Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, jahudko vrele to doporucuju to poradne vosmikat, a zlikvidovat vsechny zbytecny listy (ty, nad kterejma vyrusta vetvicka s dalsima listkama), tim se ti to prosviti vic dolu a budesh mit vetsi vynos.
Kvuli prehlednosti co se tyce fotek jsem dnesni growreport rozdelil na 2 casti a to nejlepsi si schoval nakonec..Vsechny fotky v tomto prispevku vam doporucuju zvetsit na maximum..Stoji to opravdu za to!!
Fotoz (29.10.2005 ) (43 dni 12/12)
1 Na teto unikatni fotce vidite zlomenou a zcelenou vetvicku (ICE 3).Ted uz neohybam a jednoduse to lamu a vysledek srustu vidite prave na te unikatni fotce.Je to lom starej asi 10 dni od zlomeni.Dokonce je to tak pevny,ze kdyz bych vetvicku chtel znova zlomit tak v tom srostlym lomu nepraskne.Tyhle vlastnosti se da vyuzit pokavad nekdo prerusta pres puvodne predpokladanou vysku.
2 Na tehle fotce vidite co vytvoril korenovej system v miste kapani samozavlazovaciho systemu.Je to hromadka korenu ktera je asi 1,5 cm vysoka.Nahore vidite cast kapicky ktera se chysta zrovna ukapnout.
3 A to absolutne nejlepsi schovavam na konec.Zde vidite makro palice Blueberry.Je cela obsypana pryskyrici az misty vytvari kapicky.Je to tak masita a lepiva palice,ze se chystam stekajici pryskyrici chytat rovnou do sklenicky.V kazdym pripade na to koukam,co Blueberry kterou jsem dostal k seeds od Nirvany zadarmo co me predvadi..A pritom s ni byly jenom problemy a ze ctyrech kusu zbyla v podstate jenom 1 jedina a to tahle..Jeste ze jsem z ni zachoval rizek na matku..A to jsem doted myslel ze nebude stat za nic..
4 Dalsi makro božské a mnou obdivované Blueberry.K tomu neni treba dodavat nic.......
5 Zase sněhurka.....
6 Sněhurka....A ted se ptam - nemelo takhle vypadat nahodou to ICE?
-Spotreba elektriky od zacatku do 29.10 2005 --- 499,7Kwh...
Cau Jahudko!, mas to fakt moc moc pekny!! Sem zvedavej jaky bude high a kolik toho nakonec bude. Mimochodem mas pekne udelanou dokumentaci... Urcite K+
Support r-man.Je to fakt dost vytáhlý a hlavně hrozně zarostlý.Asi jako Robinson Crusoe po pěti letech na ostrově .Těch 400w není žádnej zázrak a tohle v žádném případě neprosvítí...
Cawec palec jahodo
Mno tezkou bush z toho mas . .taky bych to prostipal - zespoda uplne vsechno - prestu hmotu tam nevyroste nic - maximalne male bonbonky (To 400 kilo zase takovej zazrak neni to ma pravdu apofiss) a myslim ze by bylo zbytecne kuli nim ubirat silu vrcholovkam
Tak se drz - vypada to prehnane cauec
".Je to tak masita a lepiva palice,ze se chystam stekajici pryskyrici chytat rovnou do sklenicky"- vem na to rovnou rendlik >mas to fakt bozsky osypany lze jen konstatovat ze jahudkova boruvka se hrube trpyti
Tak je tu druhej problem.Tyka se to tecek na listech ktery ma jenom 1 kytka a to ICE 3..Koukal jsem na nemoci rostlin na netu a vypada to jako nedostatek vapniku coz se mi zda dost divny vzhledem k tomu,ze kytky dostavaj o 20 procent hnojiva (AH) vic nez je doporucena davka vyrobce..Ja usuzuju ze je to prehnojeny.Kazdopadne bych byl docela rad aby nekdo helpnul co by to mohlo bejt..Ty tecky jsou jenom na jediny kytce a to je nema na vsech listech,ale spis jen na vrcholkach..Od lampy by to spaleny bejt nemelo protoze jsou i listy ktery jsou k lampe bliz a ty tecky nemaj.Tyhle tecky tam mam asi uz tejden a vypada to o neco hur nez to bylo pred tejdnem..Paraziti to asi taky nebudou protoze by to nebylo jen na 1 kytce...Dik za help...
Fotoz
1 Detail listu zespoda
2 List shora
3 Detail listu shora
4 List zespoda
hele jahudko ja jsem nikdy nic takovyho jeste nevidel ale s tema parazitama bych jen opravil ja jsem mel na balkone 2 kytky a jedna bila plna takovejch bilejch musek a na tu druhou vedle ni se nikdy nedostaly ale me to delalo spis takovy bily tecky a listy pak zezloutly a kdyz ses podivalze spoda listu tak tam byli takovy maly broucci u tebe to vypada jinak ale klidne by to mohl bejt nakej parrazit nebo plisen nemas tam moc vlhko?
deth. - Vlhkost je okolo 40-45 procent..Vic to proste bez odvlhcovacky nemam sanci srazit.Ja taky myslel na parazity,ale koukal jsem na to pod lupou a zadnyho nevidel..Snad bych brouky pod lupou zaregistroval.Nebo jsou tak maly ze bych na ne potreboval mikroskop?
čus Jah-udko ,
zajímal by mě názor na ty samozavlažovací kolíky, když už je máš déle.Nějaký problém?Nezavlažuje to moc?Ta kopička kořenů je hustá, nevadí to rostlině?Uvažuju o tom pro matkárnu...
Apofiss - Muj nazor na ty samozavlazovaci koliky je ten,ze je to naprosto super vec.Chce to ale dodrzet presne navod vyrobce.I kdyz se to nezda a puda je na povrchu jakoby sucha,tak to zavlazuje paradne.Kazda kytka ted v kvetu vychlasta denne asi okolo 1L vody.Ty koliky co mam ja,jsou na tlakovou vodu a musis mit nadrz s vodou o 50cm vejs nez mas kvetinace.Maj prave tu vyhodu,ze si u nich muzes nastavit jakou vlhkost potrebujes aby ti udrzovaly.To u druhyho typu tehle koliku nejde (jsou to ty samonasavaci).Ty samonasavaci sajou z nadrze kterou musis mit niz nez vlastni kvetinace a nekdo tady je taky ma a prej spokojenost.Ja jsem sel do tehle tlakovejch,protoze se pres ne da pouzivat i hnojivo a navic me pripadalo slozitejsi mit nadrz pod urovni kvetinacu nez mit jednoduse nadrz nahore na skrini.Zpocatku jak jsem je zacal pouzivat,jsem si rikal ze to prelejva,ale to jsem se splet.Bylo to tim,ze jsem byl netrpelivej a nedodrzel navod.Ted uz jsem minimalne mesic a pul jen doplnoval nadrz s vodou a facha to proste samo.Nepozoruju,ze by to kytkam nejak vadilo.Naopak kytky co zalejvam rucne tak se mi zda,ze se jim dari hur..Do ty matkarny je chci dat taky.Tam je to naprosta super vec.Na ty halde tech korenu prave vidis jak si kytky samy vytvari korenovej system tak jak potrebujou a to se mi libi..Po sklizni chci provest rez pres pudni bal az ho vytahnu s kvetinace a hodim sem fotky tech korenu jestli bude neco videt jak to vypada.Kazdopadne ty samozavlazovaky opravdu doporucuju.Kdyz je koupis,je to podle me dobra volba.Chce to mit jako privod nejakou nepruhlednou hadici aby se ti ta tenka hadicka z ktery to kape nezasirala a nemusels to cistit.Ja jsem za celou dobu nemel absolutne zadnej problem ze by se neco zaneslo nebo ze by to nekapalo.Akorat uz ted vim,ze kytky pijou celkem dost vody denne a ze budu muset pro priste zvetsit nadrz s vodou alespon na 30 Litru..Taky je dobry ze mas perfektni prehled o davkovani hnojiv a hlavne se hnoji nonstop a ne narazove jak to dela vetsina lidi.Kytky si samy nasavaj hnojiva jak potrebujou a kdyz je pruser tak misto vody s hnojivama dam jednoduse destilku.A o vyhode ze muzes kdykoliv v pripade potreby na par dni odjet snad ani neni treba mluvit..Dalsi vyhoda je taky to,ze nepotrebujes zadny casovy hodiny pro zavlazovani,zadnou elektriku a ani cerpadla.Vsechno obstaravaj fyzikalni zakony a tak se mi to libi..Kytky si hezky vezmou to co si samy zadaj..Snad ti to v rozhodovani jestli koupit nebo nekoupit alespon trochu pomohlo..
-Nazor na tyhle koliky zajimal vic lidi. Jsem rad ze jsem si je koupil a muzu je teda s odstupem casu jen doporucit.
deth. - nemoc pokracuje a vypada to zase hur..Snizil jsem prisun hnojiv na hodnotu doporucenou vyrobcem a pokavad to nepomuze tak zejtra kupuju destilku a holky dostanou jenom vodu..Koneckoncu si myslim,ze by jim uz ted jenom voda prilis vadit nemela..Kazdopadne ty fleky jsou jen na jedny kytce a nijak se to nesiri..Co to je opravdu nevim.