Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

Stránky: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 
Hnojiva - Klikni zde pro originální téma
simson
Zdárek groweři potřeboval bych od vás poradit co byste mi doporučovali.Chci si koupit hnojivo BioBizz ale rozmýšlím se o tom jestli si mám koupit od BioBizz grow,bloom a topmax nebo grow,bloom a fishmix co myslíte? Děkuji.
Machoman
citace:
Původní příspěvek od simson
Zdárek groweři potřeboval bych od vás poradit co byste mi doporučovali.Chci si koupit hnojivo BioBizz ale rozmýšlím se o tom jestli si mám koupit od BioBizz grow,bloom a topmax nebo grow,bloom a fishmix co myslíte? Děkuji.

Grow,bloom a fish mix.
simson
Díky moc ja to teda zkusim =) Pěstu zdar.
Teahead
Pár odkazů na na Plagron návody:
http://www.plagron.nl/Downloads/cocos_schedule.pdf
http://www.plagron.nl/Downloads/bio_schedule.pdf
http://www.plagron.nl/Downloads/terra_schedule.pdf
Teahead
Buďto jeď na jistotu a kup osvedceny hnojky, nebo muzes experimentovat.
Hany
cau, chtel bych se vas zeptat kdo tady ma zkusenosti z plagronem..jestli je to dobre hnojivo? jestli nekazi treba chut brka? proste kdybych hnojil plagronem tak esi z toho vypestuju nejake lepsi zhulo..např. Plagron Alga Grow tuto hnojku mam v planu koupit..dik za odpoved
Mašťák
Co si myslite o kombinaci pro out:
B´Cuzz PK 13-14 1 l,B´Cuzz Booster Bio 1 l, B´Cuzz Bio A + B sada 1 l, B´Cuzz Bloom Stimulator 500 ml a premejslim jestli se oplati Atazyme nebo zamek+klic od Bcuzz

Doted jsem jel: Plagron alga grow/bloom obcasne AH enzymes(oplati se pro out ? mam doma jednu lahvicku co uz ma asi 3-4roky, neskazi se to? je to chemka, tak si myslim ze by nemuselo). A jako postrik cropmax. Da se kombinovat phytamin a cropmax najednou ?

Diky moc za odpovědi.

Edit:
Jaky je rozdil mezi:

B´Cuzz Atazyme -VS- AH Enzymes +
a
B´Cuzz Booster Bio + B´Cuzz Bloom Stimulator -VS- B´Cuzz Ata XL

Jeste jednou diky
Hany
chtel bych se zeptat jak je to stim hnojenim..to mam jako nalit vodu do kybla a pak tam nahazet slepicaky a nechat to na slunku vyluhovat no a pak se to ete naredi s vodou? bo ak to je?
hany - jo tak nějak
jinak bych ti doporučil tyhle temata, tady je to ještě trochu jinde ...
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=17160
Hany
ok
ZDAR HOŠI MÁTE NĚKDO ZKUŠENOSTI S KANADSKYM VÝROBCEM GROTEK?je tu ještě někdo kdo ho taky používá? jinak návodky jak ho používat v jakých dávkách atd mám ve svojim thread

My next indoor-Mountain Jam,Jack Herer,S.A.G.E.,Cheese,William Wonder,no name
LemonJelly
citace:
Původní příspěvek od Bambuca
ZDAR HOŠI MÁTE NĚKDO ZKUŠENOSTI S KANADSKYM VÝROBCEM GROTEK?je tu ještě někdo kdo ho taky používá? jinak návodky jak ho používat v jakých dávkách atd mám ve svojim thread

skus mrknut sem http://www.grotek.net/products/charts/default.asp

Pripadne skus Hladanie a najdi nejake thready, kde s nim groweri pestovali "rajciny a papriky" :D

EDIT: skus precitat napr. tento http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=1
Oliwer
Čao..můžu míchat AH s Plagronem a B´cuzz?
simson
Zdarec lidi, co by ste mi radili na květ. Od Atami PKčko nebo od BioBizz Topmax dík.
Matrixx
to simson: oboje...najednou...
Machoman
citace:
Původní příspěvek od Oliwer
Čao..můžu míchat AH s Plagronem a B´cuzz?

