Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

Stránky: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 
Hnojiva - Klikni zde pro originální téma
re:Bit
to growman: ten Harmavit je docela dobréj, je tu pár zmínek, zkus pohledat, já ho používal sice jen na vzpamatovávání kyten z různejch šoků a nedostatků a kytičky se vždy rychle uzdravily.
BůCzeG
používám hnojiva od Bicazu,konkr.(A+B, Booster,AtaXL,Blom stimul a PKcko,občas i postřik 1+2 kterej je sqelej jak proti plísním, tak proti sviluškám i ostatním sviním) a nemůžu si je vynachválit stejně jako ostatní zahradníci. Je fakt že některá šťáva je dražší, ale stojej za to!!
Chiss
Poradte my ake kupim dake dobre hnojvo v meste v dakom kvetinarstve zahradkarstve alebo com. :D
Matrixx
eshop...
wasco123
citace:
Původní příspěvek od Matrixx
eshop...

:wink:

grower rozcestník
grower faq
Chiss
a inde ako v e-shope nekupim kvalitne hnojvo hej? :D:D:D:D:D
a ked si kupim cez e-shop dake litrove balenie vydrzi my to na 60 rastlin???? :D:D:D:D:D
monty.jack
Čus,

co si myslíte o hnojivech Hesi? Máte s nima někdo zkušenosti? Ať už dobrý nebo špatný.

Použil bych je do hlíny.
Ono
Chiss:
citace:
dake litrove balenie vydrzi my to na 60 rastlin????

To je teda otázka.:rolleyes: Kľudne ti môže vydržať, keď budeš používať koncentráciu napr. 0,1 alebo 0,2 ml/1 l vody.:teef:

V čom pestuješ? Kde pestuješ (outdoor, skleník, indoor)? Aké hnojivo? Na rast? Na kvet? Máš už nejaké vybraté? Treba sa viac rozpísať. A hlavne hľadať a čítať.;)

monty.jack:

Pozri napr.:

http://grower.cz/forum/showthread....8761#post658761
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=32938 ;)
monty.jack
citace:
Původní příspěvek od Ono

monty.jack:

Pozri napr.:

http://grower.cz/forum/showthread.p...8761#post658761
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=32938 ;)

Gut, ale v tech odkazech je jen že někdo použil hnojiva HESI, v jednom případě jen kvůli tomu, že mu zbyly.
Z tohodle si skutečně moc neudělám obrázek o jejich kvalitách. Vidím pěkný rostliny, ale ty vidím i s jinými hnojivy.

Jde mi o doporučení pěstitelů.
Lze je kombinovat s Plagron Phyt-Aminem?
Jak jsou na tom s kolísáním pH a EC?(jak ovlivňují hodnotu pH?)
Vyplatí se používat HESI Supervit?
Složka HESI Enzymes? Lze použít pro růstovo i květovou fázi? Máte s tím někdo zkušenosti?
Hesi sou fain, obzvlášť jejich sada start-box, ale na hlínu už jedu radši Grotek. Dobrej výnos a úlet vůně.
Thorax
Zdarec mám substrát plagron light-mix(nejmene predhnojeni od plagronu) a hnojivo alga grow a chtěl bych se zeptat kolik dni od zasazeni muzu zacit hnojit díky
Ono
Thorax:

Ahoj. V hlinenom substráte by sa mali hnojiť rastliny staršie ako 2 týždne.:cool: Záleží, samozrejme, od veľkosti, vitality a pod., každopádne napr. Phytaminom sa dá hnojiť už aj prvý týždeň (slabší koncentrát).:)
Thorax
Ještě bych se chtěl zeptat jestli když přepnu kyti na květ mám hned hnojit hnojivem na květ nebo ještě nějakou dobu(jakou?) hnojit na růst?, protože pokud vím kytka v téhle fázi roste nejvíc
Matrixx
to Thorax: jednou zalej čistou vodou + enyzymi třebas a pak už to tam láduj co se do nich vejde :D
pukanec
CHCEM SA OPYTAT DA SA ZALIEVAT NARAZ AJ DVOMA HNOJIVAMI NARAZ MYSLIM TYM DVA DRUHY AK ANO PORADTE AKO SA TO ROBI CI DAT MENSIE DAVKY ALEBO ICH ZMIESAT SPOLU?

PROSIM O RADU
Jura bbb
zdravim
myslim že by to neměl být problém teda kdybys dal od každého menší dávku
ale na jistotu ti to neřeknu prodože sem vždy hnojil jen jedním druhem (na růst a pak ne květ) + kopřivový výluh
ono taky záleží na tom které hnojiva bys chtěl mýchat
:Dneviděl bych v tom problém..smažu
pukanec
chcel by som zmiesat krystalon plod a kvet a hnojivo na kvet pelargonia
brávooo
musíš to postupně skoušet na kytí
ale podle mně muj nazor bych jel
jen jedno a bacha krystalon stačí
trochu víc a je to v................
čus a at se daří
ufoun
sázel sem doma, a když sem to dal ven tak dolu sem dal zeminu smíchanou s kravským a konským trusem, a na to zeminu, je to dobrý nápad?
Ono
pukanec:

Pozri obal od tých hnojív, či tam je informácia o možnom miešaní s inými hnojivami. Každopádne spravidla sa odporúča používať hnojivá od jedného výrobcu, ale osobne používam hnojivá od viacerých výrobcov a nevidím v tom žiadny problém.:)

ufoun:

Áno, je to dobrý nápad.;) Samozrejme, pokiaľ tam toho hnoja nie je priveľa - možnosť spálenia koreňov.
pukanec
chcel by som este poradit ako dopestovat grower aby bol silnejsi dajme tomu 2-3 tyzdne pred koncom diky moc
monty.jack
Na to míchání hnojiv dej pozor, Různí výrobci nemusí mít pořešené jak se budou jejich hnojky chovat ve směsi s konkurenčními.

Muže docházet k reakcím mezi složkami, nebo ke vzniku sraženin. Výsledná směs pak už nemusí plnit svoji funkci. Koukni do galerky a tam uvidíš nejčastěji používané bezpečné kombinace hnojek.

Když bys chtěl experimentovat:
Udělej směs dle tvého gusta a uprav pH a změř EC, nech to den stát, když neuvidíš žádnou sraženinu(ať už plovoucí nebo usazenou na dně) a pH a EC se nijak výrazně nezmění, můžeš zkusit poloviční koncentraci na kytky a uvidíš.

Když nemáš pH a EC metr, tak to prohlídni alespoň vizuálně a OPATRNĚ vyzkoušej.

NAPŘ.: různý hnojky mají dusík(N) obsažený v různé formě. Chemický hnojky(jako NPK) mají v sobě dusík jako dusičnan amonný, kdežto biominerální (HESI) mají dusík jako močovinu (NH2)2CO. A biohnojky(Plagron) mají dusík jako nějakej galimatiáš z řas a rybích kostí(nevim přesně).

A dusík není jen jedinou složkou hnojek ...
Trawa.cz
Hodlám letos používat:

Růst: Výluh z kopřiv + Guano
Květ: Plagron alga bloom
14 dní před fiknutim: Zvažuju jestli použít Ripen, nebo klasicky Final solution

Máte někdo zkušenosti s obojím? Popř. dá se to zkombinovat?
Matrixx
to Trawa.cz: ne ale mělo by to fungovat, teda s FS jo a sem spokojenej
[Vania]
chtel jsem se zeptat, co hnojiva b'cuzz? máte nekdo zkušenost? chtel bych jedno z nich použít na kvet......... jinak na růst mám kristalon start, neví nekdo v jakým množství a jak často s ním zalévat? předem DiKz
re:Bit
B'cuzz je hodně osvědčená značka, musíš víc číst tadik a kristalon start myslím dvě odměrky na deset litrů vody, záleží sli na IN či OUT, venky snesou hóóódně kristalonu pokud jsou v zemi zasezeny, nemáš návod k použití od toho kristalonu?
[Vania]
jasný mám, jedna odměrka(10mg) na litr ale jak často týdně.......kam zařadit brko? je to podobný jak rajče? nebo jak?
Daiv
Vanio,tk jako brka jsou podobny ale z me vlastni zkusenosti se vsecko doctes ve :faq:sry:sun:.Ale vis jak vse co je potrebne se doctes prave na G-cku:jumper:. Taky sem zacinal na nic moc a letos uz celkem v klidu:beer:. Tkze dej tomu cas, chod tu alespon nekdy a dozvis se kotel veci, o kterych treba musis zjistovat ruzne na netu, ale vyslednej produkt a to myslim jako ze aspon trochu dobre vypadajici a v celku dobre zhulujici brko urcite potesi.Zadnej grower z nebes urcite nespadl=zkusenosti atd......:teef: musim do prace,jinak zdar

MMNT edit je v 23:58 a cas je u prispevku????:david:
[Vania]
DAIV: FAQ už mám zmapovaný jak vlastní boty, ale s tema hnojivama to tam není až tak rozepsaný...... btw: co je G-cko?:D
Daiv
Vania: Jj sak jov poho.Jinak sem tim myslel Grower:sun:
PineCone
Chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s těmito hnojivy: Agro - Palmy a zelené rostliny Hnojivo podporuje zdravý a bujný růst zelených pokojových rostlin. Jednoduchá aplikace. Celkový dusík jako N 9%, dusičnanový dusík jako N 4,5%, amonný dusík jako N 4,5%, fosforečnan rozpustný ve vodě jako P2O5 4% a draslík jako vodorozpustný K2O 5%. Tímto hnojivem jsem hnojil svůj windoor než začal kvést, kytky krásně rostly, vypadaly, že jim nic nechybí. Biom - KH Muškát - Podporuje růst rostlin a jejich bohaté vykvétání. Celkový dusík jako N 0,21%, celkový fosfor jako P2O5 0,32%, draslík jako K2O 0,19%, hořčík jako MgO 0,15%, vápník jako CaO 0,17%. Dále obsahuje Fe, Zn, Mn, Cu, B, Mo ve formě komplexů, regulátory růstu a kvetení. Tímto hnojivem hnojím, co kytka začala kvést a krásně kvete.
ahoj tady makovice mam palice maly prevelic e:) hnijim hnojkou pro okrasne rostliny na kvet a rust.Kvete mi kyticka asi tak mesic a palice maj tak 20 cm je to malo poradte prosim cim to mam hnojit jsem tady novej tak se na mne nezlopte jestli jse to tu uz nekde pise cest a slava
baddream
2makovice. Jestli máš venku a na začátku září 20cm palice, tak jsi na tom moc dobře. Doporučuju cca měsíc před sklizní hnojení vysadit a snížit i zálivku.
logic7.m
cus mam dotaz hnojim kiti už 3 tydny plagron star - up a tet sem začal hnojit alga grow chci se zeptat zada mym furt pokračovat v hnojeni star upem i když zalejvam jednou tydne alga grow? dik logic
Ono
logic7.m:

Ahoj. Keď používaš Alga Grow, Start-Up nemusíš používať. Pripájam tabuľku, v ktorej nájdeš schému hnojenia. Hlavne si všimni poznámku pri hviezdičke, kde sa píše, kedy používať Start-Up.:)
logic7.m
jj dik moc a mam ešte dotaz když budu tet přepinat na květ mam zečit hned hnojit hnojivem na květ nebo mam dat kiti chvili čas?
Wikin
cuzz chtěl bych se zeptat jesi se vyplatí mít základní hnojivo na kořeny,rust, a květ od značky METROP a doplnovat hnojivem značky PLAGRON nebo jesi mám používat na všechno hnojivo PLAGRON???
Ono
2 Wikin:

Môžeš ich používať dohromady.;)
logic7.m
cus groweři mam dotaz mate někdo zkušenosti z hnojivama induzstrial 4power? poradte mi pls
JakuPIC
citace:
Původní příspěvek od logic7.m
cus groweři mam dotaz mate někdo zkušenosti z hnojivama induzstrial 4power? poradte mi pls

vylej to...
xy_SVK
Cau
Chcem sa spytat ak namiesate hnojiva na zalievku za ako dlho ich spotrbujete, lebo ja ich miesam tak na 3-4 tyzdne ale kamos my povedal ze by sa to malo miesat len jednorazovo teda namiesat a zaliat a neodkladat.
dik za odpovede
cuz
bigori
zdravim chtel jsem se zeptat jestli je dobre hnojivo z guanem
Zedy
citace:
Původní příspěvek od bigori
zdravim chtel jsem se zeptat jestli je dobre hnojivo z guanem

Ano, guano se dá jedině doporučit a používá se v období květu.
guano se rozpouští až půl roku co jsem vyčetl

tak z toho soudím,že správně by se mělo vsadit do hlíny na začátku a je vhodnější spíš na out...prý je to velice povedený řešení na lahodnou chut (jak které variety)...

jinak hnojivo s guanem je širokej pojem žeano .)znamená v praxi přidaný prvky, hlavně fosfor, v době kdy ta původní zemina už nestačí
kolumbus
nazdar..
Nasiel som fosforecne hnojivo "superfosfat" vyraba ho argo...zaujalo ma obsahom fosoru:
fOSFORECNAN ROZPUSTNY V NEUTRALNOM CITRANE AMONNOM AKO P2O5 - 18%
FOSFORECNAN ROZPUSTNY VO VODE AKO P2O5 - 16%
Ja sa do toho velmi neviznam...podla vas by sa dalo pouzit na out".. ked ano tak v ktorej faze rastu by sa najviac hodilo ?
dik za radu...:
dymone
Jednoznacne mozem doporucit hnojiva Metrop -> http://metrop.nl/6Tjechie/2tj_index_welkom.html // pouzite IE :(

na Matky (aj klony) : MAM 8 (+ Calgreen)
rast: MR1, Calgreen, Amino Root
Kvet: MR2, Calgreen, Amino Bloom
Mašťák
Co myslite, ze je lepsi samo o sobe, bez jakejkoliv obohacovacu:

B`Cuzz Bio A + B
nebo
Plagron Alga Grow 1 l + Plagron Alga Bloom 1 l.

A da se kombinovat plagron hnojky s: B`Cuzz Bloom Stimulator, B`Cuzz Booster Bio?
first
taky bych se chtěl zeptat na to samý,mám použít Bio nebo Plagron??je v tom velkej rozdíl??a jde nějak v chuti poznat Plagron??
Ono
Ahojte. Plagron je fajn, ale k bloomu by som pridával aj PK 13-14. Myslím, že je to prospešnejšie.

Ja mám však jednu otázku:

Minul sa mi HESI bloom. K nemu používam Phosphorus+. Myslíte si, že sa Phosphorus+ znesie s Plagronom Bloom? Ak niekto odpíše, budem rád.:)
Mašťák
citace:
Původní příspěvek od Ono
Ahojte. Plagron je fajn, ale k bloomu by som pridával aj PK 13-14. Myslím, že je to prospešnejšie.

Hele ja se ptal asi tak pred tejdnem typka v Growshopu a ten mi rikal ze k plagronu-bloom pridavat PK 13-14 je blbost. Ze to do nich budu akurat tak prat dalsi fosfor a draslik, kterej uz v sobe bloom nese. Coz mi prijde docela jako pravda.
Ono
Môže byť. Ja vychádzam zo skúseností growerov, ktorí vyslovene odporúčajú pridávať PK-čko, pretože samotný bloom má menší pomer fosforu a draslíka. Jasné, aj bez PK som dosahoval a groweri dosahujú výborné výsledky, ale nebránil by som sa tomu. A pri pridávani P/K sa dávajú nižšie dávky bloomu, takže zasolenie substrátu sa eliminuje.

Inak tiež som dostal rovnakú odpoveď v growshope ako ty.:)
Matrixx
Já sem nikdy PK nepoužíval, občas sem dával Tabzzz ale moc ne....
Zedy
citace:
Původní příspěvek od Ono
Môže byť. Ja vychádzam zo skúseností growerov, ktorí vyslovene odporúčajú pridávať PK-čko, pretože samotný bloom má menší pomer fosforu a draslíka. Jasné, aj bez PK som dosahoval a groweri dosahujú výborné výsledky, ale nebránil by som sa tomu. A pri pridávani P/K sa dávajú nižšie dávky bloomu, takže zasolenie substrátu sa eliminuje.

Inak tiež som dostal rovnakú odpoveď v growshope ako ty.:)

Když se mrknete na náš thread 12xBelladonna (ve finále OB:teef: ), tak tam je vidět jak konkrétně tadle genetika hladoví pouze při bloomu, v našem případě jsme zanedbali dohnojení PKčkem a taky to bylo znát na výsledky a hlavně holky si o to očividně říkaly, takže asi tak.
Wikin
zdravim chtěl bych se zeptat hnojím plagronem crompax a phyt-amyn postřikem a nevíte jesi se má postříkat list z obou stran nebo jen z vrchní části jesi stačí???
Mašťák
citace:
Původní příspěvek od Wikin
zdravim chtěl bych se zeptat hnojím plagronem crompax a phyt-amyn postřikem a nevíte jesi se má postříkat list z obou stran nebo jen z vrchní části jesi stačí???

Hele doporucujou z obou stran, tak aby to znich jen teklo. Jinak cropmax a phytamin nejsou hnojiva ale obohacovace. Grow a bloom jsou hnojiva.

citace:
Původní příspěvek od Zedy

Když se mrknete na náš thread 12xBelladonna (ve finále OB:teef: ), tak tam je vidět jak konkrétně tadle genetika hladoví pouze při bloomu, v našem případě jsme zanedbali dohnojení PKčkem a taky to bylo znát na výsledky a hlavně holky si o to očividně říkaly, takže asi tak.

No jasny, ja se prave bojim abych je nepredymenzoval ve finale. Jelikoz nemam moznost kontrolovat EC a vzhledem k tomu ze se jedna o out tak by to bylo i dost neprakticky,podle mne.

Ale pod tihou vasich argumentu jsem se rozhodl pro kombinaci: Bloom + PK + B´Cuzz Bloom Stimulator, kterej by se nemel nijak hadat s bloomem a PKckem, jelikoz nema obsah NPK. A docela uvazuju jeste nad B´Cuzz Booster Bio. Kterej by se staral o holky celou dobu rustu.

Jinak jak je to s "prepinanim" kytek na kvet, pomoci PKcka ? :confused:

Pic, M.
Wikin
jj ty používám taky a dík
s přepínáním je to tak různě - pkáčko taky. ale na některejch doporučujou až potom, některý hned od začátku květu ... jinak celkově mi připadá rozumný jim dát větší množství fosforu (1x) ale zároven jen trochu ubrat dosavadních růstových hnojek a ty květový postupně nabírat. v období přepínání jsou dost vytížený co se týče výživy ale fosfor opravdu potřebují až potom, ne hned
Ono
citace:
Původní příspěvek od Mašťák

No jasny, ja se prave bojim abych je nepredymenzoval ve finale. Jelikoz nemam moznost kontrolovat EC a vzhledem k tomu ze se jedna o out tak by to bylo i dost neprakticky,podle mne.

Ale pod tihou vasich argumentu jsem se rozhodl pro kombinaci: Bloom + PK + B´Cuzz Bloom Stimulator, kterej by se nemel nijak hadat s bloomem a PKckem, jelikoz nema obsah NPK. A docela uvazuju jeste nad B´Cuzz Booster Bio. Kterej by se staral o holky celou dobu rustu.

Jinak jak je to s "prepinanim" kytek na kvet, pomoci PKcka ? :confused:

Pic, M.

Ahoj. Pokiaľ dáš Bloom + PK-čko, tak B´Cuzz Bloom Stimulator už stačí v malej miere, čisto ako stimulátor.

Prepnutie pomocou výživy nájdeš tu:

http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=29925
Machartin
už mám docela pěkný kitky achtel bych to nak urichlit naky hnojivem aby mi to udělalo palice tak do konce prazdnin jaky si mam koupit?napiste a uvidim jaky koupim:D
Mašťák
citace:
Původní příspěvek od Machartin
už mám docela pěkný kitky achtel bych to nak urichlit naky hnojivem aby mi to udělalo palice tak do konce prazdnin jaky si mam koupit?napiste a uvidim jaky koupim:D

Podle toho jak pises, bych to tipoval na zakladku. A s tim hnojivem: No pokud najdes nejaky hnojivo, ktery mi do prazdnin udela palice. Tak mi o tom urcite povypravis, mezi tim si ale kup jakykoliv hnojivo na rust a pak na kvet.
Machartin
dik
Co grotek ? používáte někdo?
kubik
a co hovorite na plagron ??? oplati sa mi to kupovat,??
j0llyj0k3r
citace:
Původní příspěvek od kubik
a co hovorite na plagron ??? oplati sa mi to kupovat,??

A co hovoris na funkci Hledat??? o Plagronu je toho tady napsáno tolik, že je rozumnější nejdřív chvíli hledat a něco si přečíst než se bezhlavě začít ptát.. vyplatí se pokud máš dobrý místo, čas se o kytky starat, máš kvalitní genetiku (originální semínka, nebo řízky) a jsi ochotný si o tom ještě něco přečíst a chvíli přemýšlet :)
j0llyj0k3r
citace:
Původní příspěvek od Bambuca
Co grotek ? používáte někdo?

Grotek by me osobne taky zajimal, nikde jsem o jeho nasazeni moc reportu nenasel a co jsem tak koukal do jejich nabidky, nemaji produktu zrovna malo a kvalita by dle meho nazoru mela byt taky na slusne urovni, ma tady nekdo osobni zkusenost??
já ho používám, a kámoš taky už asi na 3 sklizen je to peckový maximální výnos,
j0llyj0k3r
citace:
Původní příspěvek od Bambuca
já ho používám, a kámoš taky už asi na 3 sklizen je to peckový maximální výnos,

Můžeš se k tomu pls vyjádřit trochu podrobněji? Tedy, jakou kombinaci jejich hnojiv používáš, stručnou konfiguraci Tvý zahrady a nějaký srovnání s hnojkama jiný značky, popř. jaký značky.. díky.
jiný značky sou nezkoušel jedu to asi po 3. a jenom grotek nechal sem si poradit je to čistě organické hnojivo(bio) používám všechny hnojiva akorád na ten růst pouřžívám jen kick star během několika dnů máš velikánskej prorostelj kořenovej system i z řízků, sem stim spokojenej,mám tady toho víc ty hnojky mám napsaný ve svojim rok starym threadu

http://grower.cz/forum/showthread.p...7246#post738013
j0llyj0k3r
Hmm, jinak to máš pěkný, asi GroTek někdy taky vyzkouším, je teda fakt, že Plagron je taky organický a jsem spokojenej.. zajímalo by mě přímý srovnání GroTek vs. AH nebo GroTek vs. Plagron..
je to rok starý až ti ukážu ted co mám, jak sem to všechno pořešil tak je to suprový mám 8 kytek jenom ale udělal sem znich 50 cm keře a do strany taky tak maj hodně rozvětvený blízko u sebe patra, teprve ted sem přepl asi včera, mě by taky zajímalo to srovnání, přišel sem do growshopu a chtěl sme věci od plagronu ale zastavil mě a řekl at skusim novinku, tak sme zkusil a byl sem spokojenej jen sem si nekoupil nic co má hodně dusíku v sobě tak my lístečky žloutly ale jinak to bylo v pohodě ted už vše mám
hakousek
zdarec pestuju balkon a hojim ho v kvetu krystalonem plod a kvet , palky se teprve zacinaj , nevadi to necemu?
Tayem de Tox
citace:
Původní příspěvek od hakousek
zdarec pestuju balkon a hojim ho v kvetu krystalonem plod a kvet , palky se teprve zacinaj , nevadi to necemu?

Nooo- dalo by se říct, že nevadí (ty težký kovy nejsou ani moc cejtit :D). Hlavně nezapomeň včas přestat,jinak budeš hulit čistej krystalon. A kdy je včas? To nevím, osobně bych řek, žes neměl ani začínat, ale zas tak zlý to nebude. Záleží taky dost na velikosti květináče a půdě v něm. Abys to pořádně proplách, tak doporučuju ASPOŇ měsíc bez Krystalonu,. Buďto nehnojit vůbec, nebo pořídit něco organickýho-- guano (netopýří sračky) by bylo ideální. Ale ani u toho nezapomeň tak 14 dní před sklizní přestat a prolejvat to už jen čistou vodou.
hakousek
ouki tak diky za radu prestavam dnesnim dnem hnojit a asi zkusim hnojivo co dela jeden borec pro nasi ctvrt je to jenom na kvet a ucinky jsou prej lepsi nez nejakej krystalon a plagron , tak uvidime ale diky:)
Ja davam 1,5 nasobnu davku ATAMI - PK 13/14, BIO BIZZ - Bio bloom a tiez Bloom stimulator....vsetko hned od zaciatku kvetu....hned jak su preflovers...ked ma kvet maly prebytok dusiku, fosforu alebo hocicoho, neublizi jej to lebo si to ulozi v listoch a pouzije ked bude treba....robim to tak uz daky ten rok a vsetko je v pohode...
RASTA-MAN
Mam takovy dotaz....koupil sem si hnojivo krystalon a chtel bych se zeptat jak casto s tim mam hnojit,hnojim 1 za 14 dnu
Matrixx
1) Jakej krystalon ?Plod a kwět ?
2) klidně 1X týdně ale ob dvě zálivky proplachovat čistou vodou
RealG
Krystalonem radši vůbec. Ne sranda, ale na příště skus něco kvalitnějšího (aspon na květ určitě) fakt je to docela poznat.
Jestli to dojedeš s krystalonem květ tak si dej na konec pěknej flushing (2-3 týdny před sklizní nehnoj a jen zalívej vodou). A až bude usušeno tak skus porovnat tvůj model s někým kdo jel o něco lepší hnojiva a pochopíš že krystalon an příště nebude to nej
Abandonn
Zdravim groweři, chtěl jsem se zeptat jak bych měl hnojit společně AHčkama a PKčkem.... nějakej ozkoušenej poměr pls, a taky od kdy,jestli hned od přepnutí nebo později? Předem děkuji
V1k1
2 Matrixx krystalon ee..krystalonem bych tam mozna zalejval zeleninu,ale ne kytky kup si plagron tady tech tipu na koupe kvalitnich hnojiv je stovky

