Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem se po letech opět zapojil do pěstování a to hned ve větším stylu. Starám se o dva boxy se šestikily, osazenstvo Durga Mata a Mendocino Madness, každá po devíti kusech v jednom boxu, jedou v kokosu. Pěstební styl prasácká džungle. Liju tomu Bcuzz A+B a PK13/14.
V tomto setu je to první kolo, uvidíme co a jak se vychytá. Zatím mi trochu starosti dělá teplota, beru vzduch z pokoje, takže když jsou venku dusná vedra, nenadělám s tím nic. PH měřím jen zálivku; co teče ven a EC mě moc nezajímá, všecko podle oka.
Durga Mata mě docela zklamává, za to Mendočíno se zatím jeví parádní genetikou. V boxu MM je sice jeden ultra-chcípák, ale i ten to snad dojede. První fotky jsou ze 32. dne květu (dneska). Celkové panoráma kazí jen jedno decentně přehnojené MM, ale to se spraví, tak si toho nevšímejte. Úkol pro následující dny: přivázat kytky v tyčce, už se samy neudrží.
S threadem nějak velké plány nemám, pište jak chcete Na fotkách jsou první dvě Durga Mata a zbývající dvě Mendocino Madness
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash