Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 
Hnojiva - Klikni zde pro originální téma
hugoo
moc dik ja koupim asi
biovega
bioboost
bioflores
rhizotonic vsechno od biocanny
a na postrik koupi phyt-amyn
co si o tom myslite ?
dik za vase rady
Platenik
jo urcite to bude fungovat
hugoo
ale musim si jeste zjistit kdy co mam pouzivat
Platenik
http://www.mazar.cz/files/biocanna_chart.jpg

tady mas schema - google, 2 vteriny hledani
hugoo
dik
Deiv5
Co to prosimvas znamena rockwool??
bezdechu
citace:
Původní příspěvek od Deiv5
Co to prosimvas znamena rockwool??

http://grower.cz/pestovani/navody/hydroponie/9.html#24 :faq:

Vypadá to takhle http://grower.cz/home/potw.php?...&photoid=459979

a aby jsi se pak nenudil projeď si ještě http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=1 :D
Libovka.com
Cau groweri...jaký mám udelat pomer hnojiva? (hnuj + voda).
Ten hnuj je asi rok starý.
Diky za vsechny rady.
Klamath
Ahoj,
na uvod bych chtel rict, ze me zacinaj trosku iritovat pestitele/groweri, kteri jsou nadmiru spokojeni se svejma hnojkama a nikdy nezkusili jiny. ja uz jich par vyzkousel jak hydro tak hlina.

zacinal sem na bio-bizzu, pak presel na plagron, pak na hydro- hesi a ted sem jel bio-novu. muzu vam rict, ze kdybych si vybiral znova tak bio-nova zatim vede ve vsem. pravda je trosku drazsi, ale na takovej nft super mix zatim co sem vyzkousel nic nema. co vase zkusenosti. Chci tady jenom lidi, co toho vyzkouseli vic, ne ze sem daj neco na styl. bio-novu jedu od zacatku a nevic spokojenej. pokud to pujde, tak to smaznu a dotycna osoba K-. Chci slyset objektivni nazory zkuenejch pestitelu ne zacatecniku. Tak co vy na to? Kdo ma dobry zkusenosti s cimkolli?
Diky Klamath
Tayem de Tox
My začínali na Hesinách a s těma byla spokojenost. Pak sme na doporučení zkusili Bio Novu a u ní už všichni zůstali. Je pro nás levnější a dostupnější v našem zapomenutým kraji a funguje dobře.
Bio Nova k základním hnojkám vyrábí celou řadu doplňků, ale víceméně nejsou potřeba. Zkoušelo se všechno a co vím, tak jedinej doplněk, ke kterýmu se kolegové vrací, je X-Cell. Ani Rooťáka už nikdo nekupuje. Mimochodem nedávno sem našel asi čtyři roky starý, otevřený A i B... a vůbec to nevypadá zkaženě. Naliju to na greendoor.

A jinak pěstitelé, kteří neexperimentují, mne vůbec neiritují. Když to roste, tak co? :wink:
HackIt
tak ja zacal na biobizzu (hlina) pak sem zkusil radu od AH a ted na doporuceni jednoho clena jedu ted Jungle in da box. a nejlepsi me prijde do bubbleru Jungle a nejhorsi me prisla rada AH. ale je to jen moje zkusenost takze to berte z rezervou kazdopadne menit zatim nehodlam
Don MihaiL
cavte

mate niekto zkusenost z tym hnojivom co je na zemiaky ??
take male biele gulky co ruzsipuju pred sadenim :D
je to v mechu a napis to ma NPK nasiel som to u babicky a ona to pouziva na zemiaky tak neviem :D
kola666
kamo to bude asi LIADOK , pouziva sa este v zime pred sadenim aby bola poda urobena dobre celkom :D asi to je to ak ne zjebte ma dakto :) ale inac da sa to v pohode vyuzit viac ti nepoviem .... nechcem sa zjebovat ale daco okolo toho som sa motal , len neviem ci je to toto ... a potom myslim ze som ddaval kavovu lyzicku na 2 l a v pohode , len fakt nerucim takze bacha , pozri radsej dakde na nete ... pis
bruno.kudrna
Zdravím
Já mám od plagronu alga grow,alga bllom a phytamin pak mám alga mic-vitality booster a guano z mořských ptáků je to to hoštický hnolivo taková ta žlutá flaška NPK 3,6,3.
Mám otázku na ten phytamin a guano je lepší to aplikovat jako zálivku nebo jako postřik??
A ještě jeden dotaz ohledně guana.Na flašce píšou používat po celou dobu života rostliny mám to dodržet nebo to nechat jenom na květ??Co se stane když tím pojedu celou dobu??díky
Zdárek
AHM4D
par hnojek a systemu uz jsem vyzousel, zacinal jsem s AH a kupoval vsechny ty root/bloom stimulatory:), pres Biobizzy, Plagrony, Hesiny, Atami-ted zkousim Bcuzz soil jen A+B a PKcko a spokojenost..vylozene spatny hnojivo jsem nemel, akorat Plagrony mi silene stahujou ph coz mi nevyhovuje, ted poprvy nepouzivam uz ani kyseliny a ty Bikazy si to samy srovnaj na 6,3-6,5, do hliny super (a za super cenu :) )..Takze kdybych mel udelat nejaky resume - kazdy chce svy do hliny bych vybiral rozhodne bio hnojky, krom tech Plagronu, do hydra kdy to budu mit delsi dobu namichany nejakou chemku, treba ty Ahcka, Hesiny mi dobre drzely hodnoty..

at si kazdej pestuje jak chce, ale podle me je dobry neseknout se na jednom miste ;)
frek
citace:
Původní příspěvek od bruno.kudrna
Zdravím
Já mám od plagronu alga grow,alga bllom a phytamin pak mám alga mic-vitality booster a guano z mořských ptáků je to to hoštický hnolivo taková ta žlutá flaška NPK 3,6,3.
Mám otázku na ten phytamin a guano je lepší to aplikovat jako zálivku nebo jako postřik??
A ještě jeden dotaz ohledně guana.Na flašce píšou používat po celou dobu života rostliny mám to dodržet nebo to nechat jenom na květ??Co se stane když tím pojedu celou dobu??díky
Zdárek

Čau,
Phytamin se aplikuje POUZE jako postřik na listy (nejlépe ze spodní strany a navečer) a guano...Minulý rok jsem ho sypal celou dobu a pohoda. Akorát se blbě rozpouští ve vodě.
:)
bruno.kudrna
Zdravím
Já mám právě guano tekutý a píšou, že se dá používat i jako postřik tak nevím co je lepší.A jak je to s tím používáním tak jak radí oni celou dobu nebo jenom na květ.dík
Zdárek
frek
citace:
Zdravím
Já mám právě guano tekutý a píšou, že se dá používat i jako postřik tak nevím co je lepší.A jak je to s tím používáním tak jak radí oni celou dobu nebo jenom na květ.dík
Zdárek

Hm...Jestli je to pravý guano, tak bych si s postřikem moc nezahrávl. Přeci jenom je to dost silný. Ale když už to chceš stříkat, tak max. do 3. týdne květu. Pak už je riziko vzniku plísně..:/
bruno.kudrna
Zdarec
Jo je to pravý guano z mořských ptáků takže tan postřik radši vynechám a stříkat budu jenom phytaminem, guano do zálivky.Díky za radu
Zdárek
Don MihaiL
nazdar

mam otazocku :D

chcem kupit neake hnojivo ale neviem sa rozhodnut :D

Hostinsky Hnojivo Slepicince (v normal stave alebo tiez je aj tekute asi 1l balenie - ktore je podla vas lepsie ?????)

alebo

Krisalton - plod a kvet

ktore podlavas bude lepsie ?? :D :D

dakujem za rady
bruno.kudrna
Zdravím
Dneska sem si koupil wuxal super jakože až na květ,ale ať se dívám jak se dívám tak na té pixli není žádný dávkování.Nevíte někdo??díky
Zdárek:sun:
frek
citace:
Původní příspěvek od Don MihaiL
nazdar

mam otazocku :D

chcem kupit neake hnojivo ale neviem sa rozhodnut :D

Hostinsky Hnojivo Slepicince (v normal stave alebo tiez je aj tekute asi 1l balenie - ktore je podla vas lepsie ?????)

alebo

Krisalton - plod a kvet

ktore podlavas bude lepsie ?? :D :D

dakujem za rady

Čau,
1. Asi myslíš Hoštické a né Hostinské :D :D. A za 2. Když už si nemůžeš dovolit něco z G shopu (Plagron, B'cuzZ, Atami...) tak bych určitě šel do toho Hoštickýho (spíš to tekutý). Kristalon je fakt chemka všech chemek. xD
bruno.kudrna
Zdravím
To frek:Určitě to hoštický a tekutý ten kristalon je naprd.
xato
zdravim mate zkusenosti z hnojivem biowulf??
Venek
Čau ahoj, co říkáte na mix: Zelená voda z jezírka, kopřivy, kompost ze sekané trávy, dřevěný popel a trus vlaštovek... to všechno leží na slunci v uzavřené nádobě a přidávám to do vody. Funguje mi to dobře ale na květ budu muset dát chemiu s fosforem.
bruno.kudrna
Zdravím
CHtěl sem se zeptat jestli můžu namíchat canna boost a canna pk 13/14 do jedné zálivky.Díky
Mr.Sordo
citace:
Zdravím
CHtěl sem se zeptat jestli můžu namíchat canna boost a canna pk 13/14 do jedné zálivky.Díky

CANNABOOST je univerzální stimulátor, to znamená, že může být používán v každém pěstícím systému v kombinaci s každým druhem dávkování bez výjimek.
http://www.canna-cz.com/cannaboost
maaara666
zdravím,máte pls někdo zkušenosti s hnojkou dutch pro Explode?nikde nemůžu najít četnost zálivky-jak často to tím můžu lejt?díky za odpověď a pěstu zdar!
Mr.Sordo
.
Mr.Sordo
citace:
Původní příspěvek od maaara666
zdravím,máte pls někdo zkušenosti s hnojkou dutch pro Explode?nikde nemůžu najít četnost zálivky-jak často to tím můžu lejt?díky za odpověď a pěstu zdar!

tabulka
xato
zdareec chtěl sem se zeptat jestli by ste zkusili smichat bio bloom+ topMax+GH Bio Booster BLOOM nebo misto toho GH Bio Booster BLOOM dat Plagron GREEN SENSATION co si o tom myslite ? ??
kammo
poradi niekto zmysluplne davkovanie v zalievke?..jedna sa o Pekavit pk18-21 v navode to priamo neuvadzaju.
http://www.agrona.sk/pekavit-5l-bal...nojivo-pk-18-21
filipec
Zdar growers,
Mam otazku co se tyce hnojeni v hline v samozavlacovacich truhlikach
Rozjizdim po case micro indoor a na kvet budu presazovat z kvetniku do samozavlazovaku..
Resim problem,jak zalejvat hnojkama,na balkone leju prave do techto truhliku hnojky primo do zasobniku a zda se,ze to kytkam vyhovuje,koreny uplne prorostly do zasobniku s vodou
co me zajima je,jestli se to treba ve skrini nebude kazit nebo jestli se hnojivo neusazuje na dne
Napadlo me si namichat hnojivo rekneme na pet litru do jednoho litru a nalejt ho primo do hliny ke kytce,zbytek cisty vody pak nalejt do zasobniku,nevim ale,jestli timhle kytku nespalim
Bavime se dejme tomu o plagronu bloom a PK - doporucene davkovani :)
Predem diky za rady
filipec
zdar, tak už jsem si poradil, na truhlíky seru, půjde to normálně do květníků a pod ně vana, takže budu klasicky zalejvat a nachávat hlínu proschnout..
na dno květníků dám kokos + ho natrhám do substrátu
TashonkaWitko
Takovy problemek - dotaz. Obcas potrebuju aby se kytky zalivaly automaticky, kdyz nejsem treba tyden doma. Nejaky vehement jsem si na to uz udelal. Bere si to vodu z kanystru a kape to ke kytkam. Super. Ale ted ten problem - pouzivam AlgaGrow a PowerRoots od Plagronu. Podle navodu se maji davat do kazde zalivky (mam navic nepredhnojenou hlinu). Na etikete je ale uvedeno, ze namichana smes hnojiv ma trvanlivost max 24 hodin.

Takze ted nejak nevim. Bud budu mit behem automatickyho zalivani v zasobnim kanystru jen cistou vodu nebo tam rozpustim ty hnojiva, ale ty tam pak budou teda rozhodne dyl nez zminenych 24 hodin.

Ma nekdo zkusenost jak moc vazne mam brat tu poznamku o max 24 hodinach? Je to fakt tak kriticky, nebo je to nejaka finta od vyrobce - treba jen pojistka aby lidi nenadavali ze to smrdi atd ...
TashonkaWitko
Tak si odpovim tak trosku sam .. mozna to bude nekomu k uzitku. Psal jsem dotaz primo do Plagronu a odpoved znela ..

Algagrow and Power Roots can spoil after 24 hours in solution, which can damage your crop. We never advice to use any solution for more then a week, cause microbes can form in the solution. With our mineral fertilisers like TERRA Grow, you can use your solution for 1 week.

Takze ve zkratce .... dyl jak 24 hodin ne, nebo to muze kytkam ublizit. Maximalne tak mineralni hnojiva a do 1 tydne .. muj problem to sice moc neresi, ale jsem aspon chytrejsi :-)
Pekky
Čauwes chtěl sem se zeptat. A poprosit o odpověď. Metrop CalGreen někde sem se tu dočet ale už nevím kde a jestli je to pravda.. že se dá použít jako postřik v době květu?? zajímalo by mě jestli je to pravda a nějaké zkušenosti? prý sou to vitamíny? díík za odpověď :)
Jagditrax
citace:
Původní příspěvek od Pekky
Čauwes chtěl sem se zeptat. A poprosit o odpověď. Metrop CalGreen někde sem se tu dočet ale už nevím kde a jestli je to pravda.. že se dá použít jako postřik v době květu?? zajímalo by mě jestli je to pravda a nějaké zkušenosti? prý sou to vitamíny? díík za odpověď :)

Zdar: schéma výživy na list a tu je čo to obsahuje .

Je to hnojivo s vysokým obsahom Ca. Hnojenie na list je fajin ako rýchly prísum živín rastline, npr v prípade nedostatku atď. Takže to nemusí cestovať cez celú rastlinu. Vitamíny to nie sú. na tej stránke je aj ohladne Ca volaco popísané. Odporúčam EN.
Anuvin
Zdravim lidi. Prosim vas poradite ?
Mám Plagron alga grow a bloom +
Donesl jsem z cannafestu následující hnojiva: Advanced Nutrients Big Bud 500ml -0-1-3- mělo by se dávat 2ml/l ve 2. 3. a 4. týdnu

Advanced Nutrients Overdrive 500ml -flower booster, 1-5-4 -Má se dávat 2ml/l v 5. a 6. týdnu květu

400ml Plagron green sensation -má se přidávat 1ml/litr někdy od 4. týdne květu.

A nejakou malou lahvicku od OrganicNutricients PH tol (Fungicide, Miticide, insecticide) je to postřik proti škůdcům. http://www.onfrass.com/onusifogphy.html Vyplatí se dávat takovejhle postřik preventivně i když nemam žádnýho škůdce ?

Nemáte někdo skušenosti stěmahle doplňkama ? Můžu přidávat plnou dávku základního alga bloom 4ml/l a ktomu 2ml/l Big Bud nebo Overdrive + ještě 1ml/l green sensation ? Dohromady 7ml/l... nebo bych to tim už zbytečně přehnojoval ?

Nemůžou se ty hnojiva nak navzajem nemit radi.. ? ze by bylo lepsi jim davat jen ten green sensation kdyz mam i ty základní hnojky od Plagronu ?