2 Abandonn: no ja az prepnu na 12/12 tak budu hnojit od zacatku a ty pomery jsem tu tez myslim nasel :)
Abandonn
to V1k1 : dik za odpověď,jen ten poměr jsem nikde nenašel...takže kdo má zkušenosti s kombinací hnojek AH a PK tak mi pls písněte nějaký ten poměr jak hnojíte. Jestli je PK jen přídavek nebo se tim částečně nahradí AH. Dík and peace
V1k1
ahoj lidi...mel bych jeden dotaz: kytky mam na rustu uz 22 dnu prvnich 6dnu jsem to hnojit start-upem a pak cista voda kytky chci dat jeste na rust 5-8 dnu a ptam se jestli to jeste muzu hnojit od plagronu Alga-growem(nebo tak nejak)...bude to mit nejaky vliv a nebo se mam na to vykaslat a uz to dojet normalni vodou...Dik za kazdou radu
LemonJelly
citace:
Původní příspěvek od V1k1
ahoj lidi...mel bych jeden dotaz: kytky mam na rustu uz 22 dnu prvnich 6dnu jsem to hnojit start-upem a pak cista voda kytky chci dat jeste na rust 5-8 dnu a ptam se jestli to jeste muzu hnojit od plagronu Alga-growem(nebo tak nejak)...bude to mit nejaky vliv a nebo se mam na to vykaslat a uz to dojet normalni vodou...Dik za kazdou radu

Pokojne im este daj Algo Grow, urcite im neublizis.

A trochu nechapem zaver tvojho prispevku. To im chces v kvetovej faze davat len cistu vodu??? Hnojivo na kvet nebude???
V1k1
jasny ze na kvet bude:) ale na poslednich 8 dnu rustu se mi podarilo ziskat algu grow...dik za radu
Hullman
cawes groweri v pestovani sem uplny zacatecnik ale pristi rok bych chtel zasit muj prvni Out:-) takze bych potreboval poradit co by bylo pro me kyticky to nejlepsi.dival sem se na par hnojiv a vybral tyto:

Plagron alga grow-na rust

Plagron alga bloom-na kvet

a knim jeste Plagron Bio-protect

a jeste me zaujalo Plagron Bat Guano

http://growshop.cz/katalog/seznam/1102-plagron

jaky je na to vas nazor ??? mam skusit tyto ????

dik za vase nazory a pestu zdar :-)
Mašťák
citace:
Původní příspěvek od Error
no hele ja pestuju tenhle rok poprve a abych rekl tak ten Plagron alga bloom se mi celkem zalibil :) a jeste bych se chtel zeptat na final solution - melo by to vyplachnout zbytky hnojiv (pokud sem to spravne pochopil) ale chtel sem se zeptat jestli je pak jeste nutny to nakou dobu proplachovat obycejnou vodou (myslym ten final solution) thx za odpoved a at to kvete :)

Ne, uz nemusis.
V1k1
cau lidi muzu pridavat k alge-bloom s PK jeste GUANO?jestli to vubec bude mit smysl a nebo naopak ze kytky to uz nesnesou..dekuji za kazdou radu...
Mašťák
citace:
Původní příspěvek od V1k1
cau lidi muzu pridavat k alge-bloom s PK jeste GUANO?jestli to vubec bude mit smysl a nebo naopak ze kytky to uz nesnesou..dekuji za kazdou radu...

Jit to pujde, ale bacha na prehnojeni, hlidej EC a na IN bych to ani nezkousel, spis bych dodrzoval prisnej program Bloom+PK...
MyGrow
čo hovoríte na n-9% p-4% k-5% ?
Azachyel
zdravim mate nekdo zkuseností s Plagron enzymes?? jak pouzivat a jak casto?? a chtel bych poradit co muzu michat dohromady mam vse od plagronu grow a bloom, enzymes, rybí, emulzy, pyth amin alga pres. co muzu teda smichat dohromady a kdy nebo mam vse zvlast??
citace:
Původní příspěvek od Azachyel
zdravim mate nekdo zkuseností s Plagron enzymes?? jak pouzivat a jak casto?? a chtel bych poradit co muzu michat dohromady mam vse od plagronu grow a bloom, enzymes, rybí, emulzy, pyth amin alga pres. co muzu teda smichat dohromady a kdy nebo mam vse zvlast??

http://www.plagron.nl/Index_cz.htm

Priste by stacilo kdyby jsi pouzil google.com. Je t odocela dobra vec... Me osobne to zabralo cca. 7sekund nez jsem nasel hnojici schemata...
Azachyel
taky sem to nasel ale k nekterým vecem tam nic není a zrovna ty by me zajimali no odzlkousim co mi zbývá, sem se chtel zeptat jen jestli ma nekdo zkusenosti
Hakan
poradíte někdo? Omylem sem si koupil pk13/14 od hesi ale problém je v tom že je pro použití do hydra a kokosu a já jedu v hlíně. Můžu to použít nebo to mám zkusit vrátit. Účtenku už samo nemám. Druhá věc: můžu vůbec kombinovat plagron alga bloom s pékáčkem od hesi? Máte někdo zkušenost?
Machoman
citace:
Původní příspěvek od Hakan
poradíte někdo? Omylem sem si koupil pk13/14 od hesi ale problém je v tom že je pro použití do hydra a kokosu a já jedu v hlíně. Můžu to použít nebo to mám zkusit vrátit. Účtenku už samo nemám. Druhá věc: můžu vůbec kombinovat plagron alga bloom s pékáčkem od hesi? Máte někdo zkušenost?

Nevadí,kombinovat mužeš a do soilu to taky není problem.
Hakan
Okey, díky za radu.
Caute vsichni:

mam dotaz ohledne PLAGRON ALGA BLOOM, kdyz jsem si koupil 0,5l hnojky, precetl jsem si, ze mam zalevat 5ml/l pri kazde zalivce (3-4x do tydne), ale na webu plagronu maji 4ml/l a pouze 1x tydne, ja vubec nevim, jsem z toho zmatenej nerad bych to prehnojil nebo nedej boze uplne dokurvil. Diky predem za odpoved.
Azachyel
3x nebo 4x do týdne si myslím ze je moc ale 2 týdně to v pohode zvladají, aspon ja to tak delam
Ja uz v tom mam uplne chaos :D:D:D

ted mi z growshopu psali ze to je pry normalni a stara vec, hnojeni pri kazde zalivce, ted mi tu pises ze je to uz moc, ja uz fakt nevim jak to hnojit, abych to nezkurvil :D:D:D
Machoman
citace:
Původní příspěvek od IPX
Ja uz v tom mam uplne chaos :D:D:D

ted mi z growshopu psali ze to je pry normalni a stara vec, hnojeni pri kazde zalivce, ted mi tu pises ze je to uz moc, ja uz fakt nevim jak to hnojit, abych to nezkurvil :D:D:D

Hnoj na střídačku-voda,hnojky,voda,hnojky...

Každej jede jinej styl -pokud budeš hnojit každou zálivku obezřetne,tak ti to rozhodne nechcípne,ale jediny co docílíš bude vetší spotřeba hnojek.

Lidi z growshopu ber trocha s nadhledem,spousta jich nepestí a jen papouškujou názory co jim kdo řekne (nechci urazit prodavače v Gshopech,ale vetšinou to tak je)
Dekuji Machomane, tvuj nazor tedy stavim na svuj experimentalni vrchol :D:D:D Jasny mne se to zdalo taky moc, ale lepsi je se zeptat. Dekuji za odpoved. Provedu tak. Diky za odpovedi Machomanovi a Azachyelovi. Uz me to sralo, kdyz jsem nevedel o co se mam oprit

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma