Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No tak já zatím řídím jenom kolo, ale vůbec si na to nestěžuju. Vytáhnu kolo vyjedu do lesíka pořádně se zhulím. Potom už jenom řádím, nejlepší je to na úzkých chodníkách s ostrýma zatáčkama vco největší rychlosti. Vždycky se ve mě probudí taková touha po rychlosti, že si najdu nějaký kopec a šlapu co to dá, nejvíc se mě podařilo ze sebe dostat 61km/h ale chtěl bych víc. Jinak zpukaný nakole sem se ještě nevybořil, přesně jak tady píšou řidiči, jsem s tím kolem absolutně srostlí jedno tělo, rychlé reakce, předvídání. Jinak v létě si pudu dělat papíry na auto, taky si to určitě zkusím i za volantem, ale až poberu nějaké ty zkušenosti.
Původní příspěvek od Sinuhet Vy fakt verite tomu, ze kdyz jste zhuleni dokazete dobre posoudit svuj vlastni vykon? Tak to asi hulime kazdy neco jineho.
Ja potvrdzujem že pri futbálku mám o moc rýchlejšie reflexy proste keď to tam neplieska je to moc pomalé a keď som v bránke tú loptičku vidím fakt úplne spomalene a riadne si ju vychutnám, jo a neviem čo hulíš ty ale asi by si mal s rým skončiť
Původní příspěvek od gona
Ja potvrdzujem že pri futbálku mám o moc rýchlejšie reflexy proste keď to tam neplieska je to moc pomalé a keď som v bránke tú loptičku vidím fakt úplne spomalene a riadne si ju vychutnám, jo a neviem čo hulíš ty ale asi by si mal s rým skončiť
tak já mám v této otázce jasno. Neměla jsem.
Až jsem se jednoho dne rozstřelila o betonovej sloup a vůbec nevím jak. Prostě kouknu na muziku - přehodit.... a tma. jenom si pamatuju zvuky. Nebyla jsem připoutaná a dobře mě tak!!!
Auto na sračky a já taky..... už je to pomalu 3 měsíce, co se to stalo a ještě jsem neřídila a myslím, že už ani nebudu.
Můžu si za to jenom sama.
No to bych se asi pridal taky..Doufam ze me takovej magor nikde nesejme..Vubec huleni a rizeni je kapitola sama o sobe a nema cenu to porad dokola rozebirat..
heh tak nakole jezdim hrozne pomalu kdyz sem vypukany protoze si utviam vsechnoí kolem..ale taky si dam ibcas nejaky ten sjezdík..maximaláne sem valil na biku 78km/h .-)heh no na motorce sem si to zhuleny taky docela daval ale pak (za strizliva) sme na motorce prezil vlastni smrt-v 70ti čelne z autem..no jo takze tedka uz jezdim opatrne a na auto bude ridicak az na jaro...
No u mě je to divný...já zhulenej řídim jednou za uherskej rok, docela mě to ale baví...nejhoší je sestra, která mě deptá tim že když su zhulenej tak řídím líp
Jahudka:
Byla jsem vyhulená jak dobytek. Jestli za to může čistě to hulení - to ti neřeknu. Každopádně si myslím, že to mělo vliv. Ale taky moje nepozronst, pohled za silnice na něco jinýho....a zhulenýmu ti ten čas celkově utíká pomaleji...tak prásk!
Vůbec jsem nepostřehla, že se řítím na ten sloup. Zádnej pokus strhnout volant - nic. Prostě přímo do něj bez brzd....jsem asi zasekla na tom rádiu...hm - určitě. Hráli mi systemci
Ondřej: ale to jako jo! Je to možný, že řídíš líp. Já pak jezdim mnohem opatrněji a i do garáže zacouvám s geometrickou přesností (vjezd do garáže je too complicated)!
Aneb když zacouvám fakt luxusně, tak wim, že jsem hodně!
Za život jsem měl několik karambolů, vždycky za střízliva!
já jezdim zhulenej na mašině (mimo auto, to jen občas) letos sem najezdil na máše zhulenej cca 3000km, nechci nikoho poučovat, ale doporučuju jezdit zhulenej, jen těm co maj už za volantem nějakou praxi a jsou dobrý řidiči, žádný machrování, lehkou ruku (nohu) na plynu a hlavně dávat pozor
pak se to dá maximálně vychutnat, postupem času, ale zjišťuju že na mašině jezdim za střízliva dost rychle, ale zhulenej to chce pianko, jen se občas neudržim :-)
hlavní je se soustředit na jízdu a na to co se děje na silnici, né myslet na pičoviny, to se prostě musíte naučit, jestli se zhulíte a pak myslíte na kraviny, tak to dopadne jako s tim sloupem :-(
mám i pár kámošů co maj řidičák „tejden“ a jezděj i nezhulený, že se bojim, se zhulenýma s nima do auta nesednu, jestli se chtěj zabít - jejich poroblem
hodne zalezi na stavu...a na nalade,treba kdyz chci jezdit jak zavodnik,tak je zhulenost v aute perfektni,pac vas ta silnic vtahne a perfektne se dokazete soustredit(i na okoli jako chodniky atd.),staci auto drzet pevne v ruce..Ale pomala jizda me stve,pac to litam myslenkama nekde v p*ci.Ale mnohem horsi je jet v aute rano po opici...peace!