Mužeš napsat jedinej důvod proč to delat?
Macek001
Má někdo zkušenost s kombinací PK 13-14 od Bionovy a Bcuzz coco A+B? Mám flašku PK od Bionovy a chci to zužitkovat.
Machoman
citace:
Původní příspěvek od Macek001
Má někdo zkušenost s kombinací PK 13-14 od Bionovy a Bcuzz coco A+B? Mám flašku PK od Bionovy a chci to zužitkovat.

Můžeš použít uplne vpohode.
simson
Takže mám použít oboje....?
Oliwer
Machoman..protože používám 1,2,3 od AH...Phytamin,PK a enzymy od Plagron..a ted mi poradil kamarád at do toho taky namíchám B´cuzz bloom stimulátor..
Matrixx
to simson: jasně, protože Topmax je květovej stimulator (kterej moc fosforu ani draslíku neobsahuje) a tim Ata PK tomu dodáš sílu, samozřejmně s tim PK začít s menšíma dávkama...
simson
A kdybych měl například ten BioBizz bloom a ten Topmax? A na to PKčko bych se vyprd.
Matrixx
to simson: ja osobně používám všechny 3 biobizz bloom + ata PK + topmax... ideální kombinace.... to bych radši použil to ATA PK a topmax
simson
Ok takže můžu vzít AtaPK a ten Topmax a bude to v poho stacit? =) nebo mam radši vzít i ten bloom.
Matrixx
to simson: doporučuji všechny 3, pokud chceš něco málo ušetřit tak vem ATA PK a Topmax
simson
Ok dik =) vezmu zatim to Pkčko a Topmax a když zbudou ještě peníze vemu ten bloom. Zatim a dík.
muDRlant
mozem pocas rastu tak 3 tyzdne ked uz rastie rastlinka hnojit s kristalon start a pri kvete zmenim na plagron alga bloom a tycinky s obsahom guana [ take zelene] ?
Mašťák
Docela by to chtelo nejaky objektivni srovnani. Ja treba tedka resim problem ze nevim co mam nakoupit za hnojky na ven. Nekdo tvrdi ze AH jsou nejlepsi (Matrixx?), druhej tvrdi ze AH jsou chemickej hnus a ze jedine Plagron, druhej ze B'cuzz ikdyz stojej malo tak jsou super o Hesi se tu moc nemluvilo. Kua tak co ? :D
Časlove
To taky záleží jak velkej out plánuješ! Dřív jsem taky hnojil Plagronem, ale po rozšíření polí na dnešní úroveň by mě to asi zrujnovalo. Kdyby mi nezbyl Metrop z indooru, tak bych koupil Bcuzz, s těma jsem byl vždy spokojen! Nebo Hesi bych chtěl někdy vyzkoušet...
Každopádně když najdeš místo už s dobrou půdou a prdneš tam pár koňskejch koblih, tak ani hnojit nemusíš!
Matrixx
mam pocit že sem tyhle žvásty nepatří a nevim kdo s nima začal, já to nebyl... takže promazávám...
kacerik
mohlo by byt toto hnojivo dobre na kvet?
OBSAH ŽIVÍN: Celkový dusík (N) 13,1% z toho viac ako 35% v rýchlopôsobiacej dusičnanovej forme, Fosfor (P) ako P2O5 40,1%, Draslík (K) ako K2O 13,0%, Horčík (MgO), Síra (S), stopové prvky v chelátovej forme: železo (Fe), mangán (Mn), zinok (Zn), bór (B), meď (Cu), molybdén (Mo)
http://www.floraservis.sk/floralon-start.php
Ahoj s hnojivama nemám žádné zkušenosti, tak bych potřeboval od někoho zkušenějšího poradit, co použít. Plánuji letos 5 kytek ve skleníku - Jack Flash a Orange Bud (možná i WW). Do hnojiv bych nechtěl dát víc než 2 000 Kč. Jak jsem tak koukal na internetu, tak jsem vybral:

B'cuzz bio a+b 1l, B'cuzz bloom stimulator 500ml, B'cuzz blommbastic 100ml.

Mohl byste mi to prosím někdo zkritizovat nebo naopak poradit něco lepšího? Předem dík.
Mašťák
citace:
Původní příspěvek od scorpicco
Ahoj s hnojivama nemám žádné zkušenosti, tak bych potřeboval od někoho zkušenějšího poradit, co použít. Plánuji letos 5 kytek ve skleníku - Jack Flash a Orange Bud (možná i WW). Do hnojiv bych nechtěl dát víc než 2 000 Kč. Jak jsem tak koukal na internetu, tak jsem vybral:

B'cuzz bio a+b 1l, B'cuzz bloom stimulator 500ml, B'cuzz blommbastic 100ml.

Mohl byste mi to prosím někdo zkritizovat nebo naopak poradit něco lepšího? Předem dík.

vykasli se na bloombastic a kup PK 13/14
citace:
Původní příspěvek od Mašťák

vykasli se na bloombastic a kup PK 13/14

Dík za opověď. To znamená, že bio a+b a bloom stimulator jsou dobrá volba?
Takže na růst: bio a+b
na květ: bloom stimulator + pk 13-14, chápu to správně? Neměl bych přidat ještě něco jinýho na růst?
snuk1
Bloombastik má taky vysoký obsah PK a navíc by měl obsahovat nějaké cukry, podporující květ. Jak u vína, čím víc cukru, tím líp... no já osobně nedám od jisté chvíle dopustit na CANNA COCO... taky není drahá a na hlínu je myslím CANNA BIO .
mooter
Čau všichni chtěl bych se zeptat, koupil jsem si letos hnojky: advanced hydroponics grow/bloom ale chci používat aji přirodní hnojiva aspoń na růst kopřivy tak se chci zeptat nebude to ničemu vadit ?když kytku jednou za 14 dnu pohnojim kopřivama a pak zase za 14 dnů AH grow ?
Kambu
citace:
Původní příspěvek od mooter
Čau všichni chtěl bych se zeptat, koupil jsem si letos hnojky: advanced hydroponics grow/bloom ale chci používat aji přirodní hnojiva aspoń na růst kopřivy tak se chci zeptat nebude to ničemu vadit ?když kytku jednou za 14 dnu pohnojim kopřivama a pak zase za 14 dnů AH grow ?

Podle mě to nebude vadit
Mašťák
citace:
Původní příspěvek od scorpicco

Dík za opověď. To znamená, že bio a+b a bloom stimulator jsou dobrá volba?
Takže na růst: bio a+b
na květ: bloom stimulator + pk 13-14, chápu to správně? Neměl bych přidat ještě něco jinýho na růst?

Rust: bio a+b
Kvet: bio a+b, PK 13/14

Jako zaklad bohate staci
Kambu
Zdravím..má tu někdo zkušenosti stím to growshopem?

http://www.growmania.cz/

Jinak hnojky je dobré skladovat kde? četl sem že někdo doporučuje v lednici??
Mašťák
citace:
Původní příspěvek od Kambu

Osobni zkusenost dobra, pracujou tam dva mlady typci co se vyznaj. Sortiment a ceny lepsi nez v jahode.

Jinak v lednici proto ze je tam chlad, chlad = pomalejsi chemicke reakce... Proste bych je nenechaval na slunicku, asi tak...
Kambu
citace:
Původní příspěvek od Mašťák

Osobni zkusenost dobra, pracujou tam dva mlady typci co se vyznaj. Sortiment a ceny lepsi nez v jahode.