Ještě jeden dotaz, na Plagron hnojivech píšou: Přidávej v každé zálivce. Ale neni žádoucí kytky sem tam zalít jenom vodou ? Nebo dokonce je vzít do sprchy a propláchnout je i během květu a ne až nakonci ?
EDA45
Lidi nezakládajte na všechno nový trýdy..trochu hledat..
Hnojiva patří třeba sem.. http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=8
sem.. http://grower.cz/forum/showthread.p...023#post1055023
tady... http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=711
tady.. http://grower.cz/forum/showthread.p...k%FD+%2Bhnojiva
Je tu toho fakt po k...t
inhaleDAsmoke
Zdravím groweriiis,
zanedlouho budu přepínat na květ a chtěl jsem se zeptat, zda-li je možné použít v počáteční fázi květu (hned po přepnutí na 12/12) Alga grow od Plagronu, který používám nyní na růst + Bio Bloom od BioBizzu? a později tedy dojet květ na BioBizzu na květ + PK 13-14
Chtěl bych vědět, jestli to tak jde a jak to mám udělat s dávkováním? Nechce se mi kupovat zvlášť další hnojku na růst, když už jednu mám.. Koupil bych tedy jen jednu složku na květ a to ten biobizz.

snad se najde nějaká hodná duše, která odpoví ... a snad to pochopí, co chci říct :D
dík, čest
Well
Zdravím, v celém topiku padá řada názvů hnojiv. Hledám nějaké tekuté hnojivo ke svým AF NL které by se však dalo koupit v obyč květinářství či hobbymarketu. Mohli by jste zde někdo napsat pár názvu znýmých dobrých tekutých hnojiv které bych si pak detajlněji prošel ? Nestihám to tu vše prolízat co se dá koupit v obyč shopu. Díky !
HurricaneGeorge
citace:
Původní příspěvek od Well
Zdravím, v celém topiku padá řada názvů hnojiv. Hledám nějaké tekuté hnojivo ke svým AF NL které by se však dalo koupit v obyč květinářství či hobbymarketu. Mohli by jste zde někdo napsat pár názvu znýmých dobrých tekutých hnojiv které bych si pak detajlněji prošel ? Nestihám to tu vše prolízat co se dá koupit v obyč shopu. Díky !

Ahoj, dobrý hnojivo, jsem znal, akorát si nemůžu vzpomenout na název, bylo to plně organické vhodné na květ, s vysokým poměrem fosforu a draslíku, nízkým obsahem dusíku. Nepamatuji si jak na tom byly microprvky, zkusím se podívat...
Well
citace:
Původní příspěvek od HurricaneGeorge

Ahoj, dobrý hnojivo, jsem znal, akorát si nemůžu vzpomenout na název, bylo to plně organické vhodné na květ, s vysokým poměrem fosforu a draslíku, nízkým obsahem dusíku. Nepamatuji si jak na tom byly microprvky, zkusím se podívat...

Mrzí mě že mě, že tě má otázka pobavila. Vím že jde zde několikrát popsané co má správné hnojivo obsahovat. Je tu i spoustá názvu hnojiv co si tu lidi chválí ale zjistovat o každém hnojivu XY zda se dá koupit v obyč obchodě a nestojí ranec na to nějak nemám čas. Spíš jsem doufal že jsem někdo hodí do placu pár obyč hnojiv z květinářsví které bych zkusil. Dva roky zpátky jsem na svůj první balk.grow koupil PLANTELLA květ. Bylo mi jedno co kupuji jen abych do toho něco přímáchal a líp to kvetlo :D. Tento rok chci koupit něco co bude mít větší smsl než ta plantella.
HurricaneGeorge
citace:
Původní příspěvek od Well

Mrzí mě že mě, že tě má otázka pobavila. Vím že jde zde několikrát popsané co má správné hnojivo obsahovat. Je tu i spoustá názvu hnojiv co si tu lidi chválí ale zjistovat o každém hnojivu XY zda se dá koupit v obyč obchodě a nestojí ranec na to nějak nemám čas. Spíš jsem doufal že jsem někdo hodí do placu pár obyč hnojiv z květinářsví které bych zkusil. Dva roky zpátky jsem na svůj první balk.grow koupil PLANTELLA květ. Bylo mi jedno co kupuji jen abych do toho něco přímáchal a líp to kvetlo :D. Tento rok chci koupit něco co bude mít větší smsl než ta plantella.

Tohle prodávají v Baumaxu nebo v zahradnictvích, je to dobrý na růst, nikoliv na květ, odzkoušeno...

http://hobby.vltava.cz/Zahrada/Pece...ategorie=20092/

1 litr za max. 100 Kč

Na květ, už to bude horší sehnat nějaký organický tekutý hnojivo z obyč. krámu.

Třeba tady http://www.vmd-drogerie.cz/vmd-drog...-hnojivo-500-ml

NPK 5-10-5 ujde... ale není to plně organické hnojivo.

EDIT: Pokud chceš plně organiku tak si kup z growshopu půl litr BioBizz Bloom, to mám taky odzkoušené a funguje. Pokud to nemusí být organika tak si kup třeba Kristalon, ten taky funguje překvapivě dobře.
HurricaneGeorge
Jaky kdybych jel balkon tak tam dávám nějakou čistou organiku, třeba pouze BioBizz Grow+Bloom, nic jinýho, viděl jsem tyhle hnoje pod lampou, bez doplňků a udělá to 200g/250W jak nic se super chutí.
Well
Děkuji, zkusím kouknout po tom hoštickém hnojivu !
Zdar od kamoša som dostal darček Alga-bloom od Plagronu. Problém je asi len v tom že to je hnojivo je spredminulej sezony. Príde mi to dosť dlhá doba. Hnojivo bolo skladované celý čas pri izbovej teplote.
Bola by škoda to vyhodiť ale ešte vačšia škoda zničiť tým rastlinky.
Doteraz som na rast hnojil krystalonom start totálna mega hlúposť. Na kvet rozhodne krystalon nechcem.
Ešte stará krabička 500ml a dobrých 400 tam ešte je :)
Murph
Jurgiano: Já bych s tím zkusil třeba tak 1ml zezačátku a když to bude OK a nic to rostlinkám neudělá,tak zvyšovat.Myslím si,že by to mělo být v pohodě,ale důkladně protřepávej.
hypno 808
Zdravim , používám hnojiva : Advance Hydroponic of Holland , hnojím jednou týdně na květ a chtěl bych se zeptat jestli by se to dalo s kombinovat s hnojivem Bio-bloom od Bio Bizz .
Mr.MEN
Nejspíš jedeš v hlíně. Kombinovat klidně můžeš, i kdyby si mírně přihnojil v hlíně to ani nepoznáš. Pokud to není extrémní. :D Tak že klidně jo.
hypno 808
a mam to míchat v jedné zálivce , nebo hnojit dvakrát týdně jednou Ah. a jednou bio bizz ?
sirup
Ahoj, pouziva(l) nekdo tato hnojiva?

http://www.growshop-ok.cz/products/...basic-terra-1l/

Neco malo jsem nasel tady na G, ale nejak me to neuspokojilo...
jeffry
Ahoj chci se zeptat pouze pro upřesnění.

Chtěl bych si koupit Hesi Bloom Complex který má 1l a v tabulkách se píše 50ml/10l. Mám velký barel o objemu 80l.

Nestane se nic pokud tam prostě naliju 400ml a budu tím postupně zalívat?

Popř. je možná tam ještě vrznout super vit a Phosphor plus ?

Předem děkuji za odpověď :):pimp:
Mankey
citace:
Původní příspěvek od jeffry
Ahoj chci se zeptat pouze pro upřesnění.

Chtěl bych si koupit Hesi Bloom Complex který má 1l a v tabulkách se píše 50ml/10l. Mám velký barel o objemu 80l.

Nestane se nic pokud tam prostě naliju 400ml a budu tím postupně zalívat?

Popř. je možná tam ještě vrznout super vit a Phosphor plus ?

Předem děkuji za odpověď :):pimp:

Ahoj, hele nevím jak konkrétně u Hesi hnojiv, ale Plagron píše, že po smíchání s vodou máš 24 hodin na použití (potom to začne nehezky plesnivět). Možná by to v uzavřeném barelu neprobíhalo tak rychle ale myslím si, že je to zbytečně riskantní :)

Zhulu zdar!
jeffry
Tak to je špatný :D.

Chtěl bych vést pumpičkou do skleníku ke kytkám vodu s hnojivama, abych tam za něma nemusel furt jezdit. No musím hledat dál :D Děkuji za odpověď :)
Mankey
Kytka ti může vyrůst nádherná i bez hnojiv :P přeju úspěšný pěst!
yabasta
citace:
Původní příspěvek od Mankey
Kytka ti může vyrůst nádherná i bez hnojiv :P přeju úspěšný pěst!

To bych chtel videt :D
jeffry
Hnojky taky dají dost :):rasta:
Mašťák
citace:

Chtěl bych vést pumpičkou do skleníku ke kytkám vodu s hnojivama, abych tam za něma nemusel furt jezdit. No musím hledat dál :D Děkuji za odpověď :)

Když jsem používal plagron, Biobizz organicke hnojky, tak zalivka vydrzela tak 1,5dne max. S mineralni Cannou (coco) mám zkušenost, ze vydrzi i klidne 4dny. Venku budes mit jeste problem, ze kdyz ti na to bude svitit, tak ti voda v tom barelu bude zit jeste rychleji.
Nevím, jak jsou na tom slepicince treba
norbit
citace:

zdravím chtěl jsem si taky udělat zavlažování tak jsem se optal a neměl by být problém s hnojivy pro hydroponicky pěstování, protože u hydra vlastně kytka roste ve vodě a hnojivy, takže by se neměly kazit, ikdyž nevím jak by tomu bylo na sluníčku 30°C. Ale kdyby jsi tu nádrž nečím přikryl tak by to snad vydrželo i pár dní.
norbit
Pěstu zdar! :) :) Letos bych chtěl mít pořádný kytky, a tak potřebuji poradit s hnojivy. Na celou dobu růstu kytky bych chtěl použít sadu od Advanced hydroponic ((Grow, Bloom a Micro) A hodil by se mi ještě nějakej doplněk ve fázi květu. Buď biobizz topmax500ml, Atami B´cuzz Blossom Builder Liquid 250 ml, nebo pokud máte dobrý zkušenosti i s jinýma, tak budu rád za každou zkušenost a radu :-) taky jsem ještě přemýšlel o guanokalong, ale nevím jestli hnojivo nebo prášek, moc prosím poraďte....jinak kytky dám do kýblů s kompostovou hlínou a kobylincema, ta hlína vypadá dost dobře. :-)
Tomsio
Čus hele mě pěkně fungoval tento doplněk na květ.. :) http://substraty-hnojiva.heureka.cz...sation-500ml_2/ Pokud nepujde odkaz otevřít je to Plagron Green Sensation.. ;) Řídíš se podle návodu na lahvičce a žádnej problém.. :)

