Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
super typ Rappo, ale musím všechny upozornit. Podle toho co vidím na obrázku a studoval jsem to i v letáku, tak hodiny nejsou vybaveny dírkou pro zemnící kolík. Pouze pro zapojení vydličky. Nevím však jestli je tomu také tak ve skutečnosti nebo je to pouze nedokonalost reklamního letáku.
Peace
Původní příspěvek od expert super typ Rappo, ale musím všechny upozornit. Podle toho co vidím na obrázku a studoval jsem to i v letáku, tak hodiny nejsou vybaveny dírkou pro zemnící kolík. Pouze pro zapojení vydličky. Nevím však jestli je tomu také tak ve skutečnosti nebo je to pouze nedokonalost reklamního letáku.
Peace
Je to tak, jedná se o zásuvku v tzv. SRN provedení, tedy německém. Dá se to použít jen pro nejištěné spotřebiče (bez zemnícího kolíku), nebo pro spotřebiče z Německa, které mají odpovídající koncovku (zemnění je provedeno těmi dvěma pružnými kontakty).
Pozor na to,protoze ty hodiny pokavad maj opravdu SRN zasuvku a nemaj diru na zemnici kolik tak je vubec nezapojite do nasi CZ zasuvky,Jde to jen pres redukci kterou prodava napriklad conrad.
Tady http://grower.cz/forum/showthread.p...2492#post342492 jsem provadel upravu nemecky zasuvky na ceskou a jde to,ale taky to jit nemusi.reseni je jedine redukce z conrada.Ta redukce neni jinak nikde bezne dostupna.
podobná akce jako v hornbachu,tezko rict jak casove omezena..ventilatory za super ceny.... nejdrive jeden stolni a pak stojaci,ale na krame jich maji asi 7druhu od 299,- po 1000,- ale ten nejvetsi byl tak an ofuk pokoje
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.