Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zkusil bych s ní rozvést rozpravu na téma zákazu... dyť je to tvoje osobní svoboda, nemůže ti nic zakazovat a vydírat s tím že tě nechá
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
To už jsem marně zkusil.Nedavno po tom mi volala a slyšela,že je u mě Filip s Mussolinim a řikaj něco o tom,jestli mě to přičmoudlo jako je.A to pak byl joves!!!
Raketopes - To mas clovce blby.Ale je blby ze s tim neudelas vubec nic.Bud si zvykne,nebo te necha bejt a nebo budes hulit potaji.Asi bych hulil v klidu potaji a hotovo.Dokazat ti to nemuze pokavad te nevymakne.
Sice to je blby,ale dost pochybuju ze by si nekdo ve vztahu jakymkoliv mohl delat naprosto co chce a mel uplnou svobodu.Dokonce i my mame na partnerky jakysi pozadavky a aby nam treba zahejbala nechce nikdo.Nebo si treba predstavte kdyz by vam partnerka oznamila ze jde do hola.Teda ne ze by se s tim nedalo zit ale asi by jste si to treba nepraly a ona by to udelala stejne a to by vas nejspis pekne nasralo.Treba je ji to huleni tak proti srsti ze kdyz neprestanes opravdu se na tebe vykasle.Proste ja bych se ji to snazil vysvetlit a kdyz by to neslo tak proste hulim potaji a hotovo.
Jinak bych svoji babu rozhodne neucil hulit a nenutil ji do toho pokavad by sama nechtela.Kdyz by byla hulicka to by bylo neco jinyho.Je to to samy jako ucit svoji holku chlastat pokavad nepije.Nebo ji treba ucit kourit cigara.To by vam za 10 let asi pekne podekovala..No nic no..Zalezi na plno okolnostech..
to Raketopes: víš co bych udělal? ubalil bych si brko ze dvou paperů, pozval ji na rande, šel s ní do parku a před jejím ksichtem bych to odpálil...pokud není schopná tolerovat tohle tak nemá cenu s ní pokračovat...nebo pokud jí máš fakt moc rád tak se vyser na hulení...prostě a jednodušše budeš si muset vybrat....nebo ji vem tyčí po hlavě tvoje oblíbený řešení že?
Chlapi dikes za radu,asi budu hulit potají a ona nic nezjistí.Zahulim si v Pardubkách a klid.Ona nemá páru,co dělám po škole,než sednu na vlak.Hlavně,aby tohle nenašla na netu
Raketopes: tak ta by šla Víš pokud se nechováš před ní jak pako když se zhulenej tak ať si ...no víš co Řekl bych spíš že jí vadí to jak se chováš když se zahulíš
Raketopse na schovavani se vykasli, to je prece blbost. Minish ji pak zacit lhat i v dalsich vecech, ktery nema rada a ty jo? Bud to bude tolerovat a ty budesh hulit "v prijatelnejch mezich" a nebo to stejne driv nebo pozdeji skonci. Osobni svoboda konci vzdycky tam, kde zacina svoboda druhyho. V tomhle se musite shodnout a najit kompromis.
wokap nebud blbý neuč ji hulit
Moje taky nehuli ze zacatku me to moc sralo dat si ze starou jointa v posteli to je muj sen.Jsem s ní 6let a poslední roky zjistuju jak je to kurva dobre ze nehulí. ma to mnoho vyhod.