Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vnitrni rozmer SxVxH - 95x63x40
Svetlo veg.\kvet - 125W modra usporka\ 250 sodik
Ventilace - sonoflex 125mm pres Euro2 do filtru 160m3 Industrial Edition
CoolTube 125mm - sonoflex 125mm a Euro2 privod i odvod mimo pestirnu
Prostor je hermeticky uzavren, vsechny rohy jsem pred naterem projel akrylatovym tmelem v pistoli. Nater jsem provedl ve dvou vrstvach syntetickym matnym lakem Balakom. Celni strana je olepena gumovym tesnenim a zavirani je reseno dvema klipy, ktere pevne zatahnou dvere k tesneni.
dik za K,
tak to jsem rad, ze to nekdo odzkousel. breeder83 me vydesil, ale v galerii toho moc nema, tak kdo ví jak to cely bylo.
,
citace:
Původní příspěvek od Rudra kontranazor: ja som mal tiez z nirvany bigbuda a myslim ze vsetko dopadlo podla ocakavania, krasne typicke skunk makro mikrofony. vela zdaru k+
No to mas pravdu ze mám málo photo lebo som ešte len nový člen, ale teraz mam tež BB a dokončene budú tak za 40 dní (odhad) a potom možme porovnať genetiku výnosu a uvidíme. no tak potom photky sem nezabudni hodiť, ze jak tie tvoje holátka vyzerajú dozreté.
peace kamo