Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zacnu tim,ze pro mne bylo dilema kam zaradit onen pocinajici fotoserial rustu mich kyti..zda do indoor bo do outdoor..neb to zde na mne pusobi tak,ze za indoor se bere to,co je doma,ve skrini,pod lampou....ja to mam doma..tudiz indoor,ale bez lamp u okenka.. pod velkou zlutou kouli,coz je zde oznacovano za outdoor ;-) ....mno...podle selskeho rozumu..mam to doma...zaradim do indoor...pokud je to chyba,presunte tematko tam,kde to bude ok ...dekuji za schovivavost...;-)
3) treti ze sesti...tahle a a sesta ze sesti byli prvni mesic zivota na parapetu,poddavajic se chladnemu nocnimu pocasi...a vzrustem je to na nich znat...
Ja jedu i pred oknem i za. Prenasim kyti a po zkusenostech dodrzuji pritom stejny smer kytek ke slunci. Abych je stresoval co nejmene, nemusely otacet listy furt jinak, zaroven s prenasenim rovnovahy. Muj balkon ma neznatelny sklon kvuli odtoku vody. Na kvetoucich kytkach plnych palic, ktere jsem behem rustu neustele pootacel byla pozdeji znat nerovnovaha. Ty ktere pozdeji zustavali stejnym smerem jsou perfektne vybalancovane. Poznam to taky, jak opatrne nebo odvazane :-) snima muzu litat z balkonu do komurky, kdyz zastinuju posledni dva tydny pred sklizni na 14h tmy. Taky doporucuji opatrne s vodou a hnojenim, pokud nemate dostatek svetla. Kytka neni tak hladova.
2omniaaliterest: jestli muzes, dosvit pres zatazene dny lampou a foukej obycejnym vetrakem at zabranis plisnim z prebytecne dlouhodobe vlhkosti vzduchu