a bude čumět jako kráva myslim že je to zajímavý ale bez sušení v mrazu to taky maká

Old Post 02-12-2008 v 01:26 AM
tudy je offline   Profil uživatele tudy   Find more posts by tudy   Foto galerie člena tudy   Click here to Send tudy a Private Message   Add tudy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:13 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.3084150 seconds with 28 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív