Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes sem koukal v Tescu na kristalon zaujal me hlavne svou cenou.
Tak se ptam je lepsi priplatit si a koupit treba Plagron nez za levno Kristalon na start a rust i kvet ? A jake mate zkusenosti stim to hnojivem dik za odpoved
Jedním slovem HNUS. Jel jsem ho jednou a naposled. Jak píše elop nejbohatější-možná, krásny kytky. Ale co ten výsledek, tu hnusnou pachuť toho kouře fúúúj až se mi zase zvedá žaludek.
Fakt pořiď si Plagron nebo jiné hnojiva. Kámoš hnojil Plagronem a aji bez flushingu jsem tam žádnou pachuť necítil. A měl možná i lepší kytky než jsem měl já.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
novator - asi takhle - čim víc zasíráš tim víc pak musíš čistit...když dáš řekněme čtyřtýdenní pauzu od něj a budeš zalívat jen vodou právě poslední 4 týdny tak myslim že se to na chuti neprojeví ale na, řekněme celkovém požitku z hulení se to projevit může...jinak osobně ho mám a jestli chcete tak vám ho za odvoz daruji asi tak : ))
Inak KRISTALON tu ma uz svojich threadov pozehnane. Skus nabuduce Hladanie
Osobne by som ho na rast nezatracoval, hlavne co sa tyka na out.
Ale na kvet si kup nieco lepsie. Napr. Plagron bloom a k tomu PK-cko.
Good luck. LJ.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Kristalon ?? ano ci ne ::: pohladadaj este na fore a potom zmas tread
Moj osobny nazor. a nazor daslich 2 ludi co ho pouzivaju ano ale,,,,,,ja citim vzdy, vysledky su dobre, cena je super, davkovat mozes nadpriemer, a po 14 az 18 dnoch flushingu sa to da.... Keby si mal jednu co si nehnojil a dasiu tu istu odrodu co si nim hnojl tak to spoznas: ale inak to nie je take hrozneeee. Ale najde sa tu kopa pure nature pestovatelov ktory by ho nepouzili ani keby bol posledne hnojivo na svete.D... Takze debata Krystalon ano nie vedie vzdy k 20 stranovym treadom ktore nikam nevedu. JE to na tebe ako sa rozhodnes a skusis. Nieco obetuj a nehnoj a uvidis na jesen ako na buduci rok
Musím nesouhlasit.
Jel jsem několik let s kristalonem.Od start po květ.
Krásné kytky s pěkným výnosem a kvalitní stavbou palic.
S flushingem 3 týdny a bez ovlivnění chuti.