EDIT: Jinak pokud budeš mít dobře pohnojenou hlínu tak si myslim že ani snad na růst honijit nemusíš.. :) Určitě budeš přesazovat takže kytka dostane po přesazení další živiny a bude se mít blaze.. :) Použí spíš nějaký doplňky na vitalitu a kořenáč (zmírňuje stres + pomáhá lepšímu růstu kořenů)
norbit
citace:
Původní příspěvek od Tomsio
Čus hele mě pěkně fungoval tento doplněk na květ.. :) http://substraty-hnojiva.heureka.cz...sation-500ml_2/ Pokud nepujde odkaz otevřít je to Plagron Green Sensation.. ;) Řídíš se podle návodu na lahvičce a žádnej problém.. :)

EDIT: Jinak pokud budeš mít dobře pohnojenou hlínu tak si myslim že ani snad na růst honijit nemusíš.. :) Určitě budeš přesazovat takže kytka dostane po přesazení další živiny a bude se mít blaze.. :) Použí spíš nějaký doplňky na vitalitu a kořenáč (zmírňuje stres + pomáhá lepšímu růstu kořenů)
Díky za rady!! :-) taky jsem slyšel hodně chvály na biobizz top max...na růst chci hnojit aby ty kytky měli maximum výnosu, přece jen budu mít jen 3 automaty: Pandora a 3 fem kytky: 2x Dela Haze a Opium, vše od paradise seeds, tak z toho chci vytěžit maximum, ještě jsem si říkal že pořídím guanokalong.
Tomsio
Hele automaty vůbec na růst nehnoj.. je to zbytečný.. neuvidíš žádnej rozdíl.. Femky si dej pozor mohl by si je spálit hnojkama.. pokud budeš mít opravdu dobře připravenej substrát tak třeba vydržet i víc jak 14 dní.. pak budeš přesazovat a jde to zase do čerství půdy s dalšíma živinama.. já bych třeba začal hnojit na růst až po přesazení do finálního květináče a nebo pokud budeš dávat rovnou do země tak až tam vysadíš sazenice.. ;) Top max jsem taky slyšel chválu neřikam.. ;) já mam zkušenost s Plagonem a teď se mně dostaly do rukou kompletní sestava hnojiv od HESI.. Klidně koukni na moje indoor vlákno a uvidíš sám co to udělalo s kytkama.. :) zatim největší palice co jsem měl.. :)
crazyboy17
mate skusenosti s krystalonem start?mozem stym hnojit?
Kenway
Můžeš , já s tím hnojím taky ale je to strašná chemka
crazyboy17
preco?je to strasna chemka?ma nejake nevyhody?
Kenway
Někde jsem to četl je to prostě chemicky zpracovaná hnojka nebo tak něco pokud se pletu tak mě tady někdo opravte.
techem
Zdar...to že kristalon je chemka je jasné už jen z barvy jakou má start... U těchto hnojiv musíš sto pro udělat flushing, jinak to poznáš na chuti při kouření... Já ho používám jen na růst a to jen když vidím že kytky stradaji na dusíku. Už jsem ho jel i na květ (plod a květ) a 3 týdny před sklizní jsem to pořádně proplachl vodou a pak jsem už zaleval jen čistou vodou. Kdysi s ním hnojil kde kdo, ale teď je mnoho kvalitnějších hnojiv a navíc Bio hnojiv a za příznivou cenu...
crazyboy17
no ja viem,je to moj prvy grow...a momentalne nemam ziadne financie takze je to tazke :D ja tiez len na rast chcem....a potom co je najlepsie na kvet???slepacie shiti?
techem
Na růst dávám kravské a koňské guano (Hoštice) koupíš toho 1kg za 100,- a jen to nasypu pod kytku...to se zalévání rozpustí...a ještě přidávám vykvas ze zeleniny rajčata..vše co je bohaté na fosfor. Můžeš hnojit i kristalonem plod a květ ale nezapomeň na ten flushing! Tak ať to roste ;)
davidos
Vyzkoušel jsem na řezy od firmy Agrobio Opava ,Harmonie-stimulator zakořeňování s aktivním střibrem a parada.Cena jen 42 kč za 50ml.Hodně muziky za málo peněz.
OPTIMUS PRIME
ahoj vsichni pouzivam hnojiva canna + doplnky nejdrive 3 kola hlina a ted kokos ,a chtel bych se zeptat jake maste skusenosti s kvetovymi stimulatory,popripade vysledky srovnatelne na jedne genetice ,me se zda ze kvet stimulator od canny nic moc nedela,ted sem obednal Hesi Boost květový stimulátor-mam este dotaz jestli ma nekdo skusenosti s timto produktem ,??
bruno.kudrna
Zdravím
Pokud mám hnojiva,který můžu aplikovat jak zálivkou tak postřikem
tak je asi lepší ten postřik ne??Díky
Zdárek
techem
citace:
Zdravím
Pokud mám hnojiva,který můžu aplikovat jak zálivkou tak postřikem
tak je asi lepší ten postřik ne??Díky
Zdárek

podle mě bude lepší zálivka, ale nebál bych se sem tam to i pokropit ;)
lebanner
Nevim jestli se už na to někdo ptal, ale nikde jsem to tu nenašel. Minulý kolo jsem pořídil EC metr a zjistil jsem, že mi je stejně vlastně k ničemu, protože pořádně nevim jak ho používat :D

Takže, když mam EC zdrojové vody např 0,6 a chci hnojit na EC 1,5 tak mám od výsledné hodnoty kterou mi ukazuje EC metr tu hodnotu zdrojové vody odečíst? 2,1-0,6= 1,5?

A za druhé, když měřím EC výtoku tak v jaké poměru by mělo být oproti EC vody na vstupu? Stejné, větší, o kolik? Pěstuju v substrátu (plagron lightmix). A kdyby někdo měl odkaz na tabulku nebo thread o ideálních hodnotách EC v jednotlivých týdnech tak bych mu byl zavázanej :)

díky za odpověď
Craft
Ne nic se neodečítá když chceš EC 1,5 naleješ do vody tolik hnojek aby ti EC meter
ukázal 1,5. Tzn: 0,6+0,9 = 1,5 je to zvláštní ale je to tak =). Proto se
nedoporučuje lít hnojiva přímo do vody z RO protože by kytky dostávaly
šílenou nálož ale voda z RO se míchá 50/50 s zdrojovou vodou =).

A EC výtoku by mělo být nižší než EC které tam leješ. Tzn: že kytky vstřebávají živiny
a není zasolenej substrát.

Ale někteří lidé zde, a převážně ti co používají JIDB EC výtoku vůbec neměří a považují
ho za neobjektivní důkaz.

Ať se daří =)
lebanner
citace:
Původní příspěvek od Craft
Ne nic se neodečítá když chceš EC 1,5 naleješ do vody tolik hnojek aby ti EC meter
ukázal 1,5. Tzn: 0,6+0,9 = 1,5 je to zvláštní ale je to tak =). Proto se
nedoporučuje lít hnojiva přímo do vody z RO protože by kytky dostávaly
šílenou nálož ale voda z RO se míchá 50/50 s zdrojovou vodou =).

A EC výtoku by mělo být nižší než EC které tam leješ. Tzn: že kytky vstřebávají živiny
a není zasolenej substrát.

Ale někteří lidé zde, a převážně ti co používají JIDB EC výtoku vůbec neměří a považují
ho za neobjektivní důkaz.

Ať se daří =)

Takže když má někdo měkkou vodu tak může hnojit víc než někdo
kdo má vodu tvrdší? Mě někdy z kohoutku teče i voda o EC 0,8
takže to mladý kytky nemůžu hnojit skoro vůbec jo? K vodě z RO
bohužel přístup nemám
yabasta
rad bych vyzkousel nejake jine hnojiva, muzete mi poradit?pouzivam jidb a nove hnojiva by nemuseli mit hromadu doplnku. dik

p.s. jedu kokos

koukal jsem na tyto http://www.kleckashop.cz/gh-tripack...series-hw-0-5-l

pokud nekdo zna budu rad za reakci
frek
Od GHE jsem jel v zemi a nemůžu si stěžovat. Určitě bych je bral znova. :)
yabasta
citace:
Původní příspěvek od frek
Od GHE jsem jel v zemi a nemůžu si stěžovat. Určitě bych je bral znova. :)

tak ze staci jen toto?
500 ml FloraGro - základní hnojivo pro růst
500 ml FloraBloom - základní hnojivo pro kvetení
500 ml FloraMicro HW - doplněk makro a mikroprvků

nejsou potreba zadne doplnky, enzymy atd. ?
frek
Doplňky jsem žádné neměl. To Micro je samo o sobě doplněk. A věci typu Green Sensation, Bloombastic a atd. jsou učinné jen minimálně. Spíš fungují jako placebo efekt :)

Tyto 3 složky Ti budou jisto jistě stačit. Já jsem ani to FloraMicro neměl. :D
NORM
Stačí Micro a Bloom v poměru 6/9ml na galon(3.8l)
yabasta
citace:
Původní příspěvek od NORM
Stačí Micro a Bloom v poměru 6/9ml na galon(3.8l)

takze floragro kupovat nemusim?
micro na tvrdou vodu me zaujalo protoze co jsem se prestehoval tak mam problem.
margyno
Borci aky mate nazor na hnojivo kristalon?je aj start na rast a plod a kvet na kvet :) dakujem
Zedy
citace:
Původní příspěvek od margyno
Borci aky mate nazor na hnojivo kristalon?je aj start na rast a plod a kvet na kvet :) dakujem

Něco k počtení, příště víc hledej:

Kristalon ?? ano ci ne
All About KRISTALON (by MIKE)
Kristalon a moje kiti ???
MPK vs KRISTALON
Resonance
Čau groweři :-), už jsem toho načetl hodně a momentálně se snažím dát dohromady sadu hnojiv na nadcházející grow (indoor). Kdyby byl někdo zkušený ochoten podělit se o svůj názor, moc by mi to pomohlo...

Rád bych věděl, zda-li nebude kytkám něco chybět (minule mi kupříkladu zežloutnuly listy a květy byly celkem řídký), nebo zda-li těch hnojek nebude naopak až moc -> tím mám na mysli, jestli mezi těma jednotlivejma hnojkama nejsou 2 (nebo víc) produktů, který obsahujou +/- to samý a není to pak zbytečný, nebo přehnojený...

Šlo by to takhle kombinovat?

BioBizz Růst
BioBizz Květ
Bcuz P-K 13 14 (četl jsem, že k základu od BB není v květu na škodu)
AH enzymy
BioBizz - Root Juice
Plagron - Green Sensation (mám ještě nějakej zbytek / popřípadě AH Growth/Bloom Excellerator)
Plagron - Royal Sugar (mám taky zbytek / popřípade BB Top Max)
BioBizz Alg-A Mic (uvažuju / nebo guano, wurmhumus)
AH - Final Solution
Resonance
Málem bych zapomněl doplnit, že jedu v hlíně a sázim rovnou do 11l květníků. Uvažuju nad Plagron Promix, kterej jsem měl minule, nebo Light-mix, u kterýho ale nevim od kdy začít hnojit a jestli by ten substrát na ty semena od úplnýho počátku nebyl moc velkej kalibr...

Btw: Vim, že substráty jsou trochu mimo téma. Snad těmahle dvěma otázkama nikoho neurazím :-)
Jáá
cau lidi mam takovej dotaz moje voda ma EC0,4 a chci hnojit 1,1 EC tak vysledne EC bude 1,5 nebo mam ubrat hnojiva aby bylo EC1,1 dik za odpoved
lotor100
Bio bizz je super hnojivko..odporucam fakt ..
Bandita
citace:
Původní příspěvek od Resonance
Čau groweři :-), už jsem toho načetl hodně a momentálně se snažím dát dohromady sadu hnojiv na nadcházející grow (indoor). Kdyby byl někdo zkušený ochoten podělit se o svůj názor, moc by mi to pomohlo...

Rád bych věděl, zda-li nebude kytkám něco chybět (minule mi kupříkladu zežloutnuly listy a květy byly celkem řídký), nebo zda-li těch hnojek nebude naopak až moc -> tím mám na mysli, jestli mezi těma jednotlivejma hnojkama nejsou 2 (nebo víc) produktů, který obsahujou +/- to samý a není to pak zbytečný, nebo přehnojený...

Šlo by to takhle kombinovat?

BioBizz Růst
BioBizz Květ
Bcuz P-K 13 14 (četl jsem, že k základu od BB není v květu na škodu)
AH enzymy
BioBizz - Root Juice
Plagron - Green Sensation (mám ještě nějakej zbytek / popřípadě AH Growth/Bloom Excellerator)
Plagron - Royal Sugar (mám taky zbytek / popřípade BB Top Max)
BioBizz Alg-A Mic (uvažuju / nebo guano, wurmhumus)
AH - Final Solution

ani necitam lebo su to kokotiny.. jedine co ti treba na indoor je predhnojeny substrat a po 2 tyzdnoch plagron alga grow 1x
Samorejme aj phitamin je dobra vec, do 2 tyzdna kvetu aplikuj, potom prestan a alga grow vymen za tu verziu na kvet...a top max do dennej zalievky... potom len vodička cista fajna vodicka.....
chovaj sa k tomu ako k prirode ne ako k laboratornej myši lol
bruno.kudrna
Zdravím
Nemáte někdo zkušenost s plagron sugar royal??Mělo by to uspíšit dozrávání kytek.
Prej o týden až deset dní a to je u outu při sklizni někdy v řijnu k nezaplacení.Jenom jestli to tak je...Díky
pAliCZaKoff
Hoja, potřebuju maličkost ohledně METROPu a jeho životnosti konkrétně MR2 který už mám cca 2 roky a začíná jakby "pískovatět". Je to na závadu? Vím že jde o minerál ale určitě odsad pocad :) Neví někdo jestli ted není ve fázi kdy by mohl ovlivňovat vlastnosti jinak? Díky ;)
Bárt
citace:
Původní příspěvek od pAliCZaKoff
Hoja, potřebuju maličkost ohledně METROPu a jeho životnosti konkrétně MR2 který už mám cca 2 roky a začíná jakby "pískovatět". Je to na závadu? Vím že jde o minerál ale určitě odsad pocad :) Neví někdo jestli ted není ve fázi kdy by mohl ovlivňovat vlastnosti jinak? Díky ;)

U Metrop to tak je běžné, že krystalizuje , pokud to nesmrdí, tak je ok.
Alpinestars
Zdar lidi, potreboval bych se zeptat, letos planuju na skudce a plisen od atami zamek a klic, ale nenasel jsem kdy zacit pouzivat, jestli kazdy tyden (od jake doby) nebo az se objevi problem tak zacit strikat dokud nezmizi, nebo od zacatku rustu/kvetu, dik za odpoved, at to roste. A sory jestli to pisu blbe, v sekci nemoci jsem nevedel kde.
bruno.kudrna
Zdravím
Je to prevence takže stříkat než se oběví.Každých deset dní 1ml na litr od každé složky.
Já to stříkal od třetího patra...
Alpinestars
cauky, sory za tak stupidni dotaz ale za boha tu nemuzu najit odpoved, kdy zacinate hnojit semenace v bb light mixu ? po tydnu co vyrostou na povrch? nebo po 3 az jsou vetsi ? de o to ze vyrobce pise hnojte ihend a ja mam strach z spaleni, dik predem, hnojky plagron grow
Jointza
citace:
Původní příspěvek od Alpinestars
cauky, sory za tak stupidni dotaz ale za boha tu nemuzu najit odpoved, kdy zacinate hnojit semenace v bb light mixu ? po tydnu co vyrostou na povrch? nebo po 3 az jsou vetsi ? de o to ze vyrobce pise hnojte ihend a ja mam strach z spaleni, dik predem, hnojky plagron grow

No já osobně používám Nitrozyme a Formulex takže mám jistotu že je nespálím. A kdybych měl jen zakladní hnojivo, namíchám si třetinovou dávku a postupně bych zvyšoval.
Kaatarinaa
Ahoj, koupila jsem nimbovy olej 100ml jak mam ho zredit , kolik ml/ l? mam indoor a outdoor. Oboji ve hlině, indoor přepnuty na květ 5 den. zaimalo by mně ješte jestli mám to střikat na noc nebo rano a zhruba jako prevence co jakou dobu? dekuji

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma