Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ted smradlavy jed vypousti pri obrane z huby a nekteri ho umi striknout i do uctyhodne vzdalenosti.No je to strevlik(vrascity) slovensky asi bystruska :-)
že se tak drze zeptám, dal by mi někdo tip na editor fotek, co se týče velikosti při zachování rozlišení? fotím na rozlišení 3072x2304, což groweru nevyhovuje, tak sem postnu alespoň pár makro-fotek. :P
...jinak ta s tema oveckama je takova zlata, protoze jsem si nastavil, ze bila je tmave modra :-)...umi to vase fotacky(plne manualni nastaveni White Balance)?
BTW. chtěl bych apelovat na lidí, kt. se snaží o jakýkoliv výtvor a následně se s ním chtějí podělit s ostatními. nebylo by pro VŠECHNY lepší nejdříve si něco o fotkách a digi fotoaparátech přečíst a až uznají, že se jím snímek povedl, dát ho sem.
Naprosto s tebou souhlasím, určitě bych(om) se mnohem radši díval(i) jen na povedené fotky a ne na každý cvak... Ale zase na druhou stranu, lidi kteří fotí opravdu jen pro radost a chtějí se o fotky podělit s ostatními, tak asi nebudou jen kvůli jednomu threadu na groweru studovat nějáké fotografické příručky...to už je pro ty, kteří se tím chtějí zabývat focením hlouběji(ti pak také můžou svá fota prezentovat na strnáknách typu fotoaparat.cz apod.).
btw. Taky jsem začínal s dvoumegapixelovým fotoaparátem a je pravda, že i na něm se dá pořídit kvalitní foto...