Jinak v lednici proto ze je tam chlad, chlad = pomalejsi chemicke reakce... Proste bych je nenechaval na slunicku, asi tak...

A třeba někde v tmavé místnosti např. sklep nebo někde ve skříni to može být ne? ....Jinak ceny v tom shopu jsou fakt pěkné i ten sortiment je pěkný je z čeho fakt vybírat. :cool:
cookino
citace:
Původní příspěvek od Kambu

vynikajici zkusenosti. typci se sice meni casteji, ale vzdy velice prijemni lide , dobre ceny a siroky sortiment - a predevsim "pratelske prostredi" hned vedle obchodu se zbranemi :)) Ale bacha, diamantovka se da sehnat i levneji nez tam:)

Jo a me se uz mimo lednici zkazila biohnojka...normalne nejaka plisen na povrchu uvnitr se objevila. U mineralnich hnoj se mi to nestalo.
Kambu
citace:
Původní příspěvek od cookino

vynikajici zkusenosti. typci se sice meni casteji, ale vzdy velice prijemni lide , dobre ceny a siroky sortiment - a predevsim "pratelske prostredi" hned vedle obchodu se zbranemi :)) Ale bacha, diamantovka se da sehnat i levneji nez tam:)

Jo a me se uz mimo lednici zkazila biohnojka...normalne nejaka plisen na povrchu uvnitr se objevila. U mineralnich hnoj se mi to nestalo.

Tak to je šupa jako..vedle zbraní :D tak když ti nepovolí reklamačku tak víš kam zajít..kousek vedle :rasta: takže uschovávat rači vlednici jo? a co ten sklep nebo nějaká tmavá místnost doporučujete?
j.e.n.i.k
Zdravim, chtěl sem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s hnojivem "Agro Natura - univerzální organický hnojivo", případně jestli je vhodný pro hnojení. Složení N:P:K - 6,4:1,7:9 (přepočteno na sušený vzorek). Nechci hnojit chemií a tohle mi padlo do oka tak prosim poraďte. Předem dík!
strix
No mějte mě za barbara, ale moje maličkost nekupuje drahý přípravky.
Stačí mi na podzim zrýt skleník pohnojit kravským trusem.

Zálivku dělam asi cca po 4týdnech a stačí ten trus ať slepičí nebo kravský rozmočit ve vodě a to v poměru 1hnoje:10H20

kytky pak rostou jako splašený
humus
zdravim ,
co rikate na tohle hnojivo http://www.zahradou.cz/ab-extrakt-p...ov-p-34930.html

ph 5-6
dusík 1,5 %
fosfor 0,4 %
draslík 0,7 %

jeste bych se chtel zeptat v jakem stari kytky je nejlepsi zacit hnojit a jak casto?
kytky mam na balkone
Hoyas
čau groweři,
mě by zajímalo jakým stylem to s tema kuřincama a kravským hnojem děláte??jestli to necháte rozmočit v kyblu z vodou a pak to tím zalít nebo jinak,prosím podrobný popis díky za odpověd a pěstu zdar :)
Mr.Shiva
Ahoj lidi,
chci se zeptat, rozebira se tu AH a nikde jsem nenasel nic co by bylo řečený o General Hydroponics. Po nejakem tom pestovani a hnojeni kristalonem jsem si rekl ze by me zajimala zmena a jak to s ni dopadne.Moje otazka zni:
Nazor na: http://www.growmarket.cz/produkt/tr...loom-micro-0-5l
Udelam s tímto hnojivem krok zpet,ktery bude znatelny oproti kristalonu a a jestli je rozdil tak markantni aby jsem si koupil jednotlive kazdou slozku od AH a preplatil ho cca o 300.-? díky za odpoved
acheron
doteraz som hnojil na rast Kristalonom, popozeral som sa po obchode a uvidel som NPK Hoštické s guanom - ako ho spravne aplikovat do pôdy a v akom mnozstve na stranke maju rozpis ale tak kanabis tam samozrejme nemaju

kolko asi ho dat do jednej jamy/kvetinacu - cca 20 L

klasicky to len zamiesat do pody a mozem tam dat priesady ? alebo cakat par dni / tyzdnov kym sa to rozlozi ?
Seky
archeron: vse by to melo byt napsano na obale toho hnojiva a podle toho bych se ridil
Tod
čus, chtěl bych poradit co si myslíte o tomhle obyčejnym hnojivu?mám ho na kvet.. NPK 7-3-6..tam, kde bydlim nemůžu sehnat žádný pořádný hnojivo a tak sem si sehnal aspon todle, vim že fosforu tam moc neni ale myslíte že na květ by moch vystačit? dik za answer
Tod
...
Tod
...
BloodyBeer
citace:
Původní příspěvek od Tod
čus, chtěl bych poradit co si myslíte o tomhle obyčejnym hnojivu?mám ho na kvet.. NPK 7-3-6..tam, kde bydlim nemůžu sehnat žádný pořádný hnojivo a tak sem si sehnal aspon todle, vim že fosforu tam moc neni ale myslíte že na květ by moch vystačit? dik za answer

Zdar

tohle hnojivo bych na kvet nepouzival -> ma maly obsah fosforu a hodne dusiku. Zkus najit hnojivo kde bude tento pomer obraceny, jinak na rust je tohle hnojivo naopak ideal.

tak at to roste
KarElax
Plagron je nejlepší :)
alpa
citace:
Původní příspěvek od KarElax
Plagron je nejlepší :)

jak na co!!!po namichani zalivky je treba ho hned pouzit a skladovani taky vyzaduje trochu lepsi klima obvzlast phytamin & cropmax a fishemulze atd,,,,,,,,,,,,,ale jinak davaji kytickam vse co potrebuji a prehnojit snad snim nejde [nepocitam 1-3tyden] kdy davam vzdy polovicni davky toho co radi vyrobce[jinak se muzou kyticky spalit obvzlast start-up a root]
Starkey
potreboval by som poradit s tymto ,,hodi sa toto kvapalne hnojivo NPK 6-5-6 na fazu kvetu? nedojebem s tim nic?
Zlozenie:
dusik 6%
disicnanovy dusik 3,4%
amonny dusik 2,6%
fosforecnan rozpusteny vo vode 5%
draslik 6%
Sysel4
Zdravím, dneska sem byl v Growu ve Frydku a koupil si hnojivo Plagron ALGA-BLOOM, týpek v obchodě říkal že to bohatě stačí na moje parapetové kytky... a taky říkal že mám 4ml rozpustit v 1l vody a můžu to klidně hnojit co 2 zálivku ale na obalu je napsané že prý jednou týdně, tak já nevím podlívám tak jednou za 2-3dny... co vy na to?
dalas
citace:
Původní příspěvek od Sysel4
Zdravím, dneska sem byl v Growu ve Frydku a koupil si hnojivo Plagron ALGA-BLOOM, týpek v obchodě říkal že to bohatě stačí na moje parapetové kytky... a taky říkal že mám 4ml rozpustit v 1l vody a můžu to klidně hnojit co 2 zálivku ale na obalu je napsané že prý jednou týdně, tak já nevím podlívám tak jednou za 2-3dny... co vy na to?

Jo mužeš to hnojit co druhou zálivku, ale pozor malý kytky by to nemuseli zvládnout.
Já hnojím 2x týdně, ale řídím se podle barvy kytek a podle toho v jakým stádiu rustu sou. třeba ted mě to začalo nakvítat tak pomalu hnojky přidávám(klidně až na 2násobnou koncetraci)

Světlé kytí- mají málo hnojiva
tmavé- mají moc hnojiva
Sysel4
citace:
Původní příspěvek od dalas

Jo mužeš to hnojit co druhou zálivku, ale pozor malý kytky by to nemuseli zvládnout.
Já hnojím 2x týdně, ale řídím se podle barvy kytek a podle toho v jakým stádiu rustu sou. třeba ted mě to začalo nakvítat tak pomalu hnojky přidávám(klidně až na 2násobnou koncetraci)

Světlé kytí- mají málo hnojiva
tmavé- mají moc hnojiva

Takže třeba místo 4ml na 1l mužu dát 6ml na 1l? Asi yo žé? :-)
dalas
Jo, ale jak sem psal záleží jaký máš kytí. myslím velikost a stádium rustu.
Sysel4
Stačí se podívat na mojí Galérku, a nesměj se prosím, mají málo sluníčka :-)
humus flusus
Kluci a s jakyma hnojkama z shopu mate nej.zkusenosti?
sillon
čaute chtěl ybchs e zeptat jestli ma cenu hnojit plagronem na růst kdyz mate pěstební medium predhnojene na 6-8 tydnu..
sillon
please poraďte
kc33
tak na out hnojivko doporucuji od hesy enzym a super vit vybornej booster..
Zbylo mi trochu Plagronu-Bloom a chtěl bych to nechat na příští rok.Nebude problém to skladovat ? Třeba jestli se to nemůže během toho roku skazit nebo ztratit nějaké látky.
simson
Zdar, já bych řekl že ne. Mě taky zbylo z letošního pěstu nějaké hnojivo. Stačí když ho dáš třeba do sklepa nebo do ledničky, prostě na nějaké místo kde je tma a chládek (sklep) a mělo by ti vydržet do příštího roku.
Hany
čus chtěl bych se vás zeptat co byste mi radči doporučili jestli: plagron alga grow, plagron alga bloom, plagron green sensation a nebo Advanced Hydroponics Grow, Advanced Hydroponics Bloom, Advanced Hydroponics Micro, kterou trojičkou by bylo lepší hnojit, je to na outdoor nebo jestli mi poradíte něco lepšího..poradte mi dík
simson: Díkes.Šoupnu to do sklepa.Do ledničky mezi párky to asi neprojde.muheh

Hany:Používám alga bloom a kytky si nestěžují.Jenom sem tady někde četl že to chce delší flushing nebo by to mělo nasládlou chut´.
kc33
Hany zkus hesi ..ja sem ted spokojenej ale plagron ja taky dobrej ale drahej ...zatim
Hany
má tady někdo zkušenosti stím hnojiven Advanced Hydroponics Grow? poradte..dik
Matrixx
jen ty nejlepší :-) mohu doporučit na IN... na out spíš BioBizz ale dá se samozřejmně i na IN....
Hany
a mohl bych tím Advanced Hydroponics Grow hnojit aj out?
dalas
citace:
Původní příspěvek od Hany
a mohl bych tím Advanced Hydroponics Grow hnojit aj out?

Určitě mužeš, ale ne jen složkou grow(1). musiš všema třema v poměru na fázi růstu
Hany
jj to je mi jasny..dik
Machoman
Hnojit hlínu biominerálem mi přijde jako pekná ptákovina.
tuffgong1
zdarvím lidi :D mám takovou jednu otázku mám 2 sady od 2 značek (z konopný výstavi) takže mi řekněte čim bych měl spíš hnojit tady vypíše vše co každá sada obsahuje :D

HESI:
tnt complex (je tam napsáno na out a mateční rostliny to asi neni dobrý na klasický in hnojení co ? )
bloom complex
super vit
kořeňák
enzimi

ATA :
terra leaves
terra max
bloombastic
kořeňák
enzimi

takže když chcu rozjet první pořádnej in co mám použít za sadu ? co je podle vás lepší ? :D
Zdarec,máte někdo skušenost s ATA organics uvítám každou informaci týkajícíse kvality/vuně,chut/produkované travy vzrostle na tomto produktu.

tuffgong1

tnt complex je na klasickej in a coje lepší těško říc oboje je minerální hnojivo které sem skoušel a oboje vpohodě podle mejch skušeností záleží spíš na pěstiteli,podmínkách a správným načasování pruplachu kytek.
tuffgong1
hm no tak já to udělám jednoduše :D uplatnim sadu ata s tim že budu přidávat od hesi super vit :D
N3110
citace:
Původní příspěvek od tuffgong1
hm no tak já to udělám jednoduše :D uplatnim sadu ata s tim že budu přidávat od hesi super vit :D

nebo hnoj pul na pul, aspon budes mit srovnani, ktery hnoje jsou lepsi!
tuffgong1
tjn :D taky jsem si říkal že dám půl na půl určitě oužiju hnojky od ATA , ale nwm jaké použiju to druhé ještě tu mám plagron terra grow a bloom takže bud Plagron nebo Hesi je to , ale dilema :D
desertwolf
misto hnojiva terra od Plagronu bych urcite pouzil hnojiva od Hesi. zatim s Hesi maximalni spokojenost a myslim si, ze je to dost podcenovane hnojivo, .......... kdyz tak zpetne premyslim, tak na Hesi jsem mel asi jedny z nejlepsich vysledku, ale ja nikdy nejedu ty samy hnojky, proste zkousim a porad obmnenuji. zatim trio nejlepsich Grotek, Hesi, BioBizz
tuffgong1
ok :D tak si dám jako druhou Značku Hesi :D dík za radu :D
sillon
Čau chtěl bych se zeptat jak můžu kombinovat hnojidla : ATAMI Bloombastic, PLAGRON Terra Bloom ,PLAGRON Terra Grow ,Plagron Alga Grow, Plagron Alga Bloom, ATA PK 13/14 ...

myslím to tak jestli mohu dohromady hnojit třeba Plagrony terra bloom a alga bloom do toho Bloombastic a PK ..a jine řekněte prosím svůj názor..ptám se abych nepřehnojil..(outdoor)
Mašťák
citace:
Původní příspěvek od sillon
Čau chtěl bych se zeptat jak můžu kombinovat hnojidla : ATAMI Bloombastic, PLAGRON Terra Bloom ,PLAGRON Terra Grow ,Plagron Alga Grow, Plagron Alga Bloom, ATA PK 13/14 ...

myslím to tak jestli mohu dohromady hnojit třeba Plagrony terra bloom a alga bloom do toho Bloombastic a PK ..a jine řekněte prosím svůj názor..ptám se abych nepřehnojil..(outdoor)

Alga = organicke, Terra = mineralni/biomineralni (si myslim) tzm jsou to stejny hnojiva, ale na jiny bazy. Krizit je mezi sebou mi prijde jako kravina, hlavne mi unika duvod proc. Pouzivej jedno, az dojde pouzivej druhy. bloombastic s bloom hnojkou muzes pouzivat normalne, stejne jako PK13/14. Bloombastic je stymulator(booster), tzm jeho hlavni ucel neni dodavat rostline zakladni stavebni prvky, o to se stara klasicke hnojivo. V kvetu jsou, ale holky schopny prijimat vic zakladnich stavebnich prvku nez jim muzes dat z klasickej hnojiv, proto se jim pridava jeste PK. Jediny co, bacha na koncentraci, kdyz budes michat bloom+bloombastic+PK1314 doporucil bych ti zjistit si kolik pridavaj EC.
sillon
jo dík moc přesně tohle sem potřeboval vědět, protože sem nevěděl nic :D..takže ja si asi vyberu PLAGRON ALGA..jo a ktomu míchání nejde to třeba že, prvni hnojiíš bloomem pak bloombasticem a nakonec PK1314?..ve fázi květu..(myslím to tak, že trošku zalejutoho pak toho atd..)nebo to je jedno jestli se to může smíchat,,jen stím nemám téměř žádne zkušenosti ..prosím vyajdřete se eště :) Co ej prosimtě to EC ? :)
sillon
jo a lidi mám asi 8 měsícu starý Plagron alga bloom měl by vydržet eště na letošní grow ne??je tam asi zbylych 600-700 ml z jednoho litru
sillon
tak 500 ml melo byto este vydrzet ne?
sillon
tak co mi na to řeknete prosíííím..můžu stím eště hnojit? asi 7 měsicu sem to měl v pokoji při teplotě 22 stupnu ..ale ted sem to dal do sklepa..
je tam toho eště dost tak potřebuju vědět jesi si mám kupit nové..nebo jestli je to eště použitelné..
tuffgong1
no pokud si pamatuješ jak to smrděli nový tak to porovnej se součastností pokud to smrdí jinak hnusně fekálně ....tak to asi už čerstvý nebude :D
sillon
hej smrdí to jako kostka magi do polevky nijak hnusne myslim ze jak na zacatku
frek
Jako magi do polívky? Tak to bude určitě v pořádku :):)
sillon
:) :) TO SEM MOC RAD ASPON UŠETŘÍM..
tripmag
cafte growers
ma niekto skusenosti s hnojivom GROTEK - FISH PLUS™ Bloom?

http://grotek.cz/produkty/zakladni-...h-plusTM-bloom/

Fish Plus Bloom je organické tekuté Hnojivo získavané z pacifických ryb:
Obsahuje zároveň Draslík, Fosfor plus další Stopové prvky a amino-kyseliny.
Fish plus Bloom podporuje tvorbu květů a napomáhá tak k hustšímu květenství a větší váze výsledného produktu.
Napomáhá také oživit substrát vyčerpaný předchozím pěstováním přidáním organických složek a zlepšením microbiální aktivity.

Použití:
Přidávejte Fish plus Bloom v intervalu 10-14 dní
3-4 ml Fish Plus Bloom/ 1L vody
Balení: 1 ltr / 4 ltr /
NPK: 1-12-12

asi jedno z najlepsich tekutych hnojiv ktoreho efekt je skutocne badatelny je FishMix od BioBizz a ja som hladal nejaky podobny produkt na kvet a toto je asi jedina vec z ryb ktora by mala mat podobne ucinky myslim aj to zlepsenie mikrobialnej aktivity atd.
senzaa
Ahoj chtel jsem se zeptat cim hnojite jestli mate vic hnojiv jako treba na rust a na kveteni Nebo jedete jednim hnojivem ja si koupli AB na zelene rostliny to je pro rust a potreboval bych poradit neco na kvety dekuji za odpovedi.
keneth48
citace:
Původní příspěvek od senzaa
Ahoj chtel jsem se zeptat cim hnojite jestli mate vic hnojiv jako treba na rust a na kveteni Nebo jedete jednim hnojivem ja si koupli AB na zelene rostliny to je pro rust a potreboval bych poradit neco na kvety dekuji za odpovedi.

asi najpouzivanejsie je od plagron-BLOOM, tiez ho idem. ale myslim ze vsetky zname znacky co robia hnojiva na kvet su dobre. je to len a len na tebe ktore si vyberies. ponuku mas siroku.
senzaa
ja prave nevim jestli treba koupim hnojivo pro balkonove rostliny na kvet a je to treba pro orchydee nebo pro jinou kytku tak abY to nechciplo kdyz to tam naleju
BloodyBeer
Zdar

kup si BioBizz bio bloom a na rust bych radeji koupil fish mix od te same firmy. Prece jenom je to bio a za dobry peniz .... a hlavne je problem to s tim bloomem prehnojit (ale i to se muze stat, pokud ale nebudes prekracovat doporucene davkovani tak se nemuze nic stat....)
norbit
zdravím, používáte tu někdo hnojivo Hesi Fosfor Plus, nebo máte s tim hnojivem nějaky zkušenosti? Rozhoduju se mezi timhle hnojivem a Biobizz bloom.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma