Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zas tak velká blbost to nebyla, skoro bych rekl ze to byl dobrej napad :-°)
Kytky budou mit pravidelnou fotoperiodu, ustalenej zdroj svetla, ...
Jednou jsem to taky tak udelal a vynos kytek co byly pod 150W byl skoro o 20% vetsi nez tech za oknem
He, tak aktualizace .Pro ty co si myslí že jsem se zbláznil: možná, ale magořina je jen vyplnění kamrlíku před dalším growem, jelikož nevydržím nic nepěstit.Taky se to hodí na dopotřebování hnojiv typu OBM,Wuxal...
Jinak nonejmci voní jakxviň a jsou velmi vitální.Hrozně mě baví štelování paliček ke světlu atd.He, vypadá to jako levitující ostrůvek zeleně
servus apofiss,
mas to husty, ale jak rikas, chtelo by to novej kamrlik+watty, imho cooltube na 150W to je dost drsny... ja mel s noname pod lampou jenom problemy. ke me do skrine uz nesmej ani nakouknout...
Zdar,taky sem jel jednu kytí od listopadu snad?Měla asi 1,5metru a rostla mi za oknem.Jenže měla takovej "dachau" look,a tak sem se rozhodnul,že jí prdnu pod 100W HPS.Paličky začaly bobtnat a nakonec z toho bylo něco kolem 20 gé.Bylo to něco mezi skunkem a ganjou.Tohle byl můj první indoor asi před dvěma lety?CCA nějak tak .
Jo a hnojky klasika...růst Krystalon start,květ močka OBM .
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
250W son-T Plus pia in CT
odtah z CT 2x Sunon 182m3/h na 12V
přítah do roomu malej ruskej fan na 220V
cirkulace třístupňový otočný pokojový venťák 30cm
2x květníky 8l
wuxal+OBM+PK13/14 od Atami+bialgeen+ripen
drátky
nazdar nazdar...
myslím,že to magoriny nebola,pekne sa to rozrástlo aj pod tou 150-tkou:-))
ináč toto premiestnenie outdoru doporučujem,lebo žiadané počasie vo fáze kvetu je niekedy naozaj nedostačujúce.dokonca som poškodil vela koreňov pri vykopaní,ale oplatilo sa,rastlinka sa spametala dosť rýchlo a produkovala krásne paličky.
chcem to udelat taky..ale az vic pozdeji..jen na konecne dosviceni to hodim pod 400w....pekne..!..
mohkl by jsi udelat nejakou fotku s bleskem?..abych videl jak ses natom s barvou blizen